Въпроси към модераторите и администраторите

• 1 961 814
  • 19 781
  •   1
Отговори
# 3 015
  • София
В темата за раниците за първи клас пак налази нарочна реклама на конкретна марка:
http://www.bg-mamma.com/index.php?action=profile;u=548850;sa=showPosts

# 3 016
Защо на Mrs Swift-Kloss е наложен бан? И говоря за първия бан, за да не влизаме в излишни обяснения.
И ще ни кажете ли кой толкова време се подвизава с втори профил тролейки в темата?

# 3 017
Банът на Mrs. Swift-Kloss ® е наложен заради нарушение на правилата за ползване на форума, като потребителят е уведомен за причината за наложената санкция.
По отношение на т. нар. "тролски" публикации и профили също са взети необходимите мерки.

# 3 018
  • София
Не знам дали при всички е така, но от вчера след всяко мнение, между подписа и бутона за отговор имам голямо празно пространство.

Скрит текст:

# 3 019
  • Euskal Herria
И при мен е така - поне от два дни. И няколко пъти вече прочетено мнение пак ми излиза като нов отговор, даже и пост, който аз съм писала.

# 3 020
Последното ми се случва редовно, трябва да рефрешна няколко пъти, за да изчезне.

# 3 021
  • София
Бялото поле - имате адблок, който е блокирал дадена реклама.

# 3 022
  • София
Адблока го имам отдавна, от близо три години, но полето досега го нямаше.Появи се вчера.Значи излиза,че щом не може да ни тормозят с реклами, ще ни тормозят с празни пространства, така ли?

# 3 023
  • Ямбол
Блокирай си полето с АдБлок. Аз така го махнах. Десен бутон върху полето ->блокирай тази реклама и след това готово или нещо подобно.

# 3 024
  • София
Блокирай си полето с АдБлок. Аз така го махнах. Десен бутон върху полето ->блокирай тази реклама и след това готово или нещо подобно.
Стана!Много благодаря!

# 3 025
Адблока го имам отдавна, от близо три години, но полето досега го нямаше.Появи се вчера.Значи излиза,че щом не може да ни тормозят с реклами, ще ни тормозят с празни пространства, така ли?

Много сте интересни, тормозят ви рекламите, но пък много добре ви идва да използвате нещо безплатно. Рекламите са източник на приходи за хората, които са си направили труд да предоставят нещо безплатно на потребителите. Понякога единствен източник.

Нямам адблок и никога не съм имала. Във въпросното поле имам две реклами - голяма работа!

# 3 026
  • Ямбол
Точно това поле мисля, че не е от рекламите на сайта, но няма значение. Ползвам блокираща програма само за онези реклами, които ми пречат свободно и удобно да навигирам в сайта. Рекламите отстрани и някои пуснати като теми не ми пречат, съответно и не съм ги блокирала.

# 3 027
Аз в момента съм с пуснати реклами и точно там постоянно си върви една голяма, с размерите на полето от скрийншота по-горе Peace

# 3 028
  • Ямбол
Това не са реклами на сайта. Да ме поправят админите, ако греша.

# 3 029
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Не, тези са гугълски, спрямо това какво четеш. На мен ми върви постоянно един ч`ешки сайт за козметика, от който пазарувам понякога.

Общи условия

Активация на акаунт