Въпроси към модераторите и администраторите

• 1 976 729
  • 19 781
  •   1
Отговори
# 18 510
  • Пловдив
А ти да не мислиш, че останалите потребители и модераторите ядем доматите с коловете?

Аз като обикновен потребител намирам отношението на Dani Zheliazkova 739944 за обидно.

# 18 511
Здравейте! Бих искал да попитам как мога да си сменя профилната снимка. Прочетох доста теми и опитах всичко от настройките, но така и не успях.

# 18 512
Трябва да минете на пълна версия. От мобилната не може да се смени снимката.

# 18 513
Аз успявам само през лаптопа да я смена ,през телефона не става

# 18 514
Здравейте! Минах на пълната версия, за да си сложа снимка. Но сега искам да се върна на кратката, защото през телефона много по добре следя темите при съкратената версия. А мобилното приложение не искам да свалям.

# 18 515
  • Буркина Фасо
от там, откъдето си минала на пълна версия сега мини на мобилната.
моб.приложение на бг-мамма няма.

# 18 516
Благодаря!

# 18 517
  • София
В 12:39 часа днес получих лично съобщение от BG-Mamma™ относно подарък и покана да тествам лоялна програма.
Съдържа линк в него и питането ми е това съобщение от вас ли е изпратено или от скамъри?

# 18 518
  • Sofia
Здравейте,
Потвърждаваме, че полученото съобщение от името на BG-Mamma е легитимно и е изпратено до ограничен брой потребители.

# 18 519
  • Сливен
Здравейте. Имам въпрос, относно текущата игра на Pampers.Исках да редактирам коментара си, като добавя снимки и нещо допълнително, но видях че не е възможно. Върнах се да прочета за 2-ри път правилата и питането ми е свързано с ето тази точка:

След няколко прочетени коментара/а и пелените на нашият човек бяха на свършване 😆/, решихме да закупим от Новият модел пелени на марката Pampers и за това исках да добавя нещо към коментара си.
Сега, ако напиша нов, със качени снимки, ще бъда ли "дисквалифицирана" от Играта или просто няма да се зачете този коментара/както е обявено в правилата/? 🤔 Благодаря и надявам се, да сте разбрали въпроса ми, след това сложно обяснение 😅.

# 18 520
  • Sofia
Няма да бъдете дисквалифицирана за втори или следващ коментар.
Зачита се само 1-вия, за попадане в системата на играта.

# 18 521
Здравейте, в профила ми пише ранг Ентусиаст, но като публикувам отговор в тема (днес писах в темата На море в Турция - тема 85) пише ранг Новак, защо е така? Темата На море в Турция я следя от години и съм писала и преди в нея, ако е от значение това.

# 18 522
  • София
Тук е обяснено за ранговете – https://www.bg-mamma.com/?topic=786973

# 18 523
  • Сливен
Няма да бъдете дисквалифицирана за втори или следващ коментар.
Зачита се само 1-вия, за попадане в системата на играта.

Много благодаря. Тъй като последно аз съм коментирала тук, ще добавя още един въпрос. Малко по-нагоре видях написано, нещо за "подарък", "лоялна програма", "ограничен брой потребители". Ако може да попитам - на какъв принцип е? 🤔

Последна редакция: ср, 30 окт 2024, 22:48 от сикрет

# 18 524
  • Sofia
Има ли някакъв проблем с форума тази вечер?
Във всяка тема нова страница ми се отваря след 20-то презареждане.

Общи условия

Активация на акаунт