Въпроси към модераторите и администраторите

• 1 977 305
  • 19 781
  •   3
Отговори
# 10 665
  • Другата България
Тъкмо идвах да питам за този бутон.
Изцяло споделям горното мнение, но тук, в този сайт.
Не съм съгласна казано тук да става видно навсякъде по субективна преценка.
Ясно е, че интернет е село и всичко написано се намира с един клик, но по желание на търсещия, не по преценка на Сульо и Пульо, който в един момент решава да споделя текстове в публичното пространство.

# 10 666
Тоя бутон дублира линка, който се получава при клик на датата горе вдясно.

# 10 667
Възможността за споделяне на линк към тема или мнение винаги е съществувала, както на десктоп, така и на мобилна версия.
На десктоп версията тази функция винаги е била достъпна при клик върху датата на мнението, а на мобилна версия - от трите точки.

Споделя се линк към съответното мнение или тема, а не съдържанието. Нещо, което е възможно да се копира/сподели от създаването на форума през 2002 г.

Единствената разлика е извеждането на бутон.

# 10 668
Кога ще направите възможно да се вижда поименно кои потребители са оценили дадено мнение за полезно?

Или е по-важно да има бутон Сподели? Абсолютно ненужен.

# 10 669
  • Другата България
Възможността за споделяне на линк към тема или мнение винаги е съществувала, както на десктоп, така и на мобилна версия.
На десктоп версията тази функция винаги е била достъпна при клик върху датата на мнението, а на мобилна версия - от трите точки.
Споделя се линк към съответното мнение или тема, а не съдържанието. Нещо, което е възможно да се копира/сподели от създаването на форума през 2002 г.
Единствената разлика е извеждането на бутон.
Маmmа, това е така, знаем го. Някои.
Но ако направите проучване сред потребителите си съм сигурна, че ще се окаже, че повечето не го знаят, не са го ползвали, не са го правили. Сами виждате колко новорегистрирани се появават ежедневно, някои хора наистина са тук със съвсем не...информативна цел. И които не знаят как и къде. Така направено един вид им го поднасяте на "тепсия" - бързо, лесно, удобно и видно.

# 10 670
По всякакъв начин принуждавате потребителите да търсят анонимност и да престанат да ползват дългогодишните си и познати вече профили. Еми не е честно! Този бутон е излишен и освен за злепоставяне, не виждам за какво може да послужи.

# 10 671
Този потребител https://m.bg-mamma.com/?action=profile;u=641988
В темата за Лидъл.Малко неуместно ми се струва...Ако прецени модератор и моите цитати и постове да се изтрият.Благодаря и се извинявам!

Последна редакция: пт, 10 апр 2020, 13:53 от denyil

# 10 672
Този бутон доближава  към Фейсбук и добавя популярност, но тук  хората са анонимни и целта на сайта е друга, не е популярност  и не е на общественици.Прекалено е  лично споделеното понякога, дори  опцията Анонимен не прикрива достатъчно.Според мен разваля предназначението на Бг Мама  а не помага.Когато нещо работи не се правят промени, поне  не драстични.Така обозначено приканва да се разпространява и дори да се подиграва  със здравословни и други проблеми,забременяване, семейни отношения с насилник и други подобни.Щом излезе от контрола на сайта може да се очаква и  журналистическо разследване  и неприятности на споделилите.Това не е философска материя.Един скандал трябва и доста хотребители ще напуснат.

# 10 673
Не знам защо скачате и толкова ви пречи новия бутон,при положение и че преди я имаше тази опция.Който иска да навреди ще го направи и без него.А при положение,че нямате какво да криете,не знам за какво е мрънкането.Лично аз предпочитам да могат да се блокират досадни потребители или бутон не съм съгласна/не харесвам,ама кой ли ме и пита.

# 10 674
Няма нова функционалност!

Същият бутон за споделяне можете да видите и отгоре в лентата с бутони на темата и го има открай време.
Всяка публикация в публичното пространство може и винаги е могла да бъде споделена с линк.
Този бутон е еквивалент на копирането на линка от адресната лента и публикуването му в произволна среда.
Същата функция винаги е била достъпна и при клик на номера и датата на мнението.
Извадка от указанията за ползване на форума:
Цитат
НАВИГАЦИЯ

Теми и мнения

2. Лента с бутони и странициране

...
- Бутон за споделяне на темата
...

3. Мнения
...
Елементи на мнение
...
- Дата, час и пореден номер на отговора в темата - при клик дава възможност за копиране на линк/споделяне
...

Доста хора винаги са изпращали и линкове към цялата тема, и към страницата, на която се намира дадено мнение, и към мнения.
Вярвам, че излишно да пояснявам, че темите и мненията във форума са публично достъпни и че се индексират от търсещите машини.

Ще го напиша за пореден, но последен път.
- Форумът винаги е бил публичен.
- Копирането на линк винаги е било достъпно.
- Публикуването на линк в която и да било среда винаги е било възможно.
- Бутонът копира линк, не споделя съдържание на мнение.

denyil, благодаря!

# 10 675
  • София
Моля, оправете най-накрая проблема с анкетите.
Все още нова анкета може да се пуска само с нова тема, а не при вече пусната такава.
Благодарско. Simple Smile

# 10 676
  • София
Именно, че не е нова функционалност, защо е нужно да се подчертава и да се натъртва на нея с  още едно бутонче?! И без това предостатъчно точки, бутони, хаштагове кръжат из изгледа, толкоз ли е важно точно това?

# 10 677
Емотиконите кога ще се появят, нали обещахте още миналата година? Явно по този въпрос, както и скрития текст в мобилната не се работи въобще. На фона на това, бутонът "сподели" е загуба на време за екипа и съвсем излишен.

# 10 678
Здравейтее,
Намирам се в тема Какво се случва ПРЕДИ менопаузата? Да споделим и да обсъдим. Тема № 9.
Искам да търся в нея по ключова дума "витамин".
Кликам на лупата
след това пиша думата 'витамин'
кликам на 'ТЕМИ'
разгъвам Добави филтри
и имам само 3 филтъра: група, автор и време

не мога да търся в моята тема по дума 'витамин'

Може ли? Как?

# 10 679
Ще изредя само част от по-важните проблеми, отколкото новия бутон, с който екипа само си е губил времето:

1. Емотиконите - обещано да се оправят преди повече от година
2. Скрития текст в мобилната - обещано .... виж т.1
3. Бутон Полезно да могат да се виждат всички натиснали го - също обещано преди повече от година

Ще се радвам да прочета отговори на тези въпроси.

Общи условия

Активация на акаунт