Въпроси към модераторите и администраторите

• 1 985 781
  • 19 781
  •   1
Отговори
# 13 770
  • Пловдив
Току що отново забелязах проблем, който се е случвал и преди - допълвам пост, примерно добавям две нови изречения, запазвам и постът излиза без тях. В историята на публикациите добавеното се вижда, в самия пост в темата - не.
И друг път се е случвало, но сега имам време да го опиша.

Случвало ми се е и случайно намерих начин да се оправи. Просто натисни още веднъж бутона за редакция и без нищо да променяш - още веднъж кликни на запази и тогава вече се отразява първоначалната ти редакция.

# 13 771
Току що отново забелязах проблем, който се е случвал и преди - допълвам пост, примерно добавям две нови изречения, запазвам и постът излиза без тях. В историята на публикациите добавеното се вижда, в самия пост в темата - не.
И друг път се е случвало, но сега имам време да го опиша.

Случвало ми се е и случайно намерих начин да се оправи. Просто натисни още веднъж бутона за редакция и без нищо да променяш - още веднъж кликни на запази и тогава вече се отразява първоначалната ти редакция.

Благодаря Simple Smile

# 13 772
И аз го забелязах това, но мислех, че не съм натиснала запази. Наистина на втория път става, а първия излиза без редакция. Дори за сгрешена буква.

# 13 773
Съвсем същото се случи и при мен. Мислех, че аз съм проспала нещо.

# 13 774
  • Варна
И на мен ми се е случвало. Много дразнещо, моря се да пиша, да дописвам и цък - нищо не се отразява. Не ми е хрумвало да отварям за редакция пак, тоя форум е егати теста за досетливост.

# 13 775
  • София
Здравейте, за първи път преди малко и се появи следния проблем: Когато натисна "Полезно" на мой пост, за да вида кой е оценил поста ми, ми излиза "Не сте автор на тази публикация". Проблемът се появи преди няколко минути.

# 13 776
Към това - самият бутон за лайкване на чужд пост не работи.

# 13 777
  • Калифорния, САЩ
Към това - самият бутон за лайкване на чужд пост не работи.

Работи. Току що харесах твоя.

# 13 778
  • София
При мен не работи.

# 13 779
При мен не работи нито да видя кой е лайкнал моя, нито аз да лайквам.

# 13 780
  • пустинята Гоби
Нещо се бъгна форума, същото важи и за камбанката за следенето на тема. Не се вижда, че е натисната и трябва да се рестартира, за да стане ясно.

И при публикуване на пост е така. Не се появява поста, както обикновено, а излиза все едно не е могъл да се постне. После след рефреш се вижда, че всъщност публикацията я има.

# 13 781
Здравейте, за първи път преди малко и се появи следния проблем: Когато натисна "Полезно" на мой пост, за да вида кой е оценил поста ми, ми излиза "Не сте автор на тази публикация". Проблемът се появи преди няколко минути.
И при мен същото.
При мен не работи нито да видя кой е лайкнал моя, нито аз да лайквам.
И при мен така.

# 13 782
  • Калифорния, САЩ
Като не мога да “лайкна” някого, рефрешвам страницата. И после или виждам, че всъщност съм го “лайкнала” или ми позволява да го направя. Пробвайте така.

Току що пак го направих. Харесах всичките мнения на тази страница, но форумът не го показа. Рефрешнах и се появиха харесванията ми веднага.

# 13 783
  • София
за бутона с лайкването сте казали всичко. много досадно, но вярвам, че ще се оправи.

сега забелязах обаче, че има още един проблем. Не могат да се качват снимки.
изписва ми следното системно съобщение:
Грешка 1827: Тази услуга е временно недостъпна.
Моля, опитайте по-късно.

# 13 784
Благодарим за сигналите!

Общи условия

Активация на акаунт