Въпроси към модераторите и администраторите

• 1 959 451
  • 19 781
  •   1
Отговори
# 11 865
  • София
Привет! Моля да заключите тази тема:

https://www.bg-mamma.com/?topic=1262891

Благодаря!

# 11 866
Какво стана с идеята да може да се качват няколко снимки накуп?

# 11 867
Приела съм рекламата, но така ли трябва да бъде-огромна, запълваща цялата видима част на екрана, а като се добави гугъл ската, даже се застъпват. Странно ми се струва чак пък толкоз реклама върху реклама... Добре поне, че не е от тези, които не реагират на скролване.

# 11 868
Можете ли да ми обясните защо някой все трие коментар, в който посочвам на ученичка, която, по свои думи, е амбициозна и се готви за матури, че пунктуацията й е ужасна.
Става въпрос за отговори на този коментар:
https://bg-mam.ma/p/1268194/41719537

# 11 869
Защото наблягате на пунктуацията на потребителката, не на мнението й за дистанционното обучение.

# 11 870
Защото наблягате на пунктуацията на потребителката, не на мнението й за дистанционното обучение.

Тя твърди, че само при присъствено може да се научи нещо, но явно с пунктуацията не е станало. Освен това имаше и въпрос - какви методи за преподаване на пунктуацията не са възможни дистанционни. И ако доводът е, че коментарът ми не е бил по темата, на тази база може да се изтрие половината тема.

# 11 871
Знам каква е тезата на потребителката, защото следя темата и ако въпросът Ви е формулиран по този начин

Цитат
какви методи за преподаване на пунктуацията не са възможни дистанционни

то той е по темата, но въпросите Ви в темата изобщо не бяха формулирани по този начин. Напомням и че модерацията не е част от темата за ДО.

# 11 872
Знам каква е тезата на потребителката, защото следя темата и ако въпросът Ви е формулиран по този начин

Цитат
какви методи за преподаване на пунктуацията не са възможни дистанционни

то той е по темата, но въпросите Ви в темата изобщо не бяха формулирани по този начин. Напомням и че модерацията не е част от темата за ДО.

Втория беше формулиран по много подобен начин, може би не със съвсем същите думи. И други потребители, по повод на други теми, забелязват подобни неща - нечий коментар е изтрит, не друг, който съдържа много по-сериозно изразено "провинение" е оставен.

# 11 873
... нечий коментар е изтрит, не друг, който съдържа много по-сериозно изразено "провинение" е оставен.

Ако прецените, че това се е случило, моля, използвайте функция "информирай модератор".

# 11 874
... нечий коментар е изтрит, не друг, който съдържа много по-сериозно изразено "провинение" е оставен.

Ако прецените, че това се е случило, моля, използвайте функция "информирай модератор".

Как да посоча с линк какво е изтрито, след като то вече е? И как да разбера кой модератор продължава да трие, както му скимне.

Не разбирам и какъв е проблемът с този мой коментар, който си копирах за всеки случай:
"Цитат на: Слънчевата в вт, 10 ное 2020, 20:12
Уини, спри, моля те! Трудно ми е да те подминавам вече!
Жената говори за психолог и логопед. Не знаеш какъв проблем би могло да има това дете. Когато се сдобиеш със собствено, понаучиш нещо, пак ела.
Между другото, може би Анди ще може да те образова по темата.

И какво точно ти пречи да ме подминаваш?
Не разбирам с какво нуждата от логопед е свързана с ограничаване на контактите поради пандемията, но по отношение на психолога мога да предположа, че момчето може дълго време да има нужда от такъв, след като  майка му постоянно му показва, че не признава особеностите му като личност. Интровертността не е психологическа диагноза. Майката трябва да осъзнае, че синът й може да има различен темперамент. И не мисля, че ако тя "го остави" вкъщи, той там ще си остане.

добавено:
Цитат на: Rockstar в вт, 10 ное 2020, 20:16
О, ма тая злоба и деца ли няма? Е@си! Па нека ме трият! То не се трае вече!

Някой не може да търпи критики. "

# 11 875
Щом е изтрито не можете да имате претенции, че не е като пишете в предишния си пост.
Аз съм човекът, който в момента модерира темата.

# 11 876
Щом е изтрито не можете да имате претенции, че не е като пишете в предишния си пост.
Аз съм човекът, който в момента модерира темата.

Т.е. човек не може да докаже, че не е написал нещо, което да е повод за триене. Колко удобно!

допълнение: Колко удобно също да триеш критиките към самата теб и твоето модераторстване в темата за ДО.

Последна редакция: вт, 10 ное 2020, 20:47 от winni_

# 11 877
Какво стана с идеята да може да се качват няколко снимки наведнъж?

# 11 878
Здравейте. Опитах се да пиша на профила mamaNelka и получавам че неможел да приема лични съобщения! Как да се свържа?? Няма ли емайл с който е регистриран? Моля за помощ.

# 11 879
  • над кукувичето гнездо
Темата за ужасни и смешни срещи доста се видоизмени. Дали паралелната дискусия на дамите може да бъде отделена в друга тема?

Общи условия

Активация на акаунт