Въпроси към модераторите и администраторите

• 1 975 515
  • 19 781
  •   1
Отговори
# 13 545
При мен все още не работи отписването от теми. Десктоп, Хром.

# 13 546
И при мен все още не работи отписването от теми. Декстоп, Хром.

# 13 547
  • Deutschland/HE
Може ли да видите този профил Letka 15, в темата Студенти в Нидерландия. Благодаря!

# 13 548
Дали бихте могли да направите тема, в която нежелаещите да ползват бутона "Информирай модератор" да си ви информират на воля, а не да пълнят със спам тази тема, която има ясно заглавие, че е за ВЪПРОСИ?

# 13 549
Текущата тема е за връзка с модератор/администратор по всякакви въпроси, искания, сигнали и т. н. включително и за заключване на теми.

# 13 550
Мога да чета и много добре виждам, че заглавието на темата е въпроси, а не въпроси и сигнали до модераторите.
Форумът предлага възможност да бъдете информирани от потребителите чрез опция, а не да се пълни настоящата тема с еднотипни постове от сорта на "този профил, реклама и т. н."
Според правилата Ви, това си е чист спам, но явно когато е във Ваше удобство, това няма значение.

# 13 551
  • над кукувичето гнездо
Допреди ден-два имаше три точки с меню за спиране на следене и маркиране като прочетено, за следени теми, които не работеха. След клик върху някоя опция, само се подчертаваше ооцията, но нищо повече не се случваше. Сега изобщо ги няма точките.
Използвам предимно мобилна версия в хром.

# 13 552
Като следиш някоя тема и тя има следваща 'серия' - може ли да се направи, автоматично продължаване на следенето ( до твоя отмяна).

# 13 553
Не. Във всеки последен пост на периодична тема има линк към следващата. Кликвате върху линка и включвате сама следенето на новата тема, ако желаете.

# 13 554
Привет,
В кралската тема имам 2 изтрити поста. Каква е причината?
Има ли правило, че само определени потребители могат да коментират определени рояли? Създава се впечатление за масово триене на постове, без да са в разрез с правилата

# 13 555
https://m.bg-mamma.com/?topic=1347811.msg43050607#new
Тази тема е пълен спам вече от много страници насам. Моля да бъде модерирана. Няма дори да си правя труда да копирам мненията за "свирки", "оргазми" и подобни. Нищо от това не е по темата и е абсолютен пример за опцията ви "груб или обиден език".

# 13 556
Никакви изображения не ми се визуализират.
Хром, мобилна версия.

# 13 557
Имам днес проблем с качването на снимки през браузърът на Самсунг.
Единствено през Хром успях, но на емнайстия път.

# 13 558
[video][/video]Здравейте админи, моля за отговор. Защо коментара, свързан с искане на актуален контакт за Захари Стефанов, беше изтрит?

# 13 559
Здравейте! Преди малко пуснах една анонимна анкета, която ми трябва за учебни цели, но някой писа коментар, че трябва разрешение от администратор. Аз не го знаех, съжалявам за което. Ако сметнете, че нарушава правилата, премахнете темата.

Общи условия

Активация на акаунт