Току-що се натъкнах на поредната недомислица /мисля, че преди време някой друг се беше оплакал от същото/. Пускам тема за нов сезон на предаване. Искам да използвам част от информацията в първия пост на последната тема от миналогодишния сезон, тъй като създържа информация за предишни сезони. Кликвам на "Цитирай" и се оказва, че не мога да копирам нужната ми информация, защото последният пост от въпросната тема е мой и форумът ме уведомява, че трябва да редактирам поста си.
Какво по дяволите да редактирам, когато искам да копирам информация, съдържаща куп линкове и снимки? Трябваше да изписвам всичко наново, вместо с две прости операции /копи и пейст/ да свърша работа.
Щеше да се коригира цвета на форума, щеше да се оправя оцветяването на текст, а не да излиза в началото на поста, щяха да се повявят нови емотикони, щеше да проработи бутонът вмъкни списък и още вече не помня колко неща, които се обещават от години. Вместо това публикуването става все по-трудно и се поставят какви ли не пречки, които трябва да преодоляваме.
Благодаря ти, The Killer, хубав трик, кефи ме и е 100% женски - що да е просто като може да е сложно