Въпроси към модераторите и администраторите

• 1 985 256
  • 19 781
  •   1
Отговори
# 14 250
  • Пловдив
Може би да е от ад-блокера. Почвам да изпитвам такива съмнения. Аз съм с Мозила иначе.

# 14 251
Не е от блокъра. Вероятно имат някакъв таймслот между който информацията идва кеширана, а не актуална
При мен се случва при редакция на редакцията

# 14 252
  • София
Не е от блокъра. Вероятно имат някакъв таймслот между който информацията идва кеширана, а не актуална
При мен се случва при редакция на редакцията

И това не е, поне при мен, но аз нямам проблем с редактирането.

Направих втора редакция на предишния си пост и излезе веднага.

# 14 253
Редактирането да не зависи от браузъра, защо не кажете при кои браузъри се получава. При мен на хрома не съм забелязала да има проблеми.
Точно на Хром ми прави проблеми. Включително и преди няколко минути. Аман.

# 14 254
Как се затваряше спойлер?
Искам да пиша под скрития текст, но нещо не уцелвам комбинацията.
[spoiler/] или друго беше?

# 14 255
# 14 256
Мерси. 💐
Запомнила съм грешно Simple Smile

# 14 257
Проблем с редактирането. С хром, мобилната версия.
След постът, който се опитах неуспешно да допълня, докато го пишех бяха публикувани следващи мнения.

Минути по-късно писах нов. Него редактирах веднага и се получи.

# 14 258
Здравейте! Не мога да се справя сама, затова ми е нужда помощта ви. Искам да сменя потребителското си име, защото е собственото ми име. Не мога да го направя, не смея да "пипам", ще объркам нещо. Всъщност, бихте ли могли Вие, да го направите вместо мен? Хубав ден! Благодаря!

# 14 259
Заповядайте инструкции как да го направите сама:
https://bg-mam.ma/p/1068343/37497533

# 14 260
  • Велики Преслав
Вече 1 ден се пише в тази тема въпреки, че е пусната следваща на нея. https://m.bg-mamma.com/?topic=1336236

# 14 261
Здравейте. Искам да извърша търсене в една тема, която е дълга 80 страници. Имам спомен, че потребител беше споделил с мен начин тези 80 страници да се отворят едновременно /може би в Word или друг текстов редактор, Notepad или друг/ в текстов документ и после с Contr+F да се търси във файла по ключова дума. Конкретно искам да намеря в Бял списък на доктори 'кардиолог', без да чета цялата тема от стр. 1.

# 14 262
И аз имам такъв спомен, ама номерът май ставаше до определен брой страници (25?) в темата. Като се надвишат не се получава.

# 14 263
# 14 264
Мерси, Дара. Въпреки това продължавам да моля да ми предоставен начина, дори и ако не ми бъде полезен в този конкретен случай е добре да го знам за други ситуации...

Последна редакция: вт, 09 ное 2021, 13:01 от Анонимен

Общи условия

Активация на акаунт