Въпроси към модераторите и администраторите

• 1 957 402
  • 19 781
  •   1
Отговори
# 11 505
https://www.bg-mamma.com/?action=profile;u=674716
Струва ми се мултиакаунт. Дойде откъде, изписа доста просташки и обидни мнения, прави се на интересен/а със стила на писане. Сега започна опити да уязви потребителка за нейна стара тема.

# 11 506
  • София
Не получавам известия за нови отговори на темите, които следя. Ще се реши ли този проблем, виждам, че и при други е така?

# 11 507
  • Варна
Email адресът,с който е регистриран профилът ми,е откраднат. Нямам никакъв обратен отговор от abv support-а. Как да сменя адреса си на профила, без да губя името или информацията?

# 11 508
  • Sofia
Тук е описана процедурата по смяна на имейл адреса.

# 11 509
ти като показваш такива принципи на искреност -без грим,без задръжки и 'естествена'' не беше ли пуснала тема ,че ходеше със свако ти,там с някъв приятел на тогавашният ти мъж?
абе като ще се правите на много големи образци го правете качествено,ма АнгелинКа само като ти прочета разсъжденията и мисля,че няма какво да се напъваш ни за грим,ни за каквото и да е.Прослойката дето ще те хареса не е много сложна,тъй че си запази подобен род мнения за себе си ,щото не си полезна-вервай ми..
За протокола да отбележа-няма жена ,която да не се натъкми за 1 среща.

Знам, че не сте Батман, но се отговаря на последващи запитвания, а това мнение стои, въпреки че е докладвано в събота. А тук вече има явна простащина и обидно отношение към потребител. Нали не се толерира подобно поведение?

# 11 510
Виждам следното съобщение

"Gul Er - Забрана за: регистрация - безсрочна

Множество регистрации за игри"

За мен ли се отнася или за сайта като цяло? И какво се има в предвид със Множество регистрации за игри??

Edit: оттеглям въпроса, явно е от Wi-Fi към който се включих в парка. Изключих ли го и съобщението изчезна

# 11 511
Профил в bg mamma ,който е бил изтрит (искане да бъда Забравен) може ли да бъде повторно използван за регистрация със същия имейл адрес?

# 11 512
Dara888, благодаря! Пропуснали сме поста.

annabelle_the_doll, да.

# 11 513
Защо ми изтрихте питането?

# 11 514
Нямате изтрит пост.

# 11 515
https://www.bg-mamma.com/?topic=977976.75

Тази тема активна ли е и има ли последваща?

# 11 516
  • София
Да ме посъветвате как, без да чета всичките си публикации, да намеря нещо, което съм написала преди 1 - 1,5 години?
Премахнахте функцията отпечатай, а търсачката не работи.
Това, което търся съм написала в свой пост днес 2 пъти и още 5 - 6 пъти преди няколко дни.

# 11 517
  • Sofia
https://www.bg-mamma.com/?topic=977976.75

Тази тема активна ли е и има ли последваща?
Не. За съжаление явно д-р Константинов няма вече възможност да консултира в темата. Ако това се промени, ще пуснем следваща.
Благодаря за сигнала.

Да ме посъветвате как, без да чета всичките си публикации, да намеря нещо, което съм написала преди 1 - 1,5 години?
Премахнахте функцията отпечатай, а търсачката не работи.
Това, което търся съм написала в свой пост днес 2 пъти и още 5 - 6 пъти преди няколко дни.
Напишете ключова дума за търсене и във филтрите укажете себе си като автор и период в който търсите.
Ако не сработи, изпратете ми какво и кой период търсите и ще се опитам да помогна.

# 11 518
Не беше сигнал. Исках да питам евентуално нещо в темата, но да....явно няма кой да отговаря вече в нея.
Благодаря.

# 11 519
Защо изтрихте коментарите ми в темата "Каква е драмата ..." , както и всички останали в последните три страници.
Какви правила са нарушени, когато се пояснява, че подобни постове са нечистоплътни. За да се прецени тяхната чистоплътност, или не.
Не е ли по-добре да останат.
Благодаря.

Общи условия

Активация на акаунт