Въпроси към модераторите и администраторите

• 1 967 799
  • 19 781
  •   1
Отговори
# 19 695
  • Някъде там
Така е и при мен. Една ако се качи, втората не иска. Същата грешка ми дава : 1827.

# 19 696
  • Телиш/Плевен
И при мен следобед имаше проблем с качването на снимка, но от втория опит успях и понеже никой друг не беше писал, реших, че е само при мен.

В момента имам проблеми с бутона Полезно. Нито в мобилната, нито в пълната версия ми отчита кликването, трябва поне три пъти да кликна и едва тогава го отчита.

# 19 697
Бутонът "полезно" не работи при мен.

# 19 698
  • София
Предадено е за проблема с качване на изображения.

Бутонът "полезно" не работи при мен.
Смисълът на бутона "Полезно" е дискутиран многократно.
Въведено е ограничение и при отбелязване повече от 20 пъти за 5 минути, функцията се блокира за 1 час.
Същото важи и за натискане на бутона повече от 6 пъти за 60 секунди на едно и също съобщение.
В някои случаи, отбелязването е отчетено, но се наблюдава забавяне на визуализирането на натиснатия бутон. Това се изследва в момента и ще бъде коригирано.

# 19 699
Аз качвам картинки само с принт скрийн ( бутон prt sc ). Лесно е и винаги става. А и мога да изрежа част от снимката ако искам.

# 19 700
  • Sofia
Момичета, бутонът "Полезно", всъщност, си работи, дори натиснат веднъж. Refresh-нете страницата и ще видите, че харесването ви е било отбелязано.

Иначе, да, някакъв бъг е.

# 19 701
  • Телиш/Плевен
Момичета, бутонът "Полезно", всъщност, си работи, дори натиснат веднъж. Refresh-нете страницата и ще видите, че харесването ви е било отбелязано.

Иначе, да, някакъв бъг е.
Да, явно пак е този бъг със забавянето...

# 19 702
Темата за еврото са я обърнали на Русия, НАТО, геополитика и си мерят "източниците"

# 19 703
Как да сложа това съобщение като прочетено?

Може ли да ми отговорите на това, моля. 🙏

# 19 704
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Да го изтриеш?

# 19 705

Не ми дава. После като обновя страницата пак се появява.

# 19 706
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
При мен изчезна само. Не знам как стана, нищо не съм правила.

# 19 707
При мен изчезна само. Не знам как стана, нищо не съм правила.

При мен изчезна чак когато изтече срока за прехвърляне в другата платформа. Дотогава си стоеше. Много е досадно.

# 19 708
  • Под сянката на разлистените кактуси
Наистина ли е допустимо в този форум да се цитира ХАМАС, за да се води антисемитска пропаганда?

# 19 709
Наистина ли е допустимо в този форум да се цитира ХАМАС, за да се води антисемитска пропаганда?
Докладвай постовете, които мислиш, че нарушават правилата на форума вместо да питаш допустимо ли или не е допустимо дадено мнение(твоята преценка може да е грешна).

Общи условия

Активация на акаунт