Въпроси към модераторите и администраторите

• 1 977 511
  • 19 781
  •   1
Отговори
# 18 450
  • Бургас
Здравейте, моля да бъде отписана като "следена", темата, която ме е интересувала преди време - "Безжична вертикална прахосмукачка - 2" .
Въпреки, че е отбелязано да се спре следенето,  при нова публикация в темата, излиза известие за нов отговор.

# 18 451
Четата форума и от друго устройство.
Та там бутнах нещо и ми ста малък шрифта.
Та какво трябва да направя, за да го увелича или поне да мога да го разширява с пръсти.

# 18 452
  • Буркина Фасо
поне кажи какво е другото устройство.

# 18 453
Ако е на компа ти - натискаш клавиш Контрол и скролваш с мишката.

# 18 454
Ако е на компа ти - натискаш клавиш Контрол и скролваш с мишката.
Ctrl+0 (нула) го прави да е по подразбиране.

# 18 455
Ох, извинете, моторола EDGE 50.
По спомен все си мислех, че се прави изобщо от настройките на телефона. Обаче само на този сайт не се увеличава.

Със Самсунг нямам проблеми.
И на моторолата не мога да изкарам иконка на дисплея.

# 18 456
Позволете да попитам, покрай вашия въпрос... Трябва ли да инсталирам bg-mamma.com, за да мога да си извадя иконката на дисплея на телефона?

# 18 457
Промотиране на тютюнопушенето не е ли забранено във форума?

# 18 458
Здравейте, бих искала да публикувам пост с препоръка за детегледачка, която освобождавам. Преди 17 години, когато самата аз търсех за първото си дете детегледачка имаше специален форум за това. Сега не го откривам. Има ли раздел, който бихте ми препоръчали за това или е забранено вече? Прегледах условията, но не открих директна забрана. Благодаря!

# 18 459
  • София
Здравейте, бих искала да публикувам пост с препоръка за детегледачка, която освобождавам. Преди 17 години, когато самата аз търсех за първото си дете детегледачка имаше специален форум за това. Сега не го откривам. Има ли раздел, който бихте ми препоръчали за това или е забранено вече? Прегледах условията, но не открих директна забрана. Благодаря!
Няма вече подфорум "Обяви". Не можете да пуснете обявата.

# 18 460
Нямам въпроси. Имам молба. Да заключите темата за Бачорски и Златната ябълка в раздел Свободно време->Телевизия
Редовно има кавги, врява, докладват се коментари, трие се. Очевидно втори сезон няма да има, а темата отдавна стана много жлъчна и грозна.

# 18 461
  • Буркина Фасо
не я чети и няма да имаш проблеми.

# 18 462
  • София
Има проблем с редактирането на анкети.
Преди го нямаше този проблем.

Дори само една дума да се промени се разместват всички отговори и става миш-маш.

Моля да отстраните този проблем.

# 18 463
И с редактиране на пост пак има проблем. На втората редакция вече се вижда. Отдавна не беше ставало така.

# 18 464
  • София
И тъй като съвсем скоро ще пускам много анкети свързани с най-любимите ни филми за всички времена (нещо неправено в нито един форум или фейсбук група така подробно и систематизирано) във филмовата тема в секция филми и сериали, то отново моля да се пипнат нещо тези анкети...
В смисъл след като се скриха процента на гласуване падна с около 40% което е страшно много.
Ако не се лъжа бях писал вече тук с едно предложение, което смятам, че ще реши проблема.
Не може ли да се напише код чрез който да се зададат едни 10 полета (може и пет полета или пък повече, все тая), които да са видими (да се тества как ще стои визуално разбира се) и всичко останало да се скрива (ако е по-дълга анкетата).
Да има бутон, който да скрива остатъка и на него да пише 'продължи с анкетата' или 'виж останалото от анкетата'

Защото така както е в момента просто не работи както преди. Много хора (и то ветерани, не става въпрос за новобранците дори) не виждат анкетата и си мислят, че такава няма и колкото и да се създава навика да се гледа, от бързане и разсеяност се подминава и те така.

Благодаря.

Общи условия

Активация на акаунт