Колко точки получихте от лоялната програма?

• 73 316
  • 2 600
  •   1
Отговори
# 1 290
  • в сърцето на един мъж...
Да да, наясно съм, ама задължително ли е Simple Smile Защото аз си пиша в тези теми от доста време и ми е леко смешно това с този таг.

# 1 291
Нищо задължително няма. Всеки си лреценя.

# 1 292
Е то тук задължителности няма:-)
Аз пиша в други (за по-големите деца), не в литературните и въобще няма да ми се наложи да го ползвам повече

# 1 293
Задължително ли е да има хаштаг?

В темата, в която споделяш отзив за книгата. В Литературния форум.

# 1 294
Да да, наясно съм, ама задължително ли е Simple Smile Защото аз си пиша в тези теми от доста време и ми е леко смешно това с този таг.

Е, разбира се, че не е задължително.

# 1 295
  • София
Ей, сега ще видиш нови лица с хаштагове. 😂 Поне по някоя и друга дума за книгите да има. 😃

Последна редакция: вт, 20 май 2025, 14:37 от sea.sea

# 1 296
  • в сърцето на един мъж...
Ей, сега ще видиш нови лица с хаштагове. 😂 Поне по някоя и друга тема за книгите да има. 😃

Е аз ще се радвам да видя нови лица Simple Smile Ще е интересно, току виж някоя интересна и нова книга излязла.

# 1 297
Хайде нападайте Simple Smile вече има истинска под надслов #BGMammaЧете

за литературен клуб, форум и книга ...  там да има истинско "нападение"

# 1 298
О, тази кампания няма да взема точки, само чета в литерарурните.😀

# 1 299
Там се дават двойни точки. Можеш да вземеш точки от публикации във всяка тема във форума.

# 1 300
Знам, шегувам се.Досега от всички кампании имам точки.

# 1 301
Значи права бях че скоро ще е и че преди няколко дни са объркали да го направят видимо както не е дооправено, докато ръчкат Grinning
В темите за книги и аз основно чета а много рядко пиша, но дано не се зарине точно там с безсмислени неща, жалко ще е. Музикалният раздел ми се вижда по-благодатна почва за това.

# 1 302
Сега и точките за разпределяне ми се виждат повече

# 1 303
  • София
Променили са някои неща, да.

# 1 304
  • Mediterraneo
Ауч, сега литературният подфорум ще се напълни с "четящи" хора... Досега беше чист поне той.

Общи условия

Активация на акаунт