Но, дори с риск за бан, не мога да си замълча в случая.
Дискусията между мен, Ели-Мели, Deva и Soft click беше изцяло по темата Ковид.
Мерките срещу Ковид, когато не са с политическа насоченост, каквато нямаше, са част от цялостната криза. Не е имало нападки и разправии в този момент.
И не, не е "Нека ме трият.", а "Въпреки, че ме трият". Защото на доста потребители се трият мненията, независимо дали са или не са с Ковид насоченост.
Във дискусиите, които визирам не е присъствало нито политика, нито ДО, нито икономика. Които, макар и изнесени в отделни тема СА част от Ковид кризата. Не смятам, че прекалено модериране ще направи темата по-малко емоционална и по-четима. Назад в темите стоят мнения, които са опасни, отричащи проблема, обезценяващи жертвите, които са изкарани болни и без това "пътници". Редовно в темата са изказвани такива мнения. Да, често се трият и такива мнения, но е имало случаи да се отговаря на такова мнение и да се чистят само отговорите.
При цялото ми уважение към вас и екипа, на моменти изглежда сякаш нещата са тенденциозни. Ясно ми е, че натискът, особено по тази наболяла тема пада главно на вас, като сайт и администратори, но триенето на неща, които са истина, макар и плашеща, няма да ги направи по-малко реални.
Бг-мама е форум, който от години е място, където хората споделят най-наболелите теми. Вие сте сайтът със най-голям трафик и брой потребители в българското интернет пространство. В сайта пишат изключително много хора от всяка точка на света. Сигурна съм, че всички ще се съгласят, че сайта и модерацията му са страхотни. Но в даден момент човек започва да се чуди, защо, къде е сбъркал, че да му се изтрие коментара. А когато се трият цели дискусии, без видима причина, и то във една от най-следените и актуални теми, пониква зрънце на съмнение, че има позволени мнения и такива, които не трябва да се виждат.
Казвам всичко това с уважение, не като заяждане. Смятам, че не само аз оставам с такива впечатления. Прекалено често се трият мнения.

- започна да дава темите в хронологичен ред и най-новата тема е първа.