Въпроси към модераторите и администраторите

• 1 970 890
  • 19 781
  •   1
Отговори
# 12 630
Потвърждавам, че отписването от тема не винаги работи. Пример с темата за коледните късмети. Спрях следенето след обявяването на резултатите и нито съм влизала, нито съм се сетила за нея, но вече три пъти получавам известие за нов отговор. Мятам го в коша без да влизам и да чета отговора... и така до следващия път. С други теми от които съм се отписала няма проблем.

# 12 631
Сега пък като отворите известие, че някой е харесал ваше мнение, то отива на мнението на съвсем друг потребител и не е ясно кое ваше мнение е било полезно за някого. И изобщо това, че 10 души са намерили мнението ми за полезно, с какво ми помага? Дефакто аз виждам името на последния, който го е намерил като такова, а другите 9 са просто цифра.

# 12 632
  • ту тук, ту там
Сега пък като отворите известие, че някой е харесал ваше мнение, то отива на мнението на съвсем друг потребител и не е ясно кое ваше мнение е било полезно за някого. И изобщо това, че 10 души са намерили мнението ми за полезно, с какво ми помага? Дефакто аз виждам името на последния, който го е намерил като такова, а другите 9 са просто цифра.

Това при мен отдааавна е така - не се позиционира на харесаното мнение, а на някое произволно преди или след, неизвестно къде. Ако имам няколко менения в дискусия на съответната страница, няма начин да разбера кое ми е харесаното. Не че ми е важно, просто пример давам, че функцията не работи.

# 12 633
Това е проблем на мобилната версия. На десктоп версията всичко е ок.

# 12 634
  • Варна
Lale_lili,
Възможно е да има бъг с отписването от конкретна тема, но при мен също винаги е работило. Чак всичките ти теми, от които искаш да се отпишеш да са бъгнати ме съмнява. Виж, известия за харесвани твои мнения ще излизат, но не и за нови отговори.

# 12 635
Как пък само някои не им работи отписването?
Работи си, стига да сте разбрали, че не трябва да влизате отново в темата.
Известия за харесани мнения ще си излизат, те не могат да се спрат.
Ако не ги отваряте, проблем няма.

# 12 636
Извинявам се за неудобството, бихте ли били така любезни да ми отговорите защо беше изтрита публикацията ми от тази сутрин?

# 12 637
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
едно лично наблюдение: ако някой хареса мое мнение, а после го "разхареса" Wink аз ще видя съобщението, че е харесано, но когато се опитам да видя точно кое е то, ми се отваря само страницата, където е то, не самото мнение. Simple Smile

# 12 638
Извинявам се за неудобството, бихте ли били така любезни да ми отговорите защо беше изтрита публикацията ми от тази сутрин?

Неуместен сарказъм и подигравка с част от пишещите в темата.

# 12 639

Неуместен сарказъм и подигравка с част от пишещите в темата.
Благодаря за разяснението, а също и за добрата и навременна намеса Simple Smile

Последна редакция: сб, 13 фев 2021, 15:59 от pitam2

# 12 640
Ако някога съм писала в дадена тема и сега постоянно ми изскачат известия - как да ги спра? Не са в следени теми в настройките.

# 12 641
Инструкциите за спиране на известия за нови отговори в теми с Ваше участие можете да намерите тук.

# 12 642
И аз се отписвам постоянно.

# 12 643
  • Rock & Roll feeling ...
Здравейте.
Вчера в темата  "Звездни Компромати" публикувах клип с интервю на Васил Божков, който споделя компрометиращи твърдения за Бойко Борисов и Делян Пеевски. Сиреч, съдържимото на клипа, напълно съвпада с тематиката, а и потока на темата.
Моят коментар беше между сегашните  # 997 и # 998, но гледам, че  е премахнат.
Чудя се, по каква причина е изтрит?

# 12 644
Темата е за звездни клюки, политическият уклон не е желан.

Общи условия

Активация на акаунт