Въпроси към модераторите и администраторите

• 1 962 543
  • 19 781
  •   1
Отговори
# 2 910
Прихваната е от стара забрана по ИП, премахнах я. Приятно писане!

# 2 911
  • София
Благодаря Бубанка  bouquet

# 2 912
  • out of space
Обикновено да, но не е задължително.

Задълженията са на работа и вкъщи, но все пак някакво уважение към писалите и интересуващите се по дадена тема не е за пренебрегване, нали?

# 2 913
Когато няма обяснение обикновено е или по молба на автора, която е написана на лично съобщение, чрез доклад, тук или нейде из дебрите на темата, или е видно защо от последните постове в темата. В първия случай се търси баланс между интересите на автора и на потребителите, участвали в темата. Теми се трият само в изключителни случаи точно като жест на уважение към потребителите, участвали в дискусията, независимо от желанието на автора. Допустимо е изтриване на отделни постове, съдържащи лична информация и след това темата се заключва. Във втория случай ако се прецени, че някоя дискусия може да бъде спасена и да се върне към първоначалния си замисъл, се трие до последно. Но ако авторът не е влизал дълго време във форума и не се интересува от нея, профилът му е ограничен поради мултиакаунтинг или друга причина, самата тема е изчерпана и т. н., финален пост от типа "край със спамо-чата и ключ", обикновено е излишен.

# 2 914
  • Куциндрел
Хм, не мога да публикувам в тази тема. Thinking
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=928497.282

Давами error. newsm78
Успях. Hug

# 2 915
Не знам дали това е правилната тема, ако не е, моля да ме насочите.

По правилата на форума в някои тези е ЗАБРАНЕНО да се пускат линкове с генерирани кодове. Една от тях е iHerb. Но сега в нея всички линкове са с такива кодове, които по данни и инфо от сайта са пуснати от профил affiliate@neg.bg - доколкото разбрах това е мейл на Бг мама.

Редно ли е това и защо не се вземат мерки срещу тази злоупотреба? Хубаво е хората сами да правят своя избор кой код ще ползват и да са информирани къде дават своя "принос", а не това да става по принуда и без тяхното знание.

Моля правилата на форума и тук да влязат в действие и да се оправи "проблемът". Ако не е Бг мама, тогава някой сигурно е хакнал системата ви и прави тези злоупотреби с Вашето име и от Вашето име. Вземете мерки.
Благодаря.  Hug

# 2 916
  • Sofia
iHerb предлага b2b афилиейт програма за собственици на сайтове, форуми и социални мрежи. БГ-Мамма има договор за официална афилиейт програма одобрена от iHerb, което не нарушава никакви правила, имайки предвид генерирането на трафик към тях чрез нашия сайт.

# 2 917
iHerb предлага b2b афилиейт програма за собственици на сайтове, форуми и социални мрежи. БГ-Мамма има договор за официална афилиейт програма одобрена от iHerb, което не нарушава никакви правила, имайки предвид генерирането на трафик към тях чрез нашия сайт.
Това значи ли, че Вашият код ще измества други кодове в последствие или не?
Или значи, че ще взима от Rewardsa на нови потребители, които не са ползвали друг код /незнаещи примерно или неискащи да ползват друг код/?
Дано правилно разбрахте какво питам  Hug

# 2 918
  • Sofia
В момента не мога да отговоря на този въпрос.
Ще го отнеса към колегата, който отговаря за афилиейт програмите.
За съжаление в момента той е в отпуск и ще мога да дам конкретен и пълен отговор след 10-ина дни.

# 2 919
Защо изтрихте темата "Май съм обичана от двама мъже...."?

# 2 920
Защото авторката изтри началния пост и още няколко в темата, което прави дискусията безсмислена.

# 2 921
  • out of space
Когато няма обяснение обикновено е или по молба на автора, която е написана на лично съобщение, чрез доклад, тук или нейде из дебрите на темата, или е видно защо от последните постове в темата. В първия случай се търси баланс между интересите на автора и на потребителите, участвали в темата. Теми се трият само в изключителни случаи точно като жест на уважение към потребителите, участвали в дискусията, независимо от желанието на автора. Допустимо е изтриване на отделни постове, съдържащи лична информация и след това темата се заключва. Във втория случай ако се прецени, че някоя дискусия може да бъде спасена и да се върне към първоначалния си замисъл, се трие до последно. Но ако авторът не е влизал дълго време във форума и не се интересува от нея, профилът му е ограничен поради мултиакаунтинг или друга причина, самата тема е изчерпана и т. н., финален пост от типа "край със спамо-чата и ключ", обикновено е излишен.

Не е ли по-лесно да се напише защо дадена тема е заключена?
Поне на мен не ми отговаряй като на идиот, дето е за втори ден във форума. Нека си имаме уважението.

# 2 922
Няма задължение модераторите да пишат защо се заключва дадена тема.
Ако въпросът беше конкретен, щяхте да получите и конкретен отговор.

# 2 923
  • София
Дали е възможно да разчистите темата от спама и офтопика

# 2 924
Не съм сигурна,дали въпроса ми е точно за тази тема,но не открих по-подходяща.
Имам регистрация от няколко години,но нямам спомен каква е паролата ми.Към мейла,от регистрацията,нямам достъп по същата причина.В момента влизам успешно,заради автоматичното запаметяване на пароли,но ми предстои преинсталация на уиндолс и предполагам,че ще изгубя достъп до профила си.
Има ли начин,да разбера паролата си,за да не си правя нова регистрация?

Общи условия

Активация на акаунт