Въпроси към модераторите и администраторите

• 1 986 132
  • 19 781
  •   1
Отговори
# 12 450
Потребител Victor1914 е забранил входящи съобщения, а очаква отговор на въпрос.
Бихте ли го информирали?
Благодаря в аванс!
Уведомен.

# 12 451
А има ли опция с която на даден потребител да не му излизат нашите мнения ?

# 12 452
А има ли опция с която на даден потребител да не му излизат нашите мнения ?
Не.

# 12 453
  • Велики Преслав
Благодаря ви.

# 12 454
Как мога да си сменя имейла , който съм задала  при регистрация , имам нов , а този отдавна не го ползвам и не знам паролата си , а искам да ми се изтрие стария профил ?

# 12 455
Кой профил искате да изтриете?
Коя парола не знаете?
Кой имейл не ползвате?
Пишете ми лично съобщение с повече подробности.

# 12 456
  • София
Аз пък искам да питам.
Защо като се задават въпроси по основни проблеми свързани с функционалността никой нищо. А като се пита за елементарни, веднага.
Аз например се кефя много, че си тренирам мозъка като всеки път като отварям тема се опитвам да се сетя (връщайки се назад, защото на нови отговори ме праща където му падне, понякога и няколко страници назад се губят, ако не потърсиш) кое е последното дето си спомням, много е добре за мозъчната функция (доказано, че помага за превенция на Алцхаймер) ама..!

# 12 457
Да, и мен ме праща не на първия нов отговор, а на следващ - преди час в темата за лидл. От мобилната, хром.
И в други теми.
Но не питам вече кога ще се оправи, прави ли се нещо и т.н...защото ответ не се дава.

Но ако попитам как да се отпиша от тема...Joy

# 12 458
  • Испания
Момичета, мога да ви споделя как си спестявам нерви.

Получавам имейли с текста на публикуваните постове. Когато видя, че публикацията е от потребител, чието мнение не ме интересува или знам, че ще е спам или поредното заяждане, дори не отварям темата /така и не се нуждая от функция "игнор" /. Изтривам имейла и съответно изобщо не чета това мнение. След като получа следващ имейл за нова публикация /или няколко такива един след друг/, отварям или не темата. Като натисна в имейла бутона "Прочети", ме праща точно на мнението, което искам да прочета.

# 12 459
  • Велики Преслав
Еми явно и аз така ще правя вече.

# 12 460
Божкее, изобщо не си представям да ми се пълни пощата с мейли от форума, камо ли да ги чета?
Как успявате, бе хора? Rolling Eyes
За пореден път предлагам менюто като много добър начин да си следите новите отговори, а не камбаната.

# 12 461
Камбаната тогава за какво е там...за красота ?
Поне да я направят да звънка...да си оправдае...името.

# 12 462
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Още когато я сложиха там, се опитахме ... "да бием камбаната" Wink, ама не ни чуха.

# 12 463
Това с неможенето да се цитира, защото последното мнение в темата е моето, не е удобно, да знаете! Пиша нещо и се връщам назад да чета, откривам още някой пост, на който искам да отговоря и искам да го цитирам и добавя към последното ми мнение, ама ... не можело, щото е мое. Бая недомислено!

# 12 464
Това с неможенето да се цитира, защото последното мнение в темата е моето, не е удобно, да знаете! Пиша нещо и се връщам назад да чета, откривам още някой пост, на който искам да отговоря и искам да го цитирам и добавя към последното ми мнение, ама ... не можело, щото е мое. Бая недомислено!
За това има опция редактиране .

Общи условия

Активация на акаунт