Въпроси към модераторите и администраторите

• 1 962 096
  • 19 781
  •   1
Отговори
# 3 135
Сменете браузъра, не знам с кой работи оптимално обаче или интернет доставчика.  Grinning

# 3 136
Мамма- а по мобилната версия работи ли се ?
Да.

Аз не виждам какво толкова липсва. Може би търсачката, но тя и в пълната версия за нищо не става.
И изцяло нова търсачка се разработва.

Отдолу, в ляво на екрана се редува: търсене на: , изчакване на: свързване: (и явно различни адреси, които опитва да зареди). Ето сега, преди да вляза в тази тема да се оплача много време цикли на търсене на: tick. bg mamma.
На всяка страница има много и различни елементи от външни сайтове - гугъл, фейсбук, аватари, подписи, картинки и т.н. Възможно е да има забавяне при зареждането им в зависимост от скоростта на връзката, както и отговора от външния сайт. По отношение на tick - няма генерирана аларма за проблеми, но подадох запитване към хостера/системните администратори, за да проверят.
Моля, ако забележите в някоя конкретна страница проблем със зареждането на tick.bg-mamma.com да копирате и да ни подадете линка на страницата, за да проверим. Има вероятност и проблемът да е с точно определена лентичка.

# 3 137
Елени- например бутон за отиване най- горе на страницата. Или виждане на профила на потребител.
Сигурно има и друго, но това се сещам веднага  Peace

# 3 138
  • ту тук, ту там
Да, бутон за скролване и на мен ми липсва. И другото ще е ОК, но лично на мен не ми е толкова важно. Ще е хубаво, ако успеят да ги добавят, без да влияе на бързината и лекотата на версията.  Peace
Иначе аз толкова съм свикнала вече, че в редките случаи когато съм на компютър, пак си включвам мобилната, иначе трудно се ориентирам!  Blush

# 3 139
При опит за публикуване на отговор в темата "Футболни фенове" в подфорум Спортни фенове ми излиза надпис: "Грешка! Темата е заключена." Възможно ли е да бъде отключена?
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=790949;topicrefid=19

# 3 140
Най-същественото, което ми липсва в мобилната версия е опцията "Информирай модератор."

# 3 141
При опит за публикуване на отговор в темата "Футболни фенове" в подфорум Спортни фенове ми излиза надпис: "Грешка! Темата е заключена." Възможно ли е да бъде отключена?
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=790949;topicrefid=19

Отключена, приятно писане!

# 3 142
Благодаря!  bouquet   Hug Дано да успеем да съживим темата!

# 3 143
  • Бургас
Защо ми липсва поста в темата от свекървите от днес?

# 3 144
# 3 145
как мога да изтрия тема, която съм пуснала  ?

# 3 146
  • Sofia
Моля, пишете ми за желанието си на ЛС.
Теми се трият само при определени условия.

# 3 147
Има ли отделна тема за Диабета?

# 3 148
Зависи какво Ви интересува. Без да съм изчерпателна, няколко теми, които на първа страница в съответните подфоруми:
Деца с диабет
Въпроси и отговори за хиперинсулинемията!
Инсулинова резистентност и бременност
съмнения за гестационен диабет

Ако не намирате нужната Ви информация, можете да пуснете тема и в подфорум Здравословни проблеми.

# 3 149
Според Правилата ли е, когато даден профил на потребител има бан, то притежателят му да си регистрира нов профил и да пише отново, въпреки че все още има забрана на стария си профил?

Общи условия

Активация на акаунт