Въпроси към модераторите и администраторите

• 1 969 726
  • 19 781
  •   1
Отговори
# 105
  • Sofia
Един лесен вариант е в тема -> Бутон "цитирай", изтривате всичко между първия и последния ред, след което пишете желания текст;
Друг (вече споменат) вариант е чрез лично съобщение -> Натискате стрелката след името на потребителя и от появяващото се меню избирате "Лично Съобщение" Зарежда се форма за изпращане към конкретния потребител.
Или от пликчето в ляво на името Ви, влизате в меню "Лични съобщения" -> Натискате Ново лично съобщение -> От дясната страна на реда "До" имате функция "Търси Потребители". Там може да намерите желания потребител по регистрация или екранно име и резултата се пренася в съответния ред.

# 106
Този път се появи грешка 404.

# 107
И при мен.

# 108
Грешка 404 от преди няколко минути.

# 109
  • Sofia
Този път се появи грешка 404.
Продължава ли това и къде се появява?

# 110
Случи се за около минута-две към 11 и нещо днес, българско време.

# 111
Аз 404 не съм виждала.

# 112
  • Sofia
Благодаря.
Временен (д)ефект е било.

# 113
Искам да попитам възможно ли е да ми дадете разрешение да публикувам анкетна карта, относно: "Изследване на отношението на българския потребител към директните продажби на земеделски и хранителни продукти", която е свързана с написването на магистърска теза. Мненията на потребителите са  важни за изследването, което правя.

# 114
Може ли да бъде забранено на потребител да публикува в дадена тема?
Всичките му постове са свързани със сексуалната му неудовлетвореност.

# 115
  • Sofia
Имате лично съобщение за уточняване на параметрите на изследването и условията за представянето му.

Може ли да бъде забранено на потребител да публикува в дадена тема?
Не. Това е публичен форум.
Можете обаче да докладвате публикациите, които според Вас са в разрез с правилата тук или с други норми. Модератор ще вземе отношение ако е нужно.

# 116
Благодаря, Tatti. Модераторът се справя перфектно.

# 117
  • София
Моля ви, няма ли начин да се подбира по някакъв начин кои теми излизат като предложени от съответния раздел в края на всяка страница. За втори път се юрвам да споделям тема за спешна нужда от кръводарители в София докато видя, че темата е от януари, а единия пациент е и починал даже. По някакъв начин да се селектират тези предложения, понеда са по-актуални.

# 118
Моля ви, няма ли начин да се подбира по някакъв начин кои теми излизат като предложени от съответния раздел в края на всяка страница.
Вече ще се "предлагат" само теми от последния месец, които не са заключени.

Има ли бутон, когато съм в долната част на страницата да отида директно нагоре, без да превъртам цялата страница?
Добавен е. Появява се в долния десен ъгъл, след като превъртите част от страницата надолу.

# 119
  • София
Има ли бутон, когато съм в долната част на страницата да отида директно нагоре, без да превъртам цялата страница?
Добавен е. Появява се в долния десен ъгъл, след като превъртите част от страницата надолу.

Да, видях го  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт