Въпроси към модераторите и администраторите

• 1 962 096
  • 19 781
  •   1
Отговори
# 14 610
  • пустинята Гоби
Буквите са дребни, трябва постоянно да дърпаш страницата. Не е удобно, даже е безумно и затова се правят мобилни версии.

# 14 611
Тези реклами имат синьо Х-че, не ги ли затваря?

# 14 612
  • Германия
Възхищавам ви се на упоритостта да питате за тези реклами от месеци и да не получавате отговор. Това са гугълски реклами и форума, опс платформата няма да се лиши от тях, защото печели пари.
Синьото Х-че само ти дава опции - защо тази реклама и не показвай тази реклама. Следващият път ще ти покаже друга, но пак ще ти покаже и не се маха прозореца, който скрива постовете.
Не ползвам форума на телефон и не знам, няма ли някое приложение, което да блокира рекламите.

# 14 613
Аз пък изчистих кеш паметта на Хром, не приех бисквитките на сайта и днеска цял ден не съм срещала поп-ъп реклама. Сега ги приех, да видя дали има общо.

# 14 614
Тези реклами имат синьо Х-че, не ги ли затваря?

Затваря картинката, но остава бял чаршаф със същите размери, който продължава да закрива полетата на форума.

Защо отговарят потребители, въпросът е към ръководството на форума ? Не въпрос, а сигнал в случай, че не знаят за проблема..информирам просто, не че ми е драма. Просто обратна връзка.

/Отговор от потребители не търся. Иначе щях да пиша в темата за въпросите в другия раздел./

# 14 615
Току-що ми излезе анкета за подобряване функциите на сайта, която е анонимна и отнема 20 мин., така пише. Обещават атрактивни награди. Стана ми интересно как ще връчат анонимна награда на анонимен потребител или атрактивна Wink награда на анонимен потребител. Той нали е анонимен, къде ще го намерят, че да му дадат наградата. Ей, тъй, питам се, доколко "анонимен" е "анонимен"?!

# 14 616
Аз я попълних. Ако желаеш да участваш в томболата попълваш имейл адрес накрая. Ако не желаеш, отминаваш това поле и оставаш "анонимен" дотолкова, доколкото знаят кой потребител е попълнил анкетата.

# 14 617
Да, де, ама, ако дам имейл, няма да съм анонимна. Ще знаят коя съм. Ако реша да участвам за наградата, няма как да съм анонимна. Питанката е как ме избраха като Анонимна, че да ми връчат Наградата. Joy Пп Награда - анонимност няма. Sunglasses Пп Ако всички са Анонимни, как отсяват. Само далите мейл ли?! Т. е. само неанонимните. Stuck Out Tongue Winking Eye
Демек анонимен си докато не декларираш получаване на награда.
Да им имам анонимността.

# 14 618
Къде я намерихте тази анкета, на мен нищо не ми излиза.

# 14 619
Тя на някакъв "случаен" принцип излиза. Анонимен, де. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 14 620
Еее, Джасте, то не може хем награда, хем анонимен. Вероятно имат предвид, че попълването е анонимно и оставаш такъв, ако не желаеш да участваш в томболата. Ако не спечелиш пак оставаш анонимен.

# 14 621
Даре, ми явно награда няма да зема. Здраве да е. Grinning

# 14 622
Не съм виждала въпросната анкета, но имайки предвид,че като поствам като анонимен, всъщност модератор знае коя съм,не съм сигурна и тази анкета доколко е "анонимна" всъщност.😬🤔😂
Та,Джасте-ти спечелИ,ще те открият коя си.😉🧐

# 14 623
Стриктно попълвах, почти накрая ми поиска разпределение на дохода по пера!?
Ми мерси, зарязах я.
Вие за мезе ни вземате вече!

Не Ви ща бонусите и томболата.

# 14 624
Три пъти зависна до средата . Отказах се...

Общи условия

Активация на акаунт