Въпроси към модераторите и администраторите

• 1 985 879
  • 19 781
  •   1
Отговори
# 12 510
Първият Ви пост е преместен в темата за кутиите. Този пост никога не е бил изтриван. Следващият (не Ваш), също беше отрицателен и преместен. В следващите два свои коментирате модерацията, пореди което бяха изтрити. Десет положителни поста не е имало. Има постове, в които много потребителки писаха, че също са поръчали кутията. Те са по темата и все още са там.

# 12 511
  • сф
здравейте,

имам проблем с акаунта - на две от устройствата ми си работи номално, но на третото като жяло сайтът е блокирал на съобщение "грещка" и не може нито да се влезе в тема, нито да се навигира накъдето и да било. може би някой работи над този проблем, но не ъпдейтва темата...

благодаря.

# 12 512
Здр те, моля да ми изтриете поста, благодаря

# 12 513
  • Варна
Моля да заключите тема- Пазарът на недвижими имоти във ВАРНА- какво се случва реално? 9- ма тема,пуснала съм нова.

# 12 514
Andi andi, заключих темата Ви.

Daisy_D, благодаря, също заключих.

# 12 515
  • София
Здравейте,

Тази тема се изписа: https://www.bg-mamma.com/?topic=1282837 Моля да я заключите.

# 12 516
  • Велики Преслав
Здравейте, моля кажете защо не мога да си изтрия даден пост.

# 12 517
Можете да го изтриете, ако е последен и не е прочетен от друг потребител, но имате възможност да го редактирате до 24 часа след публикуването му.

Аш, благодаря, заключена.

# 12 518
Здравейте, моля кажете защо не мога да си изтрия даден пост.
Докладвай го  или пиши на ЛЧ на някой модератор.  Аз веднъж така направих .

# 12 519
  • София
Моля заключете тази тема

# 12 520
Защо не ползвате Информирай модератор за заключване, а пишете тук?
Много по-лесно и бързо е.

# 12 521
Идвам да споделя , че проблема с липсващите известия за нови постове в тема, след като си прегледал кой(колко) е оценил мнението ти като Полезно при мен е отстранен. Благодаря!

# 12 522
  • Велики Преслав
Здравейте, 3 дни след като съм направил тема искам да добавя анкета. Това възможно ли е.

# 12 523
Oyasumi, Ваш пост в текущата тема, адресиран до мен, не до екипа.
Ако желаете аз (изписвайки ника ми или показвайки по някакъв друг начин, че говорите конкретно и точно за мен) да направя нещо, пишете ми лично съобщение.
Вашият пост, който е отговор на поста, който държахте да премахна, изтрих тази сутрин едновременно с него (двата заедно, с един клик). Преди това (последните два дни) екипът (вкл. и аз) е премахнал няколко други Ваши поста от въпросната тема, които бяха:
- оффтопик;
- съдържаха отговор на оффтопик;
- агресивен тон към друг потребител.
"Къде е модераторът?" в произволна тема (т. е. друга тема, която не е тази) не е сигнал до модератор.
Не говоря на Вас, аз сигнализирам за нередност.
Не се обръщам индивидуално до Вас и не смятам, че някъде това е уредено, че трябва да го правя или може би греша?!?! От кога трябва да разчитам на лично отношение за обективно модериране?!

Как следва да уведомяваме за реклама, оффтопик и просташко държание? Бихте ли ми обяснили, след като не се е оказало егективно да пиша в тема за модератори, да сигнализирам за конкретен пост и да пиша изричен пост в самата тема?

Да, модератор (безразлично ми е кой) модерира частично мой пост относно абсурдността да се твърди, че нов продукт е бестселър. Една потребителка започна да ме обижда,че тя винаги (винаги, независимо за какво Simple Smile) ме докладвала, аз я попитах, дали има проблем да изказвам свободно мнение. Модератор остави нейния пост с твърдението, че нови продукти са бестселъри и изтри коментара ми в частта, че в това няма логика. Бяха модерирани мнения, които бяха критични и ЕДВА на сутринта, след два дни, изчезна поста на потребителката с обяснението, че Вие чак тогава сте разбрали, че СЪЩО бил оффтопик Simple Smile

Последна редакция: пн, 01 фев 2021, 11:09 от Oyasumi

# 12 524
Здравейте, 3 дни след като съм направил тема искам да добавя анкета. Това възможно ли е.

Пишете на модератор за помощ като му изпратите информацията, която желаете да бъде включена в анкетата.

Общи условия

Активация на акаунт