Въпроси към модераторите и администраторите

• 1 962 411
  • 19 781
  •   1
Отговори
# 2 700
  • София/Испания
Здравейте,искам да си сменя аватара,но ми дава,че е по-голям от допустимото.Пробвах няколко пъти,но не става.Моля за помощ http://oi65.tinypic.com/23mk7jn.jpg

# 2 701
  • София/Испания
Вече имам нов аватар! Благодаря за помощта,много съм щастлива. Laughing

# 2 702
Вече имам нов аватар! Благодаря за помощта,много съм щастлива. Laughing

В предишния пост първоначално линкът беше грешен, после сама написахте верния и аз само го сложих.  Wink

# 2 703
  • София/Испания
bubanka благодаря от сърце за помощта Hug

# 2 704
Бихте ли могли да "закачите" тази тема най-отгоре, за да може да се види от повече хора? Praynig Благодаря предварително!

# 2 705
  • Испания
Повече от 10 минути:

ERR_CONNECTION_TIMED_OUT

# 2 706
http://m.bg-mamma.com/index.php?topic=924850.150%20?%3E

Страницата се чете трудно през телефон. Има ли как въпросната потребителка да бъде задължена да ги слага в скрит текст?

# 2 707
  • Испания
Над 10 минути не можеше да се отвори нито една тема от форума.

ERR_CONNECTION_TIMED_OUT

# 2 708

ERR_CONNECTION_TIMED_OUT
При мен проблемът се появява периодично поне от седмица.

# 2 709
  • Испания

ERR_CONNECTION_TIMED_OUT
При мен проблемът се появява периодично поне от седмица.

И вчера писах, както се вижда по-горе, но никой не благоволи да отговори поне.

# 2 710
Извинявам се, че не съм писала.
Всяка една публикация в тази тема се чете от всички модератори, администратори и се предава на техническите лица при нужда.
Още вчера съм предала Вашето оплакване към системните администратори.
Към момента се търси причината за проблема при някои потребители (в същото време е имало и съвсем нормално функциониращ сайт, публикации и други действия от други потребители). Именно това, че проблемът е бил само при някои затруднява и е причина за забавяне на локализирането му.
Благодаря Ви за сигнала!

# 2 711
  • Испания
Скрит текст:
Извинявам се, че не съм писала.
Всяка една публикация в тази тема се чете от всички модератори, администратори и се предава на техническите лица при нужда.
Още вчера съм предала Вашето оплакване към системните администратори.
Към момента се търси причината за проблема при някои потребители (в същото време е имало и съвсем нормално функциониращ сайт, публикации и други действия от други потребители). Именно това, че проблемът е бил само при някои затруднява и е причина за забавяне на локализирането му.
Благодаря Ви за сигнала!

Благодаря, Мамма, за отговора. Доста е изнервящо да получавам мейли за публикувани отговори на следени теми и да не мога да ги прочета.

# 2 712
В моб. версия вече има реклами и отгоре и отдолу на страницата.  И са големи.  Скролването стана още по-досадно.
Обещахте някои подобрения.  Дано това не е такова. 
Има ли вариант да не ги виждам? Или поне да са само по една на страница?

# 2 713
И при мен е така от вчера, изведнъж стана. Мислех да инсталирам адблок, че е ужасно досадно. Чудех се какво се е инсталирало и ъпдейтвало последно на телефона, че се сдобих с тази напаст.

# 2 714
Примахнат е рекламния банер, който постоянно стоеше в долната част, закриваше част от екрана и понякога пречеше да се прочете съдържание или закриваше бутон. Заменен е с малко текстово поле над съдържанието и банер в най-долната част, които по никакъв начин не пречат на съдържанието и при скрол се скриват от екрана.

Общи условия

Активация на акаунт