Въпроси към модераторите и администраторите

• 1 970 858
  • 19 781
  •   1
Отговори
# 12 675
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
пише се паролата на форума, не на пощата. Simple Smile
заради вас си смених пощата на профила.
става. иска верификация на новата поща.

# 12 676
Може и аз да не сменям мейл и пароли. Получих и аз съобщението.

# 12 677
  • София
Написах Ви лично съобщение.
Може ли да публикувате тук. Явно не е само този потребител със същия проблем.

# 12 678
# 12 679
Промени по профила правите с паролата за бг-мамма, не с тази за имейла си.

# 12 680
  • Оптимист по принуда
Може ли модератор да оправи заглавната снимка на тази тема, така че да се вижда?

Последна редакция: чт, 18 фев 2021, 12:31 от demmy.

# 12 681
Днес в 00:10 часа получих съобщение за актуализация на профила с валиден мейл адрес, но при опит да въведа новия си мейл, ми дава грешка- несъществуващ потребител.
Как следва да продължа?

# 12 682
Здравейте, искам да си променя email адеса защо вече не използвам стария. От къде мога да го напавя ? В отдел лични данни не ми позволява да проченя email адреса ?

# 12 683
  • Sofia
За да промените имейл адреса в профила си, е необходимо да изпълните следните стъпки:

1. Заредете пълната версия на сайта (не мобилната) и посетете Профил - Настройки - Вход и сигурност - https://www.bg-mamma.com/?action=profile;sa=settings;a=account

2. Редактирайте адреса в полето Имейл адрес
Адресът на електронната поща трябва да бъде валиден!
По подразбиране имейл адресът е скрит за останалите потребители - може да го виждат само притежателят на профила и администраторите на сайта.

3. Натиснете бутона Потвърди, който се намира в долната дясна част на страницата.
Ще е необходимо да въведете текущата си парола, за да потвърдите промените.

Профилът Ви ще бъде временно деактивиран, а на посочения от Вас нов имейл адрес ще бъде изпратено писмо за потвърждение, съдържащо бутон за активиране на акаунта.

Ако се затруднявате, възникнат допълнителни въпроси, системата изписва грешка или нямате възможност да заредите пълната версия на сайта, моля, пишете на admin@bg-mamma.com.

# 12 684
И аз имах същия проблем с абв-то преди не повече от месец - два. Не можах да си вляза в пощата с паролата (а знам, че бе вярната парола) и не можех и не можех, а нямах резервен мейл, защото бях създавал пощата си преди 20 години и тогава не се искаха такива неща. Накрая  стана така, че се принудих да си създам нова поща . Явно в абв-то има някакъв проблем.

# 12 685
  • София
Моля да заключите тази тема: https://www.bg-mamma.com/?topic=1299901 (достигна 51 стр.)

# 12 686
В пощата си имам писмо относно невалиден имейл адрес , който пък си е валиден и действащ .
Ако е възможно да ми изпишете адрес за връзка с админ на форума - не е възможно да върна съобщение - и незнайно защо при въвеждане на адреса даден ми изписва да изпиша адрес на получател . Тоест опитвам да пиша от електронна поща и 

admin@bg-mamma.com. или е некоректно изписан или и аз не разбирам защо не ми го отчита като реален адрес
sanya78@mail.bg Това е имейл адресът ми и си е активен

# 12 687
Не копирайте и точката след имейл адреса. Тя не е част от него, а е за край на изречението.
admin@bg-mamma.com

# 12 688
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
https://bg-mam.ma/p/1301596/42355454
темата би трябвало да е "заключена" вчера. Simple Smile
няма бутон за сигнализиране на модератор.

# 12 689
Аз също получих съобщение за невалиден имейл адрес. Отдавна не бях влизала в него, забравила съм си и паролата, така, че сигурно вече  е невалиден. Но сега стана някаква грешка при подаването на новия адрес и не можах да си реактивирам профила. Наложи се да си направя нов , но има ли начин да си възвърна предишния . Точният имейл ми е:
Скрит текст:
, а линкът за стария ми профил се изпращаше на
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт