Въпроси към модераторите и администраторите

• 1 968 152
  • 19 781
  •   1
Отговори
# 19 575
От доста време във всички раздели има поне по 2 теми, чиито заглавия се "размазват" при скролване, същото се случва и със стрелки и друга участъци на сайта, направих скрийншот, но се оказа, че дори и изображения не могат да се качват...

# 19 576
Да, точно това имам предвид!

# 19 577
  • Варна
Не помня откога не съм писала в разни щекотливи теми. Някой път само чета.
Но както пишете, този изтрили, този не, пък еднакво не спазили правилата с тона си, ме навежда на мисълта за платени акаунти. Мислите ли, че е факт?
Просто си размишлявам.
Иначе мисля, че просто някои успяват с дар слово да заобиколят правилата. Поне преди го бях забелязала.
Други се изказват по-буквално и понякога нарушават добрия тон, разбирай правилата.

# 19 578
Toва за платените акаунти са форумни легенди, няма такива.
А иначе много хора не знаят, че "ти си глупак" е обида, понеже се дава квалификация на конкретно лице. Обаче "написал си глупост" не е обида, понеже квалификацията не е на лицето, а на написаното. Което не пречи онзи с глупавия пост да се обиди или впрегне, но обида и нарушение няма.

# 19 579
  • Варна
Така де, едно е да ти кажат "не си си пила хапчетата днес", друго е:"загрижена съм за теб, да ти препоръчам психолог" Grinning

# 19 580
  • Sofia
От доста време във всички раздели има поне по 2 теми, чиито заглавия се "размазват" при скролване, същото се случва и със стрелки и друга участъци на сайта, направих скрийншот, но се оказа, че дори и изображения не могат да се качват...
Размазването се появи, като "ефект" след един ъпдейт на Chrome и засегна много сайтове. При нас качихме фикс, който товареше страшно много форума. Впоследствие, със следващ ъпдейт, Хромът си оправи бъга и ние махнахме фикса. Ако случая е такъв, проверете браузъра си за ъпдейти, ако не - както съм писал нееднократно:
Цитат
Моля, дефинирайте и изпратете на admin(at)bg-mamma.com:
-Потребителски профил
-Устройство.
-Операционна система.
-Версия на сайта (мобилна или десктоп).
-Браузър.
-Описание на проблема и при възможност екранна снимка.
Здравейте, спечелих в играта на Алфатар, изпратих данните си, получих потвърждение, че са приети. В темата пише, че продуктите ще бъдат изпратени най- късно до 12.05. Не съм ги получила. На 13.05 писах на igra@bg-mamma.com, но отговор не получих. Моля да ми кажете дали и кога ще има доставка, защото имам пътуване, а продуктите са млечни и не могат да чакат.
Модераторите нямат отношение към игрите, наградите и въпросите, които ги касаят. Сигналът Ви е подаден към колегите, отговарящи за тях и комуникацията с рекламодателите.

# 19 581
Темата "Новите условия за градски транспорт в София" прераства в "За и против транспортната стачка". Може ли двете теми да се разделят?

# 19 582
  • софия
Транспортната стачка не е ли ново условие за Гт в София?

# 19 583
  • София
Здравейте, може ли да ми обясните причината за изтриването на някои от постовете ми в темата за градския транспорт? Аз лаишки си го обяснявам единствено с толерирането на потребителя, който ги предизвика. Като не зная причината, не мога и да коригирам изказа си съответно, за да отговоря на изискванията ви. Благодаря!

Последна редакция: нд, 18 май 2025, 22:59 от buni

# 19 584
  • София
Какъв е смисълът в известията да излиза информация кой е харесал мнението ми? При повече харесвания е трудно да се проследят от падащото меню новите публикации по следени течи.

# 19 585
  • София
Здравейте,
Знам, че продажбата и търговията е забранена, както и че бяха премахнати няколко теми за размяна на козметика.
Искам да попитам как стои въпросът с подаряването. Искам да подаря някои неща, ако някоя от потребителките в темите, в които редовно пиша, си ги хареса.

# 19 586
  • София

Искам да попитам как стои въпросът с подаряването.

По същия начин.
Цитат
15. Ограничения на обяви за покупко-продажба и услуги   
Не допускаме и премахваме обяви за покупко-продажби от всякакъв вид (вкл. автомобили, имоти, животни и др.), обяви за търсене и предлагане на работа, услуги, посредничество, размени и др.
Не допускаме и премахваме обяви за предлагане, покупко-продажби, подаряване на всякакви лекарствени средства, хомеопатични продукти, храни и хранителни добавки, козметика, химикали, вещества и др. продукти, чиито естество, неясен произход, недобро съхранение и/или срок на годност могат да бъдат опасни или има вероятност да са увреждащи здравето. Особено критични сме към описаните в предходното изречение обяви, тъй като същите са категорично забранени от Закона.
https://www.bg-mamma.com/?topic=23714

# 19 587
  • София
Благодаря. Пише за срок на годност и с неясни последици?

# 19 588
Има тема за подаряване.

# 19 589
  • София
Благодаря, ще я потърся

Общи условия

Активация на акаунт