Въпроси към модераторите и администраторите

• 1 986 034
  • 19 781
  •   1
Отговори
# 13 740
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
броя мнения?

# 13 741
  • София
Здравейте не мога да получавам и да публикувам на ЛС. Каква е причината?
Ако четете форума през телефон - Минавате на пълна версия

Профил -> Настройки -> Лични съобщения
Махате отметката пред " Блокиране получаването на лични съобщения."

# 13 742
  • София
Не знам защо ми изчезна бутонът "Информирай модератор", но тази дама не спира навсякъде да ръси глупости, а това е поредна тема за проблеми със забременяването, в която призовава жените да не пият лекарства, а вода от варен лук.
Няма ли да спре това безумие:
https://bg-mam.ma/p/1356425/43224947

# 13 743
Темата за Челния сблъсък се е превърнала в трибуна на антиваксърски теории, изтрити са мнения на Thirteen, но на другите си стоят?

# 13 744
Моля, кажете ми:
1. Как да спра да получавам известия за дадена тема от мобилен телефон?
Включвам настолната версия и екранът изглежда все едно съм пред компютъра. Но не ми се появява кошчето, тъй като няма как да посоча темата през телефона.
2. Как да направя така, че да не ми излизат известия, когато някой ми хареса коментар?
Благодаря! 🙂

# 13 745
Моля, кажете ми:
1. Как да спра да получавам известия за дадена тема от мобилен телефон?
Включвам настолната версия и екранът изглежда все едно съм пред компютъра. Но не ми се появява кошчето, тъй като няма как да посоча темата през телефона.
2. Как да направя така, че да не ми излизат известия, когато някой ми хареса коментар?
Благодаря! 🙂

1. от пълната версия.
2. не може.

# 13 746
Пълната и настолната е една и съща.
Как така няма кошче?
От менюто, трите чертички, намираш Следени теми. Или Нови отговори, не знам откъде ще се отписваш.
С маркера отиваш вдясно, под ника на последно мнение, тогава ти се появява кошче/камбана и се отписваш.
И повече не влизаш в тези теми, защото ново влизане ти включва пак известията.

# 13 747
Отиваш с курсора накрая на реда, и чак тогава кошчето се визуализира. Иначе не се вижда, ако курсорът ти е на друго място, в началото на реда например.
Сега видях, че в настолната си влязла, и пак не успяваш да го намериш. Та помести курсора.

# 13 748
Teta75, успях. Много ти благодаря! Heart Hug

# 13 749
  • София
Може ли да преместите тази тема в Спорт? https://www.bg-mamma.com/?topic=1356804
Има ли и информация за оформяне на нова тема?
Благодаря.

# 13 750
Преместена.
Информацията е според желанието на автора. Единственият задължителен атрибут е, ако има стара тема, да има публикуван линк към нея в новата. Ако имате нужда от помощ за оформяне на тема или за редакция на вече съществуваща, моля, обърнете се към модератор за помощ.

# 13 751
Моля, разчистете темата за ваксините от спам.
Помолих Заки, неваксинирана, да си намери подходяща тема против ваксините. Моят коментар е изтрит, но нейните са там.
Вече става много досадно, темата е отчетна, не за антиваксърски агитации.
Както аз не ходя в антиваксърски теми, да ги убеждавам, така и те да се въздържат.
Благодаря!

# 13 752
  • София
Преместена.
Информацията е според желанието на автора. Единственият задължителен атрибут е, ако има стара тема, да има публикуван линк към нея в новата. Ако имате нужда от помощ за оформяне на тема или за редакция на вече съществуваща, моля, обърнете се към модератор за помощ.

Благодаря. Имам нужда. Ще пиша утре.

# 13 753
Да, хубаво е да се разчисти темата за ваксините, тя не  е "за" и "против". Но истината е че са я налазили и от двата лагера.

# 13 754
  • Другата България
Моля, разчистете темата за ваксините от спам.
Помолих Заки, неваксинирана, да си намери подходяща тема против ваксините. Моят коментар е изтрит, но нейните са там.
Вече става много досадно, темата е отчетна, не за антиваксърски агитации.
Както аз не ходя в антиваксърски теми, да ги убеждавам, така и те да се въздържат.
Благодаря!
Напълно споделям горното мнение.
Искам само да добавя в тази връзка, ако е възможно да се разчиства периодично при нужда /както вчера, благодаря за което/ темата за "Сблъскали се с коронавируса", която също системно се "налазва" от неболедували /никове няма да изреждам, прекрасно се знае кои са/ проваксъри, които заливат темата с ненужен спам, и я правят нечетима и абсолютно безполезна що се отнася до "челен" сблъсък с ковид.
Благодаря и аз предварително.

Общи условия

Активация на акаунт