Въпроси към модераторите и администраторите

• 1 970 843
  • 19 781
  •   1
Отговори
# 12 690
Пиша Ви лс.

# 12 691
Здравейте,
Искам да попитам, ако е удобно, дали ще може да преместите последната ми тема като самостоятелна, а не като част от група? Ще съм Ви много благодарен! Темата е относно песен, която търся, обаче е излязла като коментар от многото под една обща тема, която е направена с цел всеки да си задава запитванията по тази тема там и хората да си помагат взаимно. В това няма нищо лошо, но причината, поради която държа моята тема за песента, която аз търся да е отделна, самостоятелна, е, че така ще могат повече хора да я видят и фокусът да е само върху тази въпросна песен, докато в групата постоянно излизат и нови и нови коментари със запитвания за други песни и това, което аз съм написал, се изгубва в хронологията и никой не отразява написаното от мен и никой не се заема да ми помогне, още повече, че съдейки по останалите подтеми в тази група песните, които се търсят са от всеки друг жанр, но не и от поп-фолк и... Аз оставам единствения, с такива музикални предпочитания и тъй като никой там не ме отразява, стигам до извода, че никой друг там не слуша този стил музика и следователно няма как да ми помогне. Преди доста време, отново бях пуснал запитване за друга поп-фолк песен, която търся и така и никой не ме отрази там, а на останалите запитвания за песни от всякакъв друг стил се отговаря и се помага с предположения и линкове и на доста хора им се помага да открият това, което търся.
И дефакто, въпреки, че запитването ми е в група с такава тематика, смятам, че там никой няма да ми помогне, и поради тази причина ще съм ви безкрайно благодарен, ако преместите темата ми като самостоятелна. Казва се "Търся ретро поп-фолк песен" и я публикувах преди около час.
Благодаря Ви предварително! С цялото ми уважение, ще съм безкрайно благодарен, ако я преместите.

# 12 692
Niccckkkkk, теми, за които има обособена обща, не могат да съществуват отделно.
Конкретно тази за търсенето на песен се следи редовно от потребителите с музикални интереси, някои са абонирани за нея, други получават известия, защото са писали вътре и получават известия при нов въпрос. Ако някой знае отговора, със сигурност ще ви го даде.
Дори има по-голям шанс потребител, който не се интересува от поп фолк, но случайно знае коя е, да подмине отделната тема, но в общата да види запитването.

Последна редакция: пт, 19 фев 2021, 16:09 от Не се сърди, човече

# 12 693
Niccckkkkk, теми, за които има обособена обща, не могат да съществуват оделно.
Конкретно тази за търсенето на песен се следи редовно от потребителите с музикални интереси, някои са абонирани за нея, други получават известия, защото са писали вътре и получават известия при нов въпрос. Ако някой знае отговора, със сигурност ще ви го даде.
Дори има по-голям шанс потребител, който не се интересува от поп фолк, но случайно знае коя е, да подмине отделната тема, но в общата да види запитването.
Добре🙂
Благодаря за отговора!

# 12 694
Пуснах нова тема за 90 дни, но забравих да добавя една римска единица в заглавието, не знам как да го поправя? https://www.bg-mamma.com/?topic=1305822
Трябва да е тема осем.

# 12 695
Като редактирате първия пост.
Добавих липсващата единица.

# 12 696
Благодаря. Предишната тема е за заключване: https://www.bg-mamma.com/?topic=1297047

# 12 697
Не копирайте и точката след имейл адреса. Тя не е част от него, а е за край на изречението.
admin@bg-mamma.com
Без точката изпращах писмото .
Добре е да имам право на обратна връзка с админ щом писмото ми е писано тук .

# 12 698
Изчезнаха ми отговорите от темите "Открий 18 изненади".
Нито от камбанката, нито от Нови отговори се появяват.
В "Моите публикации" също не излизат постовете ми.

Примерно мой пост в ИК КИБЕА под номер 389 намирам в темата, но в моите публикации
го няма.

пп: Проблемът е само в тези теми.

Последна редакция: сб, 20 фев 2021, 00:16 от delpel

# 12 699
  • София
И при мен е същото.

# 12 700
  • вовеки на БАНановите плантации в БАНгладеш
Съжалявам, че трябва да го напиша, но в правилата са налице нужните предпоставки за попадане в условията на Параграф 22 на някои потребители...

Всеки тук е свободен да се държи като насилник и да обижда и унижава на ЛС, а след това да лъже и да се представя за жертва пред останалите потребители. А истинската жертва е с вързани ръце, понеже хем ще получи бан, ако публикува кореспонденцията, хем модове и админи отказват да хвърлят едно око на личните съобщения и да разяснят кой всъщност лъже.   

Надявам се мнението ми да бъде разгледано като предложение за промяна в политиката Ви, а не като лична нападка.

Вие сами казвате, че общуването на ЛС приравнявате с такова в месинджър или имейл. А доколкото знам в платформи като Фейсбук, Инстаграм, Туитър,  Gmail и прочее - за обиди, ругатни, оскърбяване и т.н. в персонални/лични съобщения, потърпевшата страна е напълно в правото си да се оплаче/репортва. Да не говорим, че всички(?) многократно сме били свидетели на публикуване на скрийншоти на лични кореспонденции в подобни платформи от страна на лъгани/оскърбявани/унижавани/обиждани хора...

# 12 701
Съгласили сте се с правилата тук при регистрацията си.
Инструкции как да блокирате получаването на лични съобщения от един, няколко или всички потребители има тук. Ако не ограничите личните си съобщения от даден потребител, това означава, че желаете да ги получавате и няма причина да се оплаквате от тях за пореден път.
За лични дрязги, обиди и спорове в теми използвайте функцията "информирай модератор". Постовете ще бъдат разгледани и ако е необходими, ще бъдат предприети съответните мерки.

Последна редакция: сб, 20 фев 2021, 09:27 от bubanka

# 12 702
Не се оплаквам от отношението и обидите на ЛС, а от невъзможността да се противопоставя на последващото писане на лъжи и свободни съчинения за някого пред всички - в темите на форума.

Иначе си права -  никой не ме кара насила да пиша точно тук, а не в платформа с по-ревностни и по-уважителни  към истината правила...  
Ще си дам почивка (за неопределено време) от форума, но проблемът остава да виси като дамоклев меч над главите на всички останали потребители...

Последна редакция: сб, 20 фев 2021, 09:53 от idiotsamamaetayna

# 12 703
Не се оплаквам от отношението и обидите на ЛС, а от невъзможността да се противопоставя на последващото писане на лъжи и свободни съчинения за някого пред всички - в темите на форума.

Проверих много внимателно постовете от последните три месеца на потребителката, с която твърдите, че имате нерешени проблеми. Не видях изобщо да е бил осъществяван публичен контакт с Вас независимо от темата. Затова Ви написах и в предишния си пост: дайте ми линкове към конкретни постове, ще бъдат разгледани.

Добре е да имам право на обратна връзка с админ щом писмото ми е писано тук .

Посоченият имейл адрес е активен и се използва ежедневно. Текущата тема, доклад до модератор или лично съобщение към модератор или администратор е също такава обратна връзка.

# 12 704
Не желая да свеждаме темата единствено до моя казус, той не е важен в случая. 

Скрит текст:
Изтрихте нейния пост 10 дни след публикуването му (едва ли някой въобще е разбрал) и не ми дадохте възможност да опровергая лъжата й, че е била заплашвана от моя милост, че ще гори в ада. Нито за ад, нито за горене съм й писал...
Въобще не се чувствам засегнат от това, че  бях обиждан от нея в няколко ЛС - и през ум не ми мина да я обаждам на другарката или да й отговарям с ругатни/обиди...
Ама когато насилникът има наглостта да се представя за жертва пред съфорумците... и съм безсилен пред лъжата - това вече ми идва в повече.

Общи условия

Активация на акаунт