Въпроси към модераторите и администраторите

• 1 984 027
  • 19 781
  •   1
Отговори
# 16 485
# 16 486
  • Sofia
Защо е изтрита новината, която публикувах от BBC в кралската тема?
Кое правилно наруших с поста си? Новината касае официална кореспонденция между адвокат и фотографска агенция и нито съм я коментирала, нито квалифицирала. Не виждам с нещо да съм обидила някой.

# 16 487
Моля модератор да заключи темата, благодаря!

https://www.bg-mamma.com/?topic=1514451.new#new

# 16 488
  • Sunshine state
Здравейте, искам да знам защо ми е изтрито мнението в новата тема на "Един за друг" на стр. 5? Каква в причината и къде точно се нарушават правилата в конкретното мнение?

# 16 489
  • София
И аз да попитам.. Защо се трият мнения в темата "ЕзД" и кое правило точно е нарушено?

Попаднах на по-стари теми за други риалита..там положението страшно, то са обиди към участниците, то са клетви, но нищо не е изтрито. Това нещо тенденциозно ли е или има някаква причина?

# 16 490
И аз да попитам.. Защо се трият мнения в темата "ЕзД" и кое правило точно е нарушено?
Правила за общуване във форума от 16 юли 2020 г.

# 16 491
  • София
Правила за общуване във форума от 16 юли 2020 г.
Благодаря за отговора, това го четох, но не видях никакъв повод за подобни рестрикции, но пък  видях такъв повод за много пропуснати от вас мнения в други риалити теми.

# 16 492
Благодаря за отговора, това го четох, но не видях никакъв повод за подобни рестрикции...
Поводът са думи и изрази като "лузъри", "мутренска история", "кретени", "смотльовци", "панаирджийски мечки", "труженичка", "смешници" и т.н.

Офтопик постове (отчитане кой и колко изтрити мнения има), също се премахват. Т. 6 от Правилата.

Ако някъде има пропуснати от нас нарушения, докладвайте с "Информирай модератор".

# 16 493
  • София
Аз също бих искала да знам защо ми се трият мненията в темата за Един за друг.
Не ме интересува какво е писал някой друг, а какво точно аз съм написала и то не е по правилата. Моля да ме цитирате.

# 16 494
Аз също бих искала да знам защо ми се трият мненията в темата за Един за друг.
Не ме интересува какво е писал някой друг, а какво точно аз съм написала и то не е по правилата. Моля да ме цитирате.
Офтопик.
Обсъждане на потребители, отклоняване на темата, шеги с модерацията:
Скрит текст:
Цитат
На феновете на В и Я не им издържаха нервите
Цитат
На някой са му изпушили нервите и го е яд.
Цитат
Брей, някой днес цял ден седи и докладва.
Цитат
Мисля да си напиша един текст и да си го запомня в бележки на телефона. След всяко триене копи-пейст и готово.Joy
Пък който има нерви да докладва.
Цитат
А какво ли е казала мама свекърва за "победата"?
Цитат
Явно Виктория е модератор в Бг-мамма. Или Радина?
Цитат
Ей, убихте темата от яд, докладващи и модератори.
Цитат
За всяка дума срещу тях тук трият
И т.н.

Придържайте се към темата и споделяйте мнението си без обиди.

# 16 495
Не следя темата, въпреки че гледах предаването, но в поста: "А какво ли е казала мама свекърва за "победата", какво обидно има?

# 16 496
Не следя темата, въпреки че гледах предаването, но в поста: "А какво ли е казала мама свекърва за "победата", какво обидно има?
Извън темата е. Предизвиква страници офтопик постове с всевъзможни сценарии и темата загива.

# 16 497
  • Бургас
Има ли проблем със забиване и зацикляне на форума през приложението на форума?
От две вечери имам проблем 🤔

# 16 498
Форумът и мен започна да ме отписва от теми...без да подозирам за това.

# 16 499
  • Мюнхен
Сигурно ви писна от темата за Ергена, извинявам се, ама на тая тема ѝ е време за една сериозна чистка, понеже почнаха да се слагат участничките под общ знаменател с Хитлер. Едно студено модераторско душче да охлади страстите няма да е зле. Satisfied

Последна редакция: чт, 25 май 2023, 00:48 от Jinnafee

Общи условия

Активация на акаунт