Въпроси към модераторите и администраторите

• 1 986 314
  • 19 781
  •   1
Отговори
# 13 695
  • Пловдив
Хубаво е да има известяване и за редактиран пост. И аз понякога дописвам, често публикувам и после виждам, че редактора на тела ме е "поправял" или съм допуснала някоя грешка, или пък се сещам за нещо след като съм публикувала. Понякога известно време няма пост след моя, а ми се иска да публикувам нов пост, но не може и трябва да редактирам предходния си, а то я някой види редакцията, я не и си чакам някой да публикува, че тогава и аз. Stuck Out Tongue Winking Eye

Джасте, ще стане тегаво, защото ще излиза известие за всяка редакция, включително когато някой си поправи някоя буква, ако е натиснал грешния клавиш в бързината или да си постави някоя пропусната запетайка.

# 13 696
  • Sofia
Именно. Аз много често редактирам печатни грешки и добавям или махам запетайки, които не съм видяла на момента.

# 13 697
М, дааа, и това го има.
Ами, не знам тогава. Ще се оправяме, както досега. Grinning

# 13 698
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
На мен ми е тегаво да не знам кой какво е дописвал и да се чувствам като в игра на развален телефон. Намирам за приемливо решение да се даде възможност на потребителите дали да избират дали да получават или не известяване за редактирани постове. Също както може да се избира дали да виждаш или не подписи и аватари.

# 13 699
A може при редакция да се добави отметка "Допълнен пост с информация" и потребителят сам да я отбелязва, когато има смисъл. Ако си поправя запетайките, няма да я отбелязва и другите няма да получават известие.
Ако админите искат да въведат такава функция, има начини.

# 13 700
Моля модератор да напиша на twety , че кутията й за съобщения е пълна ..

# 13 701
# 13 702
Три пуснати теми за едно и също нещо : https://www.bg-mamma.com/?action=profile;u=389680;sa=showPosts;a=started

# 13 703
Благодарим за сигнала.

# 13 704
Моля да получа текуща парола, тъй като влизам с фейсбук и нямам такава.

# 13 705
Пиша Ви лично съобщение.

# 13 706
  • София
Здравейте,
в темата за Египет има доста отявлена реклама на определена фирма.

# 13 707
  • София
Здравейте,
в темата за Египет има доста отявлена реклама на определена фирма.
Благодарим за сигнала.

# 13 708
Снощи триехте всичко, свързано с ваксини в темата за КОВИД.
Последните 3 страници са отново на тази тема. Надявам се и тях да разчистите.

# 13 709
  • Шотландия
Защо получавам двойни известявания за 1 и също нещо - кой ми харесал поста, през 5 минути?

Общи условия

Активация на акаунт