Въпроси към модераторите и администраторите

• 1 984 766
  • 19 781
  •   2
Отговори
# 13 785
В мобилната версия не намирам бутона за преминаване към пълната.
Не е най - отдолу - вече. 😜

# 13 786
А, верно, че го няма.
И аз не го намирам.
Май има някакъв сериозен бъг.
Пп Бутона "Полезно" при мен работи след "рефреш".

# 13 787
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
И аз идвах да уведомя за тези проблеми , но вече е направено.

# 13 788
  • София
Не работи бутона "Покажи Още" долу в края на страницата с нови мнения - браузър Google Chrome.

# 13 789
Отново благодарим на всички за сигналите. Техническият екип е уведомен и се работи по отстраняването на проблемите. Извинения за причинените неудобства на потребителите на форума!

# 13 790
При мен много бавно се визуализират емотиконите в мобилната версия. Отскоро е това.

# 13 791
Линкове, които се публикуват не се отварят.

# 13 792
Моля помогнете ми не мога да получавам ЛС пише че са блокирани мисля че ги оправих но отново имам този проблем!

# 13 793
Моля помогнете ми не мога да получавам ЛС пише че са блокирани мисля че ги оправих но отново имам този проблем!
Кликнете в/у екранното си име в горната, дясна част на екрана -> Настройки -> Лични съобщения -> Премахнете отметката на "Блокиране получаването на лични съобщения." -> Запази

# 13 794
  • София
Как се махат тези реклами??

# 13 795
Не се махат, страница- две назад и аз се оплаках от същото, но нямаше отговор. След 2-3 дни изчезнаха, после пак почнаха. Сигурна съм че е от форума, защото в другите сайтове рекламите са в тяхното си каре

# 13 796
Постоянно ми излиза тема в камбанката, която не съм коментирала. Някакви други теми се преместват в нея и аз само ходя и се отписвам от там през два дни. Няколко седмици нямам достъп до компютър и е ужасно досадно да сменям от мобилни версии на стандартни, да се отписвам, да се мъча да минавам на мобилна пак, за да може да преместят нещо там и пак да си играя с цялата простотия. Не влизам да видя кой ми е лайквал коментарите, дори случайно не ходя в този раздел, за да съм го натиснала без да искам. Писна ми от няколко месеца да се отписвам от едни и същи неща по 40 пъти и пак да ми ги врат в лицето. Никой от потребителите не желае да бъде отново подписан за някоя тема, само защото нещо ново е преместено в нея или някой му е лайкнал коментара там. Моля, предайте до отговарящите за тези функционалности, да измислят нов вариант за това, защото 80% от коментарите тук са така или иначе  по тази тема. Явно е, че не е измислено добре и не е удобно на потребителите.

# 13 797
  • Седмото небе
А кога се очаква да може да се качват по няколко снимки на един път?

# 13 798
Добър вечер!
За пръв път се сблъсквам със следния проблем.
Искам да публикувам мнение и не съм последният потребител, но ми излиза съобщение, че мога да коригирам поста си тъй като съм последно писала в темата.
Постът от който излиза съобщението е от 20,44 часа, а аз искам да пусна публикация в 22,27 часа.

# 13 799
  • София
https://m.bg-mamma.com/?topic=1359704.new#new
Тази тема, новорегистрираните...

Общи условия

Активация на акаунт