Въпроси към модераторите и администраторите

• 1 962 712
  • 19 781
  •   1
Отговори
# 3 000
допълних предишния пост:

харесаните теми:
http://www.bg-mamma.com/index.php?action=topic_listing;sa=liked_topics

линкът е под "моите публикации" и над "най-ново" и "избрано от нас" в лявата колона

Но на коя страница трябва да съм за да видя тези надписи?

# 3 001
# 3 002
bubanka, благодаря. Оказва се, че при мен няма подобни. Няма изобщо лява колона. Сега като се замисля може да е заради Адблока. При мен няма и реклами.

Последна редакция: пт, 12 авг 2016, 15:52 от Tatti

# 3 003
  • Телиш/Плевен
bubanka, благодаря. Оказва се, че при мен няма подобни. Няма изобщо лява колона. Сега като се замисля може да е заради Адблока. При мен няма и реклами.

Няма ги в момента, но когато отидеш на началната страница (става и чрез кликване на надписа BG-MAMMA, който е най-горе вляво) би трябвало да ги видиш:
Скрит текст:
Не знам защо ги наричат „любими теми“, при мен си е „харесани теми“.
За да ти попадне тема в този списък, трябва да кликнеш на „харесва ми“ (намира се точно под заглавието на всяка тема, която отвориш). Ще дам пример с настоящата:
Скрит текст:

Ако все пак не виждаш „харесани теми“, може би наистина е защото нямаш нито една харесана. Опитай с някоя и виж дали ще се появи. За проба харесай която и да е, после лесно можеш да я премахнеш, под всяка тема в списъка има опция „прекрати харесването“. Peace

Последна редакция: пт, 12 авг 2016, 15:53 от Tatti

# 3 004
Лале в дъжда, благодаря, но аз нямам нищо в лявата и дясната колона. Ето така изглежда при мен: http://prikachi.com/images.php?images/885/8869885i.png
Сигурно е заради адблока. Но намерих решение - ще си сложа линка на т.н. Харесвани теми горе на ленатата и ще влизам директно от там.

Последна редакция: пт, 12 авг 2016, 15:53 от Tatti

# 3 005
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Въпрос- отменено ли е вече правилото, че не се толерират множество поредни постове от един потребител в дадена тема? Забелязвам, че съществуват теми, задържащи се на първа страница на КиТ точно с постоянна активност от поредни постове на конкретен потребител.

# 3 006
Не се толерира. Докладвайте ги, ще бъдат премахнати всички поредни постове след първия. Особено ако е имало възможност първият пост да бъде редактиран и допълнен в рамките на допустимите 24 часа. Благодаря!

# 3 007
  • ту тук, ту там
Аз съм докладвала и въпреки това не ги изтриха! Явно е избирателно!

# 3 008
Възможно е да има изключение при доклад, ако между двата поста на един и същ автор има по-голям времеви интервал - повече от седмица например. Но системните хитрости от този тип /особено при доклад/ водят и до бан, което може да бъде лесно проверено от редовните оплаквания в подфорум "Романтични сериали".

# 3 009
Докладвах и ако е по правилата, има теми, които трябва да намалеят с повече от 50%. Вече изписаните как да е, ама поне да не се изписват нови и нови до безкрай.

# 3 010
Докладвах и ако е по правилата, има теми, които трябва да намалеят с повече от 50%. Вече изписаните как да е, ама поне да не се изписват нови и нови до безкрай.

Заключени теми няма да трием, но ще обърнем допълнително внимание на текущите.

# 3 011
Благодаря, това ще олекоти подфорума  bouquet

# 3 012
  • ту тук, ту там
През минута-две имаше три поста на една и съща потребителка! Пратих два доклада. Сега ходих да проверя, още са си там постовете. Случаят е отпреди месец. Този съм запомнила, със сигурност има и други подобни, дори и в теми, в които списват модератори. Просто определени хора биват явно толерирани.

# 3 013
Нямате пуснати доклади от преди минута или две или дори повече. Ако темата все още е отключена, пуснете доклад или пишете директно на лс.
Има конретни случаи, в които аз /говоря конкретно за себе си/ съм допускала неизтриване на поредни постове. В края на януари месец в текущата тема обяснявах защо не трия поредни постове в теми от подфорум "Семейни отношения", когато са пуснати от автора на самата тема.

# 3 014
  • ту тук, ту там
Не, говоря за случай с постове, докладвани от мен преди месец, ако не и повече. Самите постове бяха през минута-две. Написах го в отговор на това, че оставяте постове, само ако са с голям интервал от време помежду им. В онзи конкретен случай се подразних, че не обърнахте внимание и докладвах втори път. Постовете са си там и до днес, повече от месец. Не ми е жизнено важно, просто се дразня как едни можем да спазваме правилата дори и през телефон и с калпав мобилен интернет и да използваме предоставените от форума функционалности (следене на теми, редактиране на постове напр.), а други удобно ги прескачат и не биват санкционирани. Безбройни "запис" и "благодаря за темата" в теми, в които влизат модератори, чаршафи с цитати и др. подобни, които затрудняват четенето, си седят, въпреки правилата. На мен, за да докадвам, ми коства усилия и търпение да премина на пълна версия, за да мога да докладвам, и няма как да не ми направи впечатление, че е безсмислено в много случаи. Не Ви държа сметка как си вършите работата, просто Ви давам пример, че не е точно така, както твърдите!

Общи условия

Активация на акаунт