Въпроси към модераторите и администраторите

• 1 985 875
  • 19 781
  •   1
Отговори
# 13 755
Здравейте,
Защото продължавам да получавам известия за теми, които вече не следя?
Как да ги изключа?
Благодаря Ви предварително!

# 13 756
Има-няма и хоп - въпрос познат!
През две страници се пита как да се спрат известия от дадена тема.

# 13 757
Еми може би е време значи да се обнови начина за спиране на известия, щом всеки ден има някой да пита за това. Сайтът трябва да е user friendly, а не всеки потребител да е длъжен да чете куп теми страници назад за да разбере как се прави нещо.

# 13 758
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
колко по-френдли да е?

натискаш "меню", което така или иначе натискаш за да видиш какво е новото.
натискаш "нови отговори", за да видиш кои са новите отговори в темите, които следиш;
виждаш коя тема не те интересува и слагаш маркера някъде по нейния ред (не натискаш, само дръпваш маркера на реда)
излиза кошче и я изтриваш от там.

Има-няма и хоп - въпрос познат!
През две страници се пита как да се спрат известия от дадена тема.

и обукновено въпроса е зададен от хора с 1 до 50 поста Wink

# 13 759
  • София
Има отделна тема, в която е обяснено като за първокласници как става всичко.
https://m.bg-mamma.com/?topic=1068343

# 13 760
  • София
В темата Казвате ли свободно дали сте или не сте ваксиниран/а? пак има отговори "за-против" ваксините, какво пишело във ФБ и кой кого ще ваксинира. Доста далече от оригиналната идея на темата

# 13 761
Здравейте, във форума Литературен клуб пуснах пост със заглавие "Търся книга". Като текст кратко точно и ясно без никакви реклами или обидни думи съм написал, че издирвам въпросната книга и ако някой я има и е готов да се раздели с нея, нека ми пише. Няколко минути по-късно постът беше изтрит, най-вероятно от модератор или администратор. Защо?

Последна редакция: пт, 30 юли 2021, 18:44 от bubanka

# 13 762
Покупко-продажбите са забранени във форума.

# 13 763
  • София
Съжалявам, че повдигам този въпрос отново, но кликах, цъках, рових и не мога да се откача от една тема и да не получавам известия.
Имам голяма молба към админите, ако може да направите нещо да спра да получавам известия от Ковид темата, която ми причинява изключителен дискомфорт

# 13 764
  • До сърцето...
колко по-френдли да е?
....
и обукновено въпроса е зададен от хора с 1 до 50 поста Wink

Ами хич не е френдли, в сравнение с предната версия. И точно второто изречение го показва. А и горния пост също.
Аз сто пъти се замислям как беше баш отписването, а не съм с 50 поста.

Три или четири вече станаха годините как сме с тази версия, не е юзер френдли, определено. И не върви натам, въпреки мърморенето ни. Приятно улеснение, за мен, в сравнение с предните версии, е качването на изображения.

Последна редакция: нд, 01 авг 2021, 01:04 от Радика

# 13 765
  • София
Съжалявам, че повдигам този въпрос отново, но кликах, цъках, рових и не мога да се откача от една тема и да не получавам известия.

Направете си труда да прочетете поне последните няколко мнения от тази тема и ще разберете.

# 13 766
  • София
Ужасно досадно е това заверяване, че съм човек със самолети и камиони! Може ли да се махне?

# 13 767
  • София
Моля, заключете тази тема. Благодаря! Simple Smile

# 13 768
Още един нов трол в темата за КОВИД.
https://www.bg-mamma.com/?action=profile;u=700385

# 13 769
Току що отново забелязах проблем, който се е случвал и преди - допълвам пост, примерно добавям две нови изречения, запазвам и постът излиза без тях. В историята на публикациите добавеното се вижда, в самия пост в темата - не.
И друг път се е случвало, но сега имам време да го опиша.

Общи условия

Активация на акаунт