Въпроси към модераторите и администраторите

• 1 962 278
  • 19 781
  •   1
Отговори
# 2 895
  • София
И при мен всичко е ОК

# 2 896
Аз пак се включвам с моя проблем и съм сигурна, че не е от телефона имам  проблнякаъв ен изглежда със снеснегоил.
Обръщам много повече внимание когато  пиша и забелязвам,че проблема се проявява когато започна да коригирам вече написан текст, много рядко го проявява при моментно писане.Ето как ми слива думи и ми ги разбърква буквите в написан вече текст, по-горе съм оставила без да мъча да коригирам.Понякога от трети ред на написан текст ме връща на първи ред в средата на някоя дума...много е странно newsm78

# 2 897
  • София
Аз пак се включвам с моя проблем и съм сигурна, че не е от телефона
Не е от форума. Аз нямам никакъв проблем при писане от телефон, т.е. нямам описаните от вас проблеми.
Ще се опитам да коригирам нещо през телефона.

# 2 898
Финансова независимост  Laughing http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=930324
Темата е неуместна.

# 2 899
Добър вечер,скоро публикувах  в <купува,продава<,не се сърдя но да попитам,защо е изтрита?

# 2 900
  • София
Добър вечер,скоро публикувах  в <купува,продава<,не се сърдя но да попитам,защо е изтрита?
Цитат
ВНИМАНИЕ:
Всяка обява задължително трябва да съдържа

точно описание на всеки артикул
    (дори когато са повече дрешки - изброяване на всяка една)

снимки или линк към снимки

цена за всеки артикул

данни за контакт с продавача

# 2 901
    Дали може в първия пост на темата "9 ФЕГ - 2" да се добави линк към предишната,  първата тема? Надявах се да мога да редактирам след това, а въобще не ми се появява бутон "Редактирай", само "Цитирай".

# 2 902
  • пловдив
Моля в темата-
Борбата с рака - духовното оцеляване и физическото преодоляване - 42
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=923065;topicrefid=20

в срития тескт с телефони за контакт с лекари, модератор да добави още един телефон на др Марков за записване на час - 02/9523600

Благодаря!  bouquet

# 2 903
  • Германия
В последните няколко минути при опит да отворя която и да е тема ми се появяваше следното съобщение:
Код:
Fatal error: Call to undefined function loadtrackparamstopic() in /var/www/bg-mamma/public_html/Sources/Display.php on line 1349

Преминаването от един подфорум в друг беше безпроблемно.

# 2 904
  • Sofia
Благодаря. Моментно беше.

# 2 905
# 2 906
# 2 907
  • out of space
Нямаше ли практика като се заключва дадена тема да се напише защо?  Rolling Eyes

# 2 908
Обикновено да, но не е задължително.

Последна редакция: вт, 05 юли 2016, 19:22 от bubanka

# 2 909
  • София
Здравейте,

Потребителката lina_bs ми писа че е банната заради нераглементирана реклама, от една отчетна сме, ако може да проверите да не ми да е по-грешка и точно за каква реклама става въпрос?

Общи условия

Активация на акаунт