Въпроси към модераторите и администраторите

• 1 977 247
  • 19 781
  •   1
Отговори
# 18 495
  • София
От много време искам да проследя собствените си публикации и не се получава.
Като кликна върху името си ми зарежда обща информация като брой публикации и лични данни, но няма къде да проверя тези публикации?
natka е отговорила. Преминете на пълна версия.
Въпрос: правилата позволяват ли подобно грубо отношение към други потребители /визира се тона на изказването - шефски, ама без да е налице причина за него и като бонус е офф-топик от рода на онзи с искането на обяснение заради физическия тормоз върху афроамериканци/? Да знам можем ли да си навикваме и да се командорим тук, защото досега живях с убеждението, че е забранено.
Постът е премахнат.

# 18 496
Скрит текст:
В темата за войната в Украйна имат право да пишат хора, които се изразяват така:
"Ами да мрат руснаците. За такива изроди пощада няма. Преминали са всички червени линии, а всъщност за цялото си съществуване, никога не са били зад червената линия."
Това мнение е отбелязано като полезно от 22 души. Това са хората, които използват реч на омразата, обиждат, класифицират, изпращат някъде и т.н., но те вече са мнозинство, защото докладват всяко различно мнение и много хора се отказаха да пишат там. В темата, освен да те обиждат, класифицират, изпращат в "руzия", при "путлер" и т.н., не се пише нищо за войната. Трябва да се смени името на " Омразата към руzия и путлер и всички, които не защитават Украйна". Питам се, когато има докладвано мнение, модератора не прочита ли какво има написано още, или просто трие, не се ли опитва да види цялата дискусия и тогава да прецени какво да изтрие и какво не?

А това са вашите правила:

Речта на омразата в BG-Mamma е недопустима – не толерираме и щe премахваме съдържание, популяризиращо насилие или омраза към лица или групи въз основа на някой от следните признаци:
•   Възраст
•   Семеен статус
•   Социален статус
•   Образование
•   Професия
•   Здравословно състояние
•   Религия
•   Националност
•   Раса
•   Етническа принадлежност
•   Сексуална ориентация
•   Политическа ориентация
Моля, това мнение да не се трие, все пак то отразява мнението на мнозинство и модератора в темата!
А пък аз искам да попитам, след като една потребителка извади 2 реда от едно дълго и аргументирано мнение в тема за война (войната е смърт и нещастие-за нападателите доброволно, а за нападнатите по принуда), не беше ли забранено коментирането на модерацията?

# 18 497
  • София
Може ли да разчистите темата за свекървите, защото се напълни с офтопик последните страници?

# 18 498
Може ли някой да ми каже къде мога да споделя събитие, свързано с тру крайм подкаст?

# 18 499
Още преди два дни Ви писах, че регистрацията Ви с цел реклама на подкаст нарушава правилата на форума. Моля, спазвайте ги, за да не бъде ограничен профилът Ви.

# 18 500
Предложение:
Ако нечие мнение е било отбелязано като полезно от някой и след това изтрито(без значение от причината), не трябва да му се калкулира към полезните мнения.

Ето пример на потребил с 1 мнение, което никой не е отбелязал като полезно и още няколко изтрити, които са отбелязани като полезни. В профилът му пише, че има 2 полезни мнения.

# 18 501
  • Варна
Може ли някой да разчисти основно темата за червените флагове, където страници наред се вихри имотно обсъждане, а няколко потребителки, от висотата на собствената си "успешност", яко начукват канчета?

# 18 502
# 18 503
  • Fairbanks, Alaska
Предложение:
Ако нечие мнение е било отбелязано като полезно от някой и след това изтрито(без значение от причината), не трябва да му се калкулира към полезните мнения.

Ето пример на потребил с 1 мнение, което никой не е отбелязал като полезно и още няколко изтрити, които са отбелязани като полезни. В профилът му пише, че има 2 полезни мнения.

Първо да оправят проблема със сумата на харесванията. В момента и 30 харесвания да имаш за даден пост, системата отчита само 1 харесване.

# 18 504
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Нямат какво да оправят. Отчетът за брой харесани постове и отчетът колко пъти даден пост е бил харесан не са един и същи отчет. Първият се вижда до профила, вторият може да си види под самия пост.

# 18 505
Още преди два дни Ви писах, че регистрацията Ви с цел реклама на подкаст нарушава правилата на форума. Моля, спазвайте ги, за да не бъде ограничен профилът Ви.

Първо, регистрацията ми не е с цел реклама на подкаст и второ, аз ви отговорих, че същият подкаст се обсъжда във форума, хората го споменават, дават линк към него и го препоръчват, ако моят пост е с цел реклама, какви са те?

Та питах ви,  приложих ви принтскрийн, вие не счетохте за нужно да отговорите, та бих казала, че отговорът ви е малко ъъъм каква е думата за това, мисля, че имаше, да кажем непочтен...

И като цяло не съм сигурна как задаването на въпрос е реклама. Темата се казва "въпроси към модераторите" или съм забравила българския?

-----
Или с други думи - включвам се в дискусия, в която някой казва - много харесвам Х,  можете да намерите Х в ютюб канала У, а аз казвам - а между другото Х организира събитие наживо, можете да я чуете там, ако това е реклама, кажете и ще го преформулирам - и вашата реакция е просто да го изтриете?

# 18 506
  • Sofia

Първо, регистрацията ми не е с цел реклама на подкаст и второ, аз ви отговорих, че същият подкаст се обсъжда във форума.....
Статистиката на профила Ви говори друго.
Условията за реклама се намират в дъното на всяка форумна страница.

# 18 507
както си скролвам, изниква съобщение Грешка!
сутринта, на два пъти не можах да поствам- пак същото- докато пиша, даде
съобщение  Грешка!

# 18 508
И при мен сега на няколко пъти. Не ми дава да отворя нов отговор. Затварям сайта и влизам отново.

# 18 509

Първо, регистрацията ми не е с цел реклама на подкаст и второ, аз ви отговорих, че същият подкаст се обсъжда във форума.....
Статистиката на профила Ви говори друго.
Условията за реклама се намират в дъното на всяка форумна страница.

Мисля, че се постарах да обясня много ясно ситуацията, дадох пример. Пет реда не са толкова много текст.

Вие сте отговорили само на първия ред.
Не бих упорствала, но намирам това отношение за обидно.

Общи условия

Активация на акаунт