Въпроси към модераторите и администраторите

• 1 970 742
  • 19 781
  •   1
Отговори
# 12 900
Чувствам се поласкана, че точно вие ми отговаряте.
Но, дори с риск за бан, не мога да си замълча в случая.
Дискусията между мен, Ели-Мели, Deva и Soft click беше изцяло по темата Ковид.
Мерките срещу Ковид, когато не са с политическа насоченост, каквато нямаше, са част от цялостната криза. Не е имало нападки и разправии в този момент.
И не, не е "Нека ме трият.", а "Въпреки, че ме трият". Защото на доста потребители се трият мненията, независимо дали са или не са с Ковид насоченост.
Във дискусиите, които визирам не е присъствало нито политика, нито ДО, нито икономика. Които, макар и изнесени в отделни тема СА част от Ковид кризата. Не смятам, че прекалено модериране ще направи темата по-малко емоционална и по-четима. Назад в темите стоят мнения, които са опасни, отричащи проблема, обезценяващи жертвите, които са изкарани болни и без това "пътници". Редовно в темата са изказвани такива мнения. Да, често се трият и такива мнения, но е имало случаи да се отговаря на такова мнение и да се чистят само отговорите.
При цялото ми уважение към вас и екипа, на моменти изглежда сякаш нещата са тенденциозни. Ясно ми е, че натискът, особено по тази наболяла тема пада главно на вас, като сайт и администратори, но триенето на неща, които са истина, макар и плашеща, няма да ги направи по-малко реални.
Бг-мама е форум, който от години е място, където хората споделят най-наболелите теми. Вие сте сайтът със най-голям трафик и брой потребители в българското интернет пространство. В сайта пишат изключително много хора от всяка точка на света. Сигурна съм, че всички ще се съгласят, че сайта и модерацията му са страхотни. Но в даден момент човек започва да се чуди, защо, къде е сбъркал, че да му се изтрие коментара. А когато се трият цели дискусии, без видима причина, и то във една от най-следените и актуални теми, пониква зрънце на съмнение, че има позволени мнения и такива, които не трябва да се виждат.
Казвам всичко това с уважение, не като заяждане. Смятам, че не само аз оставам с такива впечатления. Прекалено често се трият мнения.

# 12 901
  • При семейството си
Но пък в общата тема за Ковид седи дискусия за (по-скоро отделни потребители обясняват за собствените им) ОПЛ:
https://m.bg-mamma.com/?topic=1308546.4470

# 12 902
@Neko.fukakai. Ковид темата е невероятен спам. Лично аз се чудя как ви търпят толкова време

# 12 903
Други теми, също са обърнати на Ковид тема.

# 12 904
Моля за коментар - с какво нарушавам правилата с това си мнение, което беше изтрито преди малко от темата "Кралски работи и пр..."  Задавала съм вече този въпрос, относно цензурирането на мои постове - не ми беше отговорено. Благодаря.
Скрит текст:
Премахват се всички обиди, в случая "придобита по естествен начин глупост", както и иронизиране на лично мнение на друг потребител.

# 12 905
Добро утро! Може ли администратор да ми пише на лични?

# 12 906
Моля за коментар - с какво нарушавам правилата с това си мнение, което беше изтрито преди малко от темата "Кралски работи и пр..."  Задавала съм вече този въпрос, относно цензурирането на мои постове - не ми беше отговорено. Благодаря.
Скрит текст:
Премахват се всички обиди, в случая "придобита по естествен начин глупост", както и иронизиране на лично мнение на друг потребител.

Тази т.нар. обида, аз бих я нарекла констатация е насочена към две персони, които не участвуват в темата, но са предмет на обсъждане. Не е ли видно? Освен това не визирам  ничие друго мнение или потребител, освен цитираното.
Темата няма много голяма информационна стойност и значимост и не случайно е в раздел Развлечение,  но вероятно би ви улеснило, ако направите подбор с  приемливите определения, от които да избираме?
Благодаря ви за отговора все пак. Бъдете здрава.

# 12 907
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
да похваля форума, администратори, модератори и търсачката Simple Smile - започна да дава темите в хронологичен ред и най-новата тема е първа.
супер е.

Цитат

# 12 908
  • оттам, откъдето започва България
st. Dobri, благодаря ти, че сподели. И при мен работи. Simple Smile

# 12 909
Нямам спомен да съм писала в темата за ваксините срещу КОВИД, а ми излизат нови отговори.
Коментар от друга тема ли ми е преместен, защото и в моите публикации в профила, тази тема не фигурира.

# 12 910
  • Sofia
Да.
https://bg-mam.ma/p/1197367/42516318
Цяла част от "Сбъскахте ли се" е преместена във "Ще ваксинирате ли".

# 12 911
Благодаря, Tatti!

Бихте ли обърнали внимание на потребител hamsti, който залива темата за КОВИД с фейк новини.

# 12 912
Това е нещо ново

# 12 913
Позволени ли са политически реклами във форума?

# 12 914
  • о`майна лунна нощ е
Позволени ли са политически реклами във форума?

Това исках да питам и аз.

Общи условия

Активация на акаунт