Въпроси към модераторите и администраторите

• 1 968 126
  • 19 781
  •   1
Отговори
# 19 590
Сега видях, че теми се заключват по 2 пъти. Не знаех, че е възможно. По-сигурно ли е заключването, ако е повече от един път?

# 19 591
Сега видях, че теми се заключват по 2 пъти. Не знаех, че е възможно. По-сигурно ли е заключването, ако е повече от един път?
Заключването си е едно. В случая сме писали едно едновременно.

# 19 592
  • в сърцето на един мъж...
В тази тема - видно е, че не съм с последно мнение, не ми даде да цитирам пост, защото съм автор на последното мнение. Опитах да цитирам мнение от предната страница, не ми се получи.

# 19 593
  • Mars Hotel
Какво да направя за да изчезне от известията ми това?

Минаха седмици вече, всеки път го чистя от отметката и пак се появява при следващото ми влизане.

# 19 594
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Влезте си през пълната версия в профила и вижте там в Лоялна програма какви действия може да извършите, че да се махне.

# 19 595
  • Mars Hotel
Правих го вече няколко пъти, благодаря.

# 19 596
  • у нас
Искам да цитирам даден пост. Не съм автор на последното мнение, но излиза този надпис.

# 19 597
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
... всеки път го чистя от отметката .... .
Предложих да не го чистите от отметката на известията, а от менюто "Лоялната програма" в профила си.
Правих го вече няколко пъти, благодаря.
Кое наистина сте пробвали?

# 19 598
Предложение:
Тъй като с години не можете да решите този бъг със забраната за пускане на мнение че уж последното било от същия потребител (а то не е!),  защо не премахнете забраната изцяло и вместо това въведете забележка и последващ бан (ако се прецени че потребителя системно или грубо злоупотребява).

Една опция е да излиза напомнящо прозорче че това е нежелана практика и може да доведе до санкции за потребителя, но да няма забрана.

В други форуми няма такава забрана и злоупотребите са много редки.

Последна редакция: вт, 20 май 2025, 21:23 от Soney

# 19 599
  • София
Не съм съгласна, трият се мнения в някои теми доста често и можеш много лесно да се озовеш с 2 последователни мнения. Както и в бързане или притеснение. И нито едно от тях не е злонамерено поведение.
Този бъг с последното мнение се оправя с минаване на предната страница и после пак на следващата. Поне при мен.

# 19 600
А може просто последователни мнения от един потребител да се сливат автоматично.

# 19 601
# 19 602
А може просто последователни мнения от един потребител да се сливат автоматично.

Добра идея. На мен често ми се случва НЕВОЛНО да пускам последователни мнения (ако защитата не сработи). просто влизам в темата пет страници назад, чета, чета и коментирам, пак чета, чета и намирам друг пост, по който да коментирам. Пиша, софтуерът не ме спира и накрая, като стигна до края, виждам, че имам последователни постове. Най-често ги обединявам ръчно и изтривам единия, ама не винаги може.

# 19 603
  • в сърцето на един мъж...
Не съм съгласна, трият се мнения в някои теми доста често и можеш много лесно да се озовеш с 2 последователни мнения. Както и в бързане или притеснение. И нито едно от тях не е злонамерено поведение.
Този бъг с последното мнение се оправя с минаване на предната страница и после пак на следващата. Поне при мен.

Ми не е опция така да се оправя. При мен не сработи. Когато директно дадох нов отговор и от там цитат, се получи. Но директно да цитирам пост, не ми даде. Досадно е с този бъг и е от години.

# 19 604
Не разбрах с какво точно не си съгласна.
Като не е злонамерено, значи няма проблем. Оставят ги както са си и всичко е окей.
В крайна сметка аз въобще не разбирам какъв е смисълът на тази забрана. Ако някой иска да пише глупости, реклами, непозволени неща - може да го направи и в едно единствено мнение.
Единствената разлика е дали ще му се вижда аватарчето един път или повече от един път. Моля който вижда други разлики да ме поправи.   И заради тая разлика и произтичащата забрана - толкова драми.
Това не е решение на проблема а опит за заобикаляне, който както писа Geia - не винаги сработва.

Общи условия

Активация на акаунт