Въпроси към модераторите и администраторите

• 1 984 618
  • 19 781
  •   1
Отговори
# 2 685
От "още" избираш "отпечатай", а след това ползваш функцията за търсене на браузъра. За мобилната версия не съм пробвала, но предполагам, че е същото.

Последна редакция: нд, 29 май 2016, 18:31 от Априлска вълшебница

# 2 686
  • Sofia
   Да, така става, благодаря много за разяснението. Hug

# 2 687
Аз те разбрах но не ми се получи заради мобилния нет.
В мобилната версия няма бутон Още. Минах на пълната. Натискам Още но не става нищо - слаба е връзката.

# 2 688
  • София
Защо ми бе изтрит поста от темата Оплачи се? Не беше офф топик, не съдържа обиди.

# 2 689
  • Sofia
Темата не е за оплакване от потребители, дори оплакванията да са безадресни.

# 2 690
  • Ямбол
От известно време се каня да попитам тук. Става дума за мобилната версия. През нея линковете към подфорумите при мен не работят. Например от Обновени теми, ако кликна на линк Клюкарник, ми излиза, че "Браузърът не може да се свърже с уебсайта", същото излиза и от основното меню, ако кликна на "Клюкарник". През Гугъл обаче нямам проблем да вляза в Клюкарник.

# 2 691
  • София
Лиляна, пробвах от мобилната през обновени теми и ми отвори клюкарника.

# 2 692
  • Ямбол
При мен не става. Чистих кеш, бисквити, излизах, пак влизах и същият резултат.
Ще препиша адреса, който браузъзрът ми се опитва и не може да зареди: http://m.bg-mamma.com/index.php?board=384
През Гугъл ми зарежда този адрес:  http://m.bg-mamma.com/?board=18

# 2 693
  • София
Първия показан адрес ми се зарежда като отворя клюкарника през менюто, втория през обновени теми. Браузъра ми е ИЕ.

# 2 694
  • Ямбол
Аз и двата ги зареждам без проблем през компютъра, но през телефона първия не мога. Моят браузър е NokiaBrowser/7.4.2.6

# 2 695
Първият адрес е на групата, вторият адрес е на единия филтър в групата.
И двата се зареждат безпроблемно, както през компютър, така и през мобилно устройство.
Външни инструменти за тест също показват безпроблемно зареждане на двата адреса.

# 2 696
  • Ямбол
Тогава в моето устройство вероятно е проблемът. Ще минавам през Гугъл, докато съм с този телефон.

# 2 697
  • София
Темата не е за оплакване от потребители, дори оплакванията да са безадресни.
Пускам тази тема за желаещите да се оплачат от нещо, каквото и да е. Ей така, един вид отдушник, ако нещо ви е докривяло.
Поправете ме, ако греша, но пише, че е за каквото и да е. Има и други потребители, оплаквали се от потребители, техните постове не са трити. Ще ги намеря от вкъщи и ще ги копирам, ако трябва.

# 2 698
  • Sofia
Правилата на форума забраняват тенденциозното провокиране на интриги.
Публикацията Ви бе точно такава. Реакцията на провокираната страна не закъсня и публикациите Ви резонно бяха премахнати.

# 2 699
  • София
Никога не съм създавала интриги, а това, че някой се е разпознал, означава че се оплаквам с причина и съответно интрига няма. Което означава, че моят пост е изтрит не с причина, а защото не се харесва на някого. Благодаря, вече разбирам политиката на форума. Лек ден.
П.С. Публикацията ми беше само една-единствена.

Общи условия

Активация на акаунт