Въпроси към модераторите и администраторите

• 1 986 132
  • 19 781
  •   1
Отговори
# 12 465
Това с неможенето да се цитира, защото последното мнение в темата е моето, не е удобно, да знаете! Пиша нещо и се връщам назад да чета, откривам още някой пост, на който искам да отговоря и искам да го цитирам и добавя към последното ми мнение, ама ... не можело, щото е мое. Бая недомислено!
За това има опция редактиране .
Е, що да е лесно като може да е трудно... Grin

# 12 466
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Четете ли изобщо какво е питането?
Това с неможенето да се цитира, защото последното мнение в темата е моето, не е удобно, да знаете! Пиша нещо и се връщам назад да чета, откривам още някой пост, на който искам да отговоря и искам да го цитирам и добавя към последното ми мнение, ама ... не можело, щото е мое. Бая недомислено!
С други думи, редакцията може да е всякаква друга, но не и добавяне на цитат.

# 12 467
Да
В смисъл: удобно е да цитирам, да отговоря, да копирам и да допълня въпросното последно мнение. Не става, защото не мога да цитирам докато моето мнение е последен отговор в темата. Трябва да отворя мнението, което искам да цитирам, да копирам, да отворя последното мнение, да добавя, да отговоря и така да допълня последното си мнение.

# 12 468
  • София
Да се върнем на това, че трябва да си спомниш кое е е последното дето си прочел е темата, за да успееш да в следиш без пропуск.
И това от поне година.. и е писано.

# 12 469
  • София
Някой може ли да ми каже как се търси в цялата тема по ключова дума?

# 12 470
Аз пък искам да питам.
Защо като се задават въпроси по основни проблеми свързани с функционалността никой нищо. А като се пита за елементарни, веднага.
Темата се следи от администратори и модератори, всеки проблем се предава и разглежда. В някои случаи не се наблюдава при всички и изисква време, за да се възпроизведе, съответно оправи. Когато има резултат се съобщава.
Въпросите, които могат да получат отговор веднага, го получават веднага.

Някой може ли да ми каже как се търси в цялата тема по ключова дума?
Търсене -> пишете думата в полето за търсене -> Мнения -> Добави филтри -> Текуща тема
https://bg-mam.ma/p/1068343/37497431

# 12 471
И аз не намирам смисъл в пращането  на имейли,за нови отговори или лични съобщения.Излишно губене на време в триене на тези съобщения.
Но ми е интересно с  каква цел е измислено това ?

# 12 472
Камбаната тогава за какво е там...за красота ?

Тя си работи.
Ако не си гледаш лайковете.

# 12 473
Не работи правилно. Тоест е повредена.

# 12 474
  • сф
здравейте,

не мога да се логна от устройство, различно от текущото (пробвала съм само от още едно). Седи на съобщение "ГРЕШКА!" без повече пояснения. благодаря.

# 12 475
  • Велики Преслав
Когато мое мнение е докладвано, следователно изтрито от админ, аз получавам ли известие.

# 12 476
Когато мое мнение е докладвано, следователно изтрито от админ, аз получавам ли известие.
Не. Ако получиш “известие” вече не е на добре. 😁😂

# 12 477
Мисля че не .

# 12 478
Здравейте
Имам един въпрос защото темата ми е изтрита

# 12 479
  • София
Здравейте!

Пускам нова котешка тема и тъй като информацията в първи пост стана голяма като обем, преди известно време отделихме списъка с любимците ни като втори пост. Досега пусках 2 последователни коментара, но вече системата не го допуска. Може ли да се направи нещо, за да пусна като втори пост списъка с любимците ни?

Общи условия

Активация на акаунт