Въпроси към модераторите и администраторите

• 1 957 381
  • 19 781
  •   1
Отговори
# 11 460
Да разбирам че т.12 от правилата е вече неактуална ли ? Не важи. Не се прилага - така ли?
Ще премахнете ли тази точка от забраните ви в такъв случай?

Според т.12 е недопустимо в заглавие на тема да има текст на чужд език. А вие отговаряте че е съвсем допустимо.
Объркана съм.

И не...не разбирам лесно и бързо за какво е темата щом е изписана на чужда азбука.

# 11 461
Има ли причина да се отговаря/не отговаря избирателно на въпросите в тази тема?
Изключително е неприятно, да чета една и същи мнения по няколко пъти. И явно не съм само аз.

Предадено е на техническия екип.

Според т.12 е недопустимо в заглавие на тема да има текст на чужд език. А вие отговаряте че е съвсем допустимо.
Объркана съм.

В подфорум "Романтични сериали" има подобни заглавия, но в самите заглавия има пояснение на български език за кой филм, проект, актьор или група актьори се отнася темата. Ако попаднете на заглавие, в което изобщо няма подобни детайли, моля сигнализирайте и заглавието ще бъде редактирано по подходящ начин.

# 11 462
  • София
Аз пак да попитам:

Аз да попитам: кога ще се сложи бутон за “скрит текст” и кога ще се отварят темите (в мобилната версия) точно на последно прочетеното мнение, а не някъде си, и да разчитам на спомени.
Предварително благодаря

# 11 463
Бихте ли проверили този профил за мултиакаунт, моля. Благодаря.
https://m.bg-mamma.com/?action=profile;u=656403

# 11 464
  • Gorni Bogrov
Здравейте, от няколко дни не получавам известия за темите в който съм абонирана. Как да го оправя?

# 11 465
Имам питане към модераторите и админите.
Създал съм тема "фентъзи и фантастика - 19" с определена анкета - за любимо фентъзи 2019.  По средата на темата сме искам да сменя анкетата с такава -"любимо фентъзи 2019" Вече имаме и номинации

1Към Небето - Брандън Сандърсън
2Пожарникарят - Джо Хил
3.  Живият хаос (трилогията)-  Патрик Нес
4- Фредерик Пол - Планетата в края на времето
5Момиченцето с всички дарби" М.Р.Кери
6"Институтът" Стивън Кинг
7. Игрите на глада – Сюзън Колинс (трилогията)

Въпросът е, че трябва да се качат на мястото на старата анкета и да се гласува за  тях - до пет възможни отговора следва да може да даде всеки човек. Как да  стане това?

Последна редакция: сб, 08 авг 2020, 21:17 от Лорд Сняг

# 11 466
Здравейте, от няколко дни не получавам известия за темите в който съм абонирана. Как да го оправя?
Същото и при мен.

# 11 467
Объркана съм.

В подфорум "Романтични сериали" има подобни заглавия, но в самите заглавия има пояснение на български език за кой филм, проект, актьор или група актьори се отнася темата. Ако попаднете на заглавие, в което изобщо няма подобни детайли, моля сигнализирайте и заглавието ще бъде редактирано по подходящ начин.

Заповедайте сигнал - заглавието на тази тема например - къде е пояснението на български ? за кой филм е...кой актьор...чий проект?

https://m.bg-mamma.com/?topic=1199216.msg40505598#msg40505598

# 11 468
E. Petekkaya & A.Varlıer & Ö.Deniz & H.Şendil са имената на турските актьори, чиито стари и нови проекти  и партньорите им в тези проекти, се обсъждат в темата. Поради разлики при транскрибирането на имената и за по-лесно откриване с търсачките, те ще останат написани на оригиналния език.

Последна редакция: нд, 09 авг 2020, 16:45 от bubanka

# 11 469
Няма ли противоречие между това което казахте горе и току що?
1. Ако има пояснение на български език към чуждия текст в заглавието, е допустимо , въпреки че нарушава т.12.
2. Няма пояснение на български език, но пак няма нарушение?

Малко като руска матрьошка - все нови оправдания  излизат , да не се спази т.12 от правилата.

# 11 470
"Нови и стари проекти и партньори" е обяснение на български език.

# 11 471
А как да прочета чии са проектите?
Отговорихте назад, че пояснението на български следва да е за кой актьор, филм или група актьори се отнася темата. А тук не е ясно ?

# 11 472
  • София
И не ти хрумва, че е за турско кино?

# 11 473
E. Petekkaya & A.Varlıer & Ö.Deniz & H.Şendil са имената на турските актьори, чиито стари и нови проекти  и партньорите им в тези проекти, се обсъждат в темата. Поради разлики при транскрибирането на имената и за по-лесно откриване с търсачките, те ще останат написани на оригиналния език.
В такъв случай, ако реша да пусна тема за някой корейски сериал, ще ми бъде ли позволено да ги изпиша на корейски?

# 11 474
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Подфорум "Романтични сериали" е предназначен за любителите им, а не за търсещи къде и с какво да се заяждат. Ако харесвате тематиката, заглавията ще са ви ясни и няма с какво толкова да ви бодат очите. Ако не я харесвате, тогава няма какво да търсите там. И още нещо, навремето подфорумът бе отделен от останалите "Филми и ТВ сериали" точно заради подобни претенции на светци по-големи и от Папата. Какво очаквате да постигнете със сегашните си питания? Да закрият подфорума ли? Дали?!

Общи условия

Активация на акаунт