Въпроси към модераторите и администраторите

• 1 970 904
  • 19 781
  •   1
Отговори
# 12 615
В темата за НИ- опитвам се да отговоря на пост- отговор на мой и ми изписва, че последният пост бил мой, затова да го допълня.
А последният отговор в темата ваш ли беше или на друг потребител?

Как да изтрия тема която съм пуснала?
Теми не се трият. Ако желаете да бъде заключена, пишете на модератор по избор или използвайте "Информирай модератор".

# 12 616
  • Пловдив
Защо няма опция за писане на пост в тази тема? Срокът на играта не е изтекъл.
https://www.bg-mamma.com/?topic=1302813

# 12 617
  • here and now
Кликваш на "Отговори", пишеш, каквото пишеш и приемаш общите условия и готово.

# 12 618
На игрите и на мен не ми отбелязваше, че съм приела общите условия днес.

# 12 619
  • Пловдив
Благодаря! Flowers Hibiscus

# 12 620
Здравейте,как може да си сменя в профила потребителското име?Не виждам такава опция.

Последна редакция: пт, 12 фев 2021, 00:01 от Анонимен

# 12 621
Здравейте,как може да си сменя в профила потребителското име?Това име не искам да го виждат другите потребители.Не виждам такава опция.
Заповядайте: https://bg-mam.ma/p/1068343/37497533

# 12 622
Благодаря!Прочетох,че не може да се сменя,а само екранното може.Жалко,направила съм грешка при регистрацията.

# 12 623
Здравейте,

Как мога да спра тези известия предвид, че темите не ме интересуват повече:

# 12 624
От мобилната минавате на пълната версия с бутона, който е най-долу върху черната лента.
Инструкциите за спиране на известия за нови отговори в теми с Ваше участие можете да намерите тук.

# 12 625
От мобилната минавате на пълната версия с бутона, който е най-долу върху черната лента.
Инструкциите за спиране на известия за нови отговори в теми с Ваше участие можете да намерите тук.
Бубанка, това не работи. Бях питала преди време за това, направих го няколко пъти според инструкциите и не става. Влачат се темите и известията от тях или до пускане на нова тема или завинаги ако са теми "без край"

# 12 626
  • Пловдив
Бубанка, това не работи. Бях питала преди време за това, направих го няколко пъти според инструкциите и не става. Влачат се темите и известията от тях или до пускане на нова тема или завинаги ако са теми "без край"
Работи. Докато не влезеш отново в тях - влезеш ли, все едно нищо не си правила.

# 12 627
Янтра, аз не искам да ми изкизат известия въобще, както потребителката е показала. За мен това значи да се отпишеш от тема. Ако продължават да ми излизат от падащото меню е все едно нищо.
Разбира се че не съм влизала в тези теми след като не ме интересуват вече.
Пробвах многократно и ефект няма.
Ще се радвам ако БГ мама поработи върху това. Наистина трябва да можеш като потребител да "разкараш" теми от които не се интересуваш повече.
Ето например съвсем скоро еднозначно пускащия тема реши да я промени драстично и от хубава тема стана какафония и спам. Няколко човека се оплакаха включително и аз, и отговора беше "не ми дреме" еми не искам да следя тази тема повече, а известия ще ми излизат за нея "завинаги" каквото и да правя, особено ако съм коментирала в темата. Еми не ми трябва този спам там, мерси. Искам да мога да я зачеркна тази тема и повече да не чувам за нея.

# 12 628
Отписването винаги е работило, нещо не правиш както трябва.
Единствените известия, които остават да излизат от тема, от която си се отписала са, ако някой е харесал твой пост. И ако решиш да видиш кой е харесания пост, си отново в темата с всичка сила.
Аз намирам, че човек като се отпише от тема, най-малко му е зор да знае кой какво е харесал когато е писал там. Понякога просто цъкам по инерция наред известията и после си казвам "м@мка му, сега пак трябва да дебна да се отпиша от тая тема преди механично да съм отворила пак!".

# 12 629
  • Пловдив
Янтра, аз не искам да ми изкизат известия въобще, както потребителката е показала. За мен това значи да се отпишеш от тема. Ако продължават да ми излизат от падащото меню е все едно нищо.
Разбира се че не съм влизала в тези теми след като не ме интересуват вече.
Пробвах многократно и ефект няма.
Ще се радвам ако БГ мама поработи върху това. Наистина трябва да можеш като потребител да "разкараш" теми от които не се интересуваш повече.
Ето например съвсем скоро еднозначно пускащия тема реши да я промени драстично и от хубава тема стана какафония и спам. Няколко човека се оплакаха включително и аз, и отговора беше "не ми дреме" еми не искам да следя тази тема повече, а известия ще ми излизат за нея "завинаги" каквото и да правя, особено ако съм коментирала в темата. Еми не ми трябва този спам там, мерси. Искам да мога да я зачеркна тази тема и повече да не чувам за нея.
Работи, гарантирам, защото го ползвам. Просто НИКОГА повече не трябва да влизаш в темата. НЕ да не пишеш, а да НЕ влизаш, да не цъкаш на линка.

Общи условия

Активация на акаунт