Въпроси към модераторите и администраторите

• 1 977 283
  • 19 781
  •   1
Отговори
# 18 465
  • Glasgow
Супер е със скрити анкети, моля, най сетне да има коригирано нещо, което беше много дразнещо.

# 18 466
  • SF
Стига с тези анкети. Все едно сме в някакъв изследователски институт по проучване на общественото мнение. И къде се носят резултатите, кому са нужни, за чии цели служат? Двама-трима се радват на анкетите, останалите 200 скролват ферманите. След 5 дни - ново произведение от проучвателската агенция. Сигурна съм, че заинтригуваните си ги цъкат и си ги отварят.

# 18 467
  • София
Това е дъвкано отдавна и отговарям за последно. Болшинството е 'за' анкетите, а само една малка групичка е против.
Дори във времената на ферманските открити анкети имаше допитване и с огромно болшинство победи подотговор 'за' анкетите.
Толкоз.

Jokerr,
Аз също приветствах тук в темата скриването на анкетите, за да не мрънкат постоянно 5 човека за прословутото скролиране (което отнема 2 секунди), но ето аз имам конструктивно предложение.
Не мисля, че 5 или 10 реда ще са проблем. Това е нищо, дори не се усеща както се казва. Въпросът е да се забелязва самата анкета. 😊

# 18 468
  • Glasgow
A кому са нужни тези анкети? Особено за филми. Бг-мама класация за филми🙄толкова платформи за филми има. И не мрънкат 5 човека, това беше някакъв ад, дори и да участваш в анкетата, което правех с мисълта, че ще се скрие- няма отърване

# 18 469
не знам коя е групата 'за', но аз в подфорума за филми спрях изобщо да влизам заради анкетите
много, много благодаря, че ги скриха

# 18 470
  • Sofia
Към настоящия момент анкетите в платформата позволяват задаването на един въпрос и множество отговори
Няма как да гарантираме, че като се използва за много въпроси, които са въведени като отговори, анкетата ще има очаквано поведение.
Няма как да се показват разпънати анкетите, защото се предвижда възможността да могат да се добавят повече от 1 анкета в тема - т.е. всеки въпрос ще си е отделна анкета, а темата ще има няколко анкети.

# 18 471
Имаме ли коректор на правописа във форума или просто аз не го виждам?

# 18 472
Имаме ли коректор на правописа във форума или просто аз не го виждам?
Няма.

Във всеки браузър за десктоп и във всяка клавиатура на смартфон има такава функция.

# 18 473
  • София
Въпросът беше зададен във филмовата тема, в темите за ИВ и Фермата, все много оборотни теми с много списващи хора. Един и същ въпрос и над 80% (да не кажа и повече) от гласувалите и в трите теми бяха 'за' дългите анкети вместо изобщо да няма анкети.
Та така.

Тати,
От доста години се задават по няколко въпроса в анкета, един вид леко се изкривява самата анкета, за да не се пускат нови анкети през няколко дена, но този прблем го нямаше преди. Знам, защото преди година и преди две години също съм редактирал вече пусната анкета, но не се размешваха след това гласовете. Със сигурност е някакъв нов бъг. Забелязал съм, че се изместват отговорите с един надолу. Simple Smile
Иначе не разбрах дали е възможно чисто технически да се скрива само на 90% анкетата?
Аз май не го обясних правилно. Ето ви пример.
Жокер, моля пиши и ти какво мислиш (но то ако е невъзможно технически спираме, няма смисъл от дискусия)

Анкета
...[1] Кой ви харесва повече?
Иван
Йордан
Георги
Васил
Димитър
Друг
Скрит текст:

Виждате ли бутона 'покажи' ето такъв бутон да се измисли, който да скрива остатъка от анкетата, т.е да се вижда само началото. От 5 до 10 полета, не повече. Както си прецените.
Хора, моля ви се, никакво скролиране няма да има. Това е нищо. Ще стои като една малка снимчица.
Абе в миналото винаги е имало анкети, че и с по 15, 20 отговора (класически анкети с един въпрос в заглавието) и не си спомням да се е мърморило. И тогава е падали повече скролиране отколкото сега с моето предложение. 😋

А, чакайте, чакайте, момент. Сега ще дам още по-добър пример със снимка на нашия изкуствен интелект. 😉
Ето това имам предвид дали ще може да се приложи и за анкетите, за да се гласува така както в миналото, да се вижда, че реално има анкета, а не да стои само един неизпъкващ въпрос и хората да го 'скипват' и съответно да не гласуват. Даже после ме питат, няма ли да пускаш нова анкета (а аз съм я пуснал още преди два дена примерно).

# 18 474
  • Fairbanks, Alaska
Форумът има ли опция за публикуване на пост в точно определен час? В една тема постът с една брошура се публикува винаги точно в 0 часа с няколко изключения и ми е интересно как става този номер.

# 18 475
Няма такава опция.

# 18 476

Иначе не разбрах дали е възможно чисто технически да се скрива само на 90% анкетата?

Друг вариант е да е оцветена в ярък цвят/синьо, лилаво/. Така ще се набива на очи, нищо че е само един ред.

# 18 477
Форумът има ли опция за публикуване на пост в точно определен час? В една тема постът с една брошура се публикува винаги точно в 0 часа с няколко изключения и ми е интересно как става този номер.

Брошурата е активна след 0 ч., затова потребителката си прави труда да стои до 0ч. за да я пусне.

# 18 478
  • София
Може ли модератор да погледне тази тема – https://www.bg-mamma.com/?topic=1696047

# 18 479
При преглед от телефон се вижда,че някой теми са дублирани 1:1

Общи условия

Активация на акаунт