Въпроси към модераторите и администраторите

• 1 968 118
  • 19 781
  •   1
Отговори
# 19 605
Няма как да ги оставят както са си. Забранено е по правилата !  и подлежи на санкция.
Автоматичната забрана помага и улеснява модераторите - те вече не трябва да следят И за това...не и в такъв мащаб както бе преди софтуерната забрана.
Надявав се така да е ясно обяснено..

# 19 606
Има и още един бъг, който явно е нерешеим от години. Когато се кликне на камбанката, за да се се отидете директно в темата, където има непрочетени постове, системата те изпраща директно най-долу на страницата на съответната тема.
Това с последователните постове също не е домислено. Да речем, че последният пост е мой. Минали са 24 часа и никой не е писал след мен. Аз искам да пиша, но системата не ми позволява нито да публикувам последователни постове, нито да редактирам последния, който е мой.

# 19 607
  • Sofia
Да речем, че последният пост е мой. Минали са 24 часа и никой не е писал след мен. Аз искам да пиша, но системата не ми позволява нито да публикувам последователни постове, нито да редактирам последния, който е мой.

На мен ми позволява, когато са минали 24 ч. – поне доскоро беше така.

# 19 608
В последния половин час има някакъв бъг и на всяко рефрешване на страницата, нотификациите за нови съобщения ми се появяват отново и отново за едни и същи лайкове/постове.

# 19 609
И аз за това идвам. Сто пъти отворих едно и също, а нотификациите излизат като нови.

# 19 610
Привет!
Аз съм президент на Българска федерация по шах и често виждам различни съобщения на родители, търсещи школа за децата им по шах.
Затова написах тук днес едно съобщение, но то бе изтрито, защото било реклама.
БФШ е идеална организация в обществена полза и не реализира печалба.

Бихте ли ми указали по какъв начин мога да съобщя за възможност за обучение на децата по шах, след като има търсене от родителите тук?

Поздрави!

# 19 611
  • София
И при мен има проблем с ЛС - не мога да върна отговор.
Бутонът Изпрати   - не реагира. Не мога да го натисна, а не ми излиза и нищо, за да ми покаже какъв е проблема.

# 19 612
Бутонът Изпрати   - не реагира. Не мога да го натисна, а не ми излиза и нищо, за да ми покаже какъв е проблема.
И при мен има същия проблем от около половин час

# 19 613
  • пустинята Гоби
При мен имаше същия проблем при прикачване на снимка, бутонът "прикачи от компютър" не реагира веднага.

# 19 614
  • София

Същият проблем е и при мен.

# 19 615
  • Sofia
Благодаря за сигналите.
Имаше проблеми с ЛС.
Отстранени са.

# 19 616
Я погледнете тази тема и профил https://m.bg-mamma.com/?topic=1778065

# 19 617
  • София
Аз все още не мога. Току- що опитвах.

# 19 618
Ако става въпрос за ЛС.
През телефона на мен също не ми дава все още, пробвах през лаптопа и даде, че изпраща, пробвах и на себе си да пратя, за да видя дали доставя, та го получих.

# 19 619
  • София
С натискането на бутона и при мен не ставаше.
Копирах си текста, рефрешнах страницата и отново отворих ЛС, на което исках да отговоря - тогава се получи.

Общи условия

Активация на акаунт