Въпроси към модераторите и администраторите

• 1 974 094
  • 19 781
  •   1
Отговори
# 19 350
Как наруших временното ограничение?
Според написаното нямах право да публикувам, което не съм направила, както и да регистрирам нов акаунт , което също не съм направила.
Моля изяснете къде е нарушението на временния БАН.
Позволявате си да ме заплашвате, без да сте прочела дори написаното. Страхотно.
Не си разбрала правилно bubanka. Тя ти пише, че нарушаваш добрия тон многократно, а не временното ограничение.

# 19 351
# 19 352
  • София
Бутон "Полезно" не работи при мен.

# 19 353
  • Телиш/Плевен
Има въведени ограничения при ползването му:

Смисълът на бутона "Полезно" е дискутиран многократно.
Въведено е ограничение и при отбелязване повече от 20 пъти за 5 минути, функцията се блокира за 1 час.
Същото важи и за натискане на бутона повече от 6 пъти за 60 секунди на едно и също съобщение.
В някои случаи, отбелязването е отчетено, но се наблюдава забавяне на визуализирането на натиснатия бутон. Това се изследва в момента и ще бъде коригирано.

# 19 354
# 19 355
  • В Страната на чудесата
Каква е причината да не виждам последната си публикация в съответната тема?
Не противоречи по никакъв начин нито на правилата, нито на добрия тон. Не е реклама или спам.
Когато влеза в личния си профил, публикацията се вижда, но от темата е изчезнала.

# 19 356
Вече се вижда. Причината е била временно забавяне на кеширането на страницата.

# 19 357
Ще бъдете ли така добри да ми обясните защо въпросът ми тук е изтрит?
Попитах защо е изтрито последното ми мнение, след като то се състоеше в това да благодаря за новата тема и да отговоря с да и не на въпросите от анкетата? Поне ми кажете кого да попитам, ако тук не е мястото. Благодаря.

# 19 358
  • София
"Благодаря за новата тема" не е по темата. Не е по никоя тема. Тези благодарности без нищо друго са спам.
Отговорите да и не по анкетите предполагам си стоят.

# 19 359
"Благодаря за новата тема" не е по темата. Не е по никоя тема. Тези благодарности без нищо друго са спам.

Благодарността и отговорите ми по анкетата бяха в един постинг, обаче.
Подобни на него, само че на други потребители, си стоят неизтрити.

# 19 360

Благодарността и отговорите ми по анкетата бяха в един постинг, обаче.
Подобни на него, само че на други потребители, си стоят неизтрити.
Използвай бутон "Полезно", за да благодариш на някой за поста(темата в случая).
На анкетата се отговаря като се избере някоя от опциите, а не се пише в темата.

Докладвай постовете, които нарушават правилата. Модераторите не могат да прочетат абсолютно всичко във форума.

# 19 361
Ами да благодариш си е спам. Анкета има, за да се отбележи в нея какво мислиш, а не да го пишеш като мнение. Напълно резонно е изтрит.

# 19 362
Някакво разумно обяснение има ли защо този мой пост е изтрит

А този си стои

# 19 363
  • София
Интересно - мои мнения в политическата тема, споменаващи тази партия /ПП/ биват редовно трити, но явно не е проблем да се споменават партии, защото всяка друга, особено "Възраждане", биват обсъждани напоително. Като се замисля, критиките по адрес на партии явно също не са забранени, защото всяка друга без тази партия бива редовно критикувана и мненията не се трият. 

# 19 364
Защо модерацията в определени теми минава границите на разумното все по-често? Политическата плавно се превръща в бюлетин за новини с кратко резюме, тъй като някой - чел, недочел - трие всичко, в което се изразява мнение. Нормално е в подобна тема да има по-остри позиции и, стига да няма скандали, подобно ексцесивно триене поне мен ме кара да участвам все по-малко/рядко.

И не, не се трият мнения само за определени партии - всичко подред се трие. Ако същото е резултат от “Информирай модератор” и триене по подразбиране след това (без четене), моля преразгледайте тази политика.

Общи условия

Активация на акаунт