Въпроси към модераторите и администраторите

• 1 970 730
  • 19 781
  •   1
Отговори
# 12 885
Известните личности имат официален адрес за кореспонденция, както фирмите. Те са публична информация. В този смисъл, няма проблем да има такава тема.
Благодаря за бързия отговор !

# 12 886
# 12 887
Защо темите по които пиша, след това ми стоят неактивни. Например Астрология и номерология. Не мога да ги следя.

# 12 888
Ще оправите ли най-накрая при мобилната версия да не се отварят рекламите при скролване? Разбирам, че е направено нарочно, но колко време смятате да го държите така?

# 12 889
Обмисляте ли въвеждане на пряка команда за скрит текст в мобилната версия? Би била изключително удобна за много от нас!

# 12 890
# 12 891
Здравейте!
Има ли опция за редактиране на заглавието на темата и ако да,може ли да ми обясните как?Благодаря Ви предварително!

# 12 892
  • Sofia
Напишете лично съобщение до произволен модератор и укажете желаните корекции.

# 12 893
  • София
Бихте ли проверили този профил – https://www.bg-mamma.com/?action=profile;u=691107;sa=showPosts

# 12 894
Благодарим за сигнала!

# 12 895
# 12 896
Здравейте! Бих искала да се премахне следната тема, публикувана от мен, тъй като намерих решение на проблема и не желая да бъде повече активна. Благодаря! https://www.bg-mamma.com/?topic=1274786

# 12 897
Теми не се изтриват, заключих Вашата.

# 12 898
Нека да задам въпроса и тук:
Какво се случва във темата за Ковид? Защо цели страници с дискусии изчезват, без да се нарушават правилата?!
От цялата вечер са оставени някакви 5-6 коментара, а всичко друго е изтрито. Защо?

# 12 899
  • Sofia
Нека да задам въпроса и тук:
Какво се случва във темата за Ковид? Защо цели страници с дискусии изчезват, без да се нарушават правилата?!
От цялата вечер са оставени някакви 5-6 коментара, а всичко друго е изтрито. Защо?
Случва се това, което е нужно за да изпълнява целта си и съществуването и да не е безсмислено.
Година след стартирането и още има потребители, които явно не са наясно с предназначението на темата.
Темата е свръхактуална, болезнена, чувствителна и се следи от стотици потребители. В тази връзка са абсолютно неуместни опитите за превръщането и в поле за разправии, в спамо-чат, в "аз да си кажа, пък нека ме трият", както и безсмисленото ѝ разводняване с иронии, конспирации и отклоняване към политика, дистанционно обучение, икономически последници и пр., за които има изрично създадени теми.
Смятам, че всичко това се подразбира и без изрични декларации по въпроса.
От 18.02 ч. до 24.00 ч. на 16.03 има точно 88 публикации, като последната е Ваша.

Общи условия

Активация на акаунт