Въпроси към модераторите и администраторите

• 1 959 758
  • 19 781
  •   1
Отговори
# 11 190
Целта на платформата е да носи печалба на собствениците си, така че рекламите няма да спрат.
Дали все пак не се обмисля платена версия на сайта за потребители,  които не искат реклами? Една разумна годишна такса може би би била решение на проблема?

# 11 191
Моля модератор да заключи темата, благодаря!

https://www.bg-mamma.com/?topic=1126090.new#new

Защо при публикуване на нова тема трябва да удостоверявам, че не съм робот, да разпознавам влакове, светофари и пр.? За втори път се стресирам от тази глупост. А е глупост, защото за постингите в темите няма значение дали съм човек или робот. И без нея публикуването на нова тема е кошмар, защото не зная какво ще се появи - предварителният преглед показва таговете за цвят, размер във вид на букви и числа, та се налага да проверявам и в темата за тестване.

# 11 192
Моля модератор да заключи темата: https://www.bg-mamma.com/?topic=1197545.new#new

# 11 193
  • Sofia
Целта на платформата е да носи печалба на собствениците си, така че рекламите няма да спрат.
Дали все пак не се обмисля платена версия на сайта за потребители,  които не искат реклами?
Към момента не.
Показваните реклами са стандартни формати, показват се в много сайтове, консултирани са и са съобразени с изискванията на Google и IAB.

# 11 194
Здравейте, мога ли да сменя и как име на тема от телефон?

# 11 195
Ако не са изтекли 24 часа от пускането на темата, редактирайте първия пост на темата като обикновен пост от трите точки в дясната страна на поста. Ако са изтекли, пишете лс на модератор или използвайте функция "информирай модератор".

Пример:

Скрит текст:

# 11 196
Ако не са изтекли 24 часа от пускането на темата, редактирайте първия пост на темата като обикновен пост от трите точки в дясната страна на поста. Ако са изтекли, пишете лс на модератор или използвайте функция "информирай модератор".

Пример:

Скрит текст:
Може би Аз не разбирам отговора, но става дума за заглавието на моя тема, а не за първия пост. Не са изтекли 24 часа

# 11 197
Първият пост на темата е онзи, с който сте пуснали темата и в който сте написали заглавието й. Трябва да редактирате него, за да редактирате заглавието на самата тема.

# 11 198
  • Испания

Показваните реклами са стандартни формати, показват се в много сайтове, консултирани са и са съобразени с изискванията на Google и IAB.

Нали?

Само че в нито един сайт не изскача подобно безобразие, при това всеки ден. Някой твърдеше, че не било реклама, но си пише, че е.

# 11 199
Аз с въпрос към ръководството - докога ще го пишем тоя пътепис - за винаги ли да се чувстваме поканени, или само докато спасим сезона, тоест до края на лятото?

# 11 200
  • Mediterraneo
А търсачката ще се оправи ли по някакъв начин или все ще я караме така?
Пример- търся тема Мастершеф. Първо ми излизат стари, по- стари, най- стари теми, но не и актуалната. Която и тема да потърся, се случва това. Или аз не търся, както трябва, или търсачката просто не струва?

# 11 201
  • София
И аз много се ядосвам на търсачката.търся тема, излизат ми 100, от 2014, 2015...

# 11 202
  • Sofia

Нали?
Да.
Стандартен рекламен формат, използван и в момента от много информационни, новинарски и др. сайтове, игри и приложения, описан детайлно в IAB. Отговаря на всички технически изисквания и спецификации на IAB и Google, като при нас е ограничен да се показва веднъж на ден на браузърна сесия на потребител.
В допълнение на това е популяризиране на лично наша инициатива за създаване на полезно и интересно форумно съдържание от потребители с интереси към туризма, които имат какво да разкажат. Инициативата е подробно описана в темата, към която води линкът.
Аз с въпрос към ръководството - докога ще го пишем тоя пътепис - за винаги ли да се чувстваме поканени, или само докато спасим сезона, тоест до края на лятото?
Както вече споменах, участието е доброволно, рекламата не задължава никого. Инициативата не е обвързана с конкретен срок.

Пример- търся тема Мастершеф....Или аз не търся, както трябва, или търсачката просто не струва?
Напишете Masterchef и натиснете бутонът за селекция "ТЕМИ"

# 11 203
Има ли някакъв шанс темата "Какво знаят чужденците за България? (тема за смях и сълзи)" след като бъде разчистена, да бъде отключена и да си продължи по същество?

Беше много забавна тема! Не разбирам защо спамаджиите не получиха персонално наказание, а наказвате всички със заключване на темата?!

# 11 204
Пример- търся тема Мастершеф....Или аз не търся, както трябва, или търсачката просто не струва?
Напишете Masterchef и натиснете бутонът за селекция "ТЕМИ"
Явно не може да приемете, че търсачката не струва. Кога ще бъде оправено?

Общи условия

Активация на акаунт