Въпроси към модераторите и администраторите

• 1 974 119
  • 19 781
  •   1
Отговори
# 19 365
Не, не се трие всичко подред. Трие се тенденциозно и избирателно.
Ако прочетете внимателно моят въпрос по-горе, ще видите че аз, реагирайки на мнението за "свинете", което явно според модераторите не отговаря на "добрия тон", съм изтрита, а притежателят на това мнение, което явно според модераторите отговаря на "добрия тон" - не е изтрит.
И това не е за пръв път.

# 19 366
Някакво разумно обяснение има ли защо този мой пост е изтрит

А този си стои

Защото първият нарушава правилата на форума, а вторият - не.
Не се премахват мнения избирателно, тенденциозно и свързани само с определени партии, а всички, които нарушават правилата на форума. В темите за вицовете се премахват всички вицове и картинки с политически уклон.

# 19 367
Скрит текст:
Някакво разумно обяснение има ли защо този мой пост е изтрит

А този си стои

Защото първият нарушава правилата на форума, а вторият - не.
Не се премахват мнения избирателно, тенденциозно и свързани само с определени партии, а всички, които нарушават правилата на форума. В темите за вицовете се премахват всички вицове и картинки с политически уклон.
Каква е причината? Доколкото съм запозната, в нашата държава няма забрана за разпространение на политически вицове и  картинки.

# 19 368
Няма забрана, но темите за вицове няма да се превръщат в поредните политически теми. Такива има достатъчно във форума и в тях потребителите могат свободно да изразят мнението си без да нарушават правилата на форума.

# 19 369
Няма забрана, но темите за вицове няма да се превръщат в поредните политически теми. Такива има достатъчно във форума и в тях потребителите могат свободно да изразят мнението си без да нарушават правилата на форума.
Да. Както и подозирах....

# 19 370
Именно. Изразяват мнението си по политически въпроси в политическите теми. Необходимо е и съобразяване с тези, които не желаят да четат за политика в развлекателни теми.

# 19 371
Именно. Изразяват мнението си по политически въпроси в политическите теми. Необходимо е и съобразяване с тези, които не желаят да четат за политика в развлекателни теми.
Именно. Защо изразявайки политическото си мнение аз съм изтрита, а мнението на потребителската за "свинете" - не?
И продължавате да настоявате, че подобни грубости и простащини са според правилата на форума?

Последна редакция: ср, 26 мар 2025, 08:33 от GeryGG

# 19 372
Е, политиката може да бъде прекрасен повод за хумор и забава, но щом е в тема за вицове, нека да са просто вицове.

# 19 373

Но Бубанка...то е ВИЦ. Значи е в подходящата тема..за вицове.
Съзнавате ли че това което казвате е нонсенс? Съдържанието на вицовете контролирате по този начин....не е редно за мен това. Задавате опр. посока ..тоест цензурирате.
Не знам как не го виждате...
Мръсните вицове защо не триете..зер и тяхното съдържание е обществено неприемливо....някак.

# 19 374
Най-неприятните "мръсни" и оскърбяващи вицове също се изтриват.

Потребителката използва поговорка, не нарича никого "свиня", което правите Вие.

# 19 375
Най-неприятните "мръсни" и оскърбяващи вицове също се изтриват.

Потребителката използва поговорка, не нарича никого "свиня", което правите Вие.
Искате да кажете, че според "правилата" избирателно триете политически вицове, а мръсни поговорки - не?
А можете ли да направите разлика кога или дали някой нарича някого "свиня" и кога друг цитира мнение с подобни цветущи поговорки?

# 19 376
Докладвай постовете, които нарушават правилата. Модераторите не могат да прочетат абсолютно всичко във форума.

Отговорът ми отново бе изтрит. Така не се води диалог. Не знам дори кой го е изтрил и дали коментара ми е стигнал до адресата си. Писах че ако тръгна да докладвам, постингите подобни на моя са повече от десет само за четири страници, но си стоят, включително и коментар, цитирам: "Я, имало нова тема". Нищо от това не е определено за спам, но моя е? Модераторите не могат да прочетат всичко, но са прочели моя коментар и са го изтрили, оставяйки тези около него с почти същото съдържание? Или просто е бил докладван и изтрит по бързата процедура? Отговорете ми, за да знам какво се случва и дали има смисъл да пиша изобщо.
Къде е правилото, в което пише, че благодарността за темата и отговорите по анкетата са спам? Това първоначалните постинги да са с благодарност и относно анкетата си е постоянна практика поне в темите за Ергена от няколко сезона насам и едва сега има проблем?
Въпросът е принципен и мисля, че запазвам добрия тон и тук, както и че заслужавам отговори на въпросите си.

П.С.: В какви времена живеем - благодарността е определяна като спам... Sad

# 19 377
Спам е, в правилата го пише.Направиха го, защото някога всяка нова тема навърташе няколко страници само с такива постове, но тогава нямаше опция за следене на тема.

# 19 378
Спам е, в правилата го пише.Направиха го, защото някога всяка нова тема навърташе няколко страници само с такива постове, но тогава нямаше опция за следене на тема.

И пише, че отговорите на анкетата също са спам?

# 19 379
Не знам конкретно за случая за анкетата.За благодарността казвам.Вероятно, ако има коментар защо се гласува по някакъв начин, тоест смисъл по темата, го приемат по друг начин.
Истината е, че форумът се модерира субективно.
Отделно модовете не живеят цял ден тук, за да могат да изтриват всичко, а е на някакъв рандъм принцип, затова и подобни на изтрити мнения остават.Така мисля аз.

Общи условия

Активация на акаунт