Въпроси към модераторите и администраторите

• 1 968 064
  • 19 781
  •   1
Отговори
# 17 415
Изпратете ми на лс профила, аз ще му пиша да свали ограничението, ако желае.

# 17 416
Добро утро.
Защо не мога да редактирам свой пост, публикуван снощи в 17 ч. Не са минали 24 часа, промяна ли има относно времето, в което потребител може да си редактира поста? Ако да - в какво се състои тя, изцяло ли е премахната опцията?
Пробвано е и от мобилната, и от десктоп версиите - не излиза опцията....
Благодаря предварително.

Видях, че сутринта е пусната нова тема, вероятно тази е заключена и това да е причината да няма опция за редакция? В момента не дава дори да информирам модератор през самият пост, а сутринта поне това даваше като опция? Все пак молбата ми към модератор остава в сила  - по начина, по който я формулирах през доклада през поста. Благодаря предварително.

Чета в правилата за ползване на форума следното:
Редакция на направена публикация
Всеки потребител има право да редактира собствената си публикация в срок до 24 часа от момента на публикуването ѝ*.
След изтичане на първите 5 минути от публикуването, направената редакция на публикацията се отбелязва с надпис "Последна редакция: [дата и час] от [потребител].
След изтичане на 24-часовия срок след публикуването, потребителят няма право да редактира публикацията си.

*Ограничението за редакция на публикация не се прилага в някои от групите в платформата BG-Mamma (напр. групите за бременни с термин през определен месец, благотворителност и др.), тъй като в тях често се налага допълване на информация в първата публикация на темите. Ограничението може да не се прилага и за корпоративни профили на рекламодатели и партньори. Ограничението не важи за служебни профили на платформата BG-Mamma.[/size]
[/i]

И не виждам да има отбелязано, че при заключване на тема отпада правото ми да редактирам - правилно ли разсъждавам?

Последна редакция: чт, 01 фев 2024, 12:02 от Не се сърди, човече

# 17 417
Заключването на темата изключва всички възможности за промяна от страна на потребителите, включително редактиране.

# 17 418
  • Sofia
Да питам нещо и аз, че не мога да включа реотана. Simple Smile

Как се използва тази функция: [list"][/list"] – като сложа текст между скобите, нищо не се получава? Естествено, ползвам я без кавичките.

# 17 419
  • Варна
    [ list]
    [ li]едно нещо[/li]
[ li]второ нещо[/li]
[/list]
li e om list item

• едно нещо
  • второ нещо

# 17 420
  • Sofia
Много, много благодаря! Simple Smile От отдавна ми беше необходима тази опция, ама ме мързеше да питам. Mr. Green

# 17 421
Много странно, но ми е изтрит въпроса от сутринта тук....

Исках да попитам защо не може да се пусне нов отговор след мой такъв от преди повече от 24 часа? Нали такива бяха правилата, че може нов пост, ако никой друг не е коментирал след 24 ч.? ....или бъркам?

# 17 422
Как мога да си сложа аватар?
В другата тема пише, че би трябвало да е в Настройки - Изглед на форум, но аз нямам Изглед на форум в Настройките

Ps. Успях да го намеря на Десктоп версията. Извинявам се за спама Simple Smile

Последна редакция: пт, 02 фев 2024, 00:07 от Анонимен

# 17 423
Кликаш на аватара. Кликаш на промени. Изтегляш нещо от компютъра.

# 17 424
Имам и още един въпрос.
Това ли излиза като се натисне на деактивиран потребител?
Скрит текст:
Т.е.мненията му стоят ако някой чете самата тема, но профилът на потребителя не се вижда?
Ако има по-подробно описание на това какво представлява точно деактивиран профил, моля някой да ми го даде.

# 17 425
За добавяне на аватар, първо минете от мобилната на пълната версия чрез бутона най-долу на страницата. Тук са инструкциите как да продължите: https://bg-mam.ma/p/1068343/37497518
По втория Ви въпрос информацията е тук: https://bg-mam.ma/p/1068343/37497561

# 17 426
Здравейте,какво става с разрешаването на проблема с големината на шрифта във форума, все още е много дребен?

# 17 427
А с емотиконите какво става? Аз все още чакам обещаното.

# 17 428
  • София
Здравейте,какво става с разрешаването на проблема с големината на шрифта във форума, все още е много дребен?
Външен проблем е.
Единственото, което можем да предложим на потребителите е да ползват опцията в настройките на хром на мобилна за увеличаване на шрифта (не настройките на телефона, а на самия хром).

Цитат
    1. Open Google Chrome on your Android phone.
    2. Tap the three vertical dots in the screen's upper-right corner to open the Chrome menu.
    3. Tap "Settings" in the menu.
    4. Scroll down and tap "Accessibility."
    5. Under "Text scaling", there's a slider you can move to change the font size.

# 17 429
  • София
Надали това е проблемът, защото при промяна на настройките на хром на мен ми се променят всички други сайтове , но отново не и форумът. Т.е. нито от телефона, нито от хром се променя нещо.

Последна редакция: сб, 03 фев 2024, 08:26 от Fever Ray

Общи условия

Активация на акаунт