Въпроси към модераторите и администраторите

• 1 977 537
  • 19 781
  •   1
Отговори
# 3 330
Не знам как да постна картинка от тема Вадене на мъдрец, но под нея постоянно се появява реклама за гласуване за определен кандидат-президент - разрешено ли е това, не е ли тип агитация това и изобщо защо в деня на изборите има все още във форума такива реклами?
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=190964.msg34002284#msg34002284

Едит: и в настоящата тема също...

# 3 331
  • Sofia
Визираните от Вас полета са за реклама от Google. Те се показват според интересите на всеки отделен потребител и се таргетират от Google. Не бяхме забелязвали до момента политически реклами. Предадено е на администратора на Google акаунта ни да намери и премахне рекламата.

# 3 332
Благодаря за отговора! Няма как да е на база мои интереси и търсения, т.к. не съм имала търсения за въпросния кандидат, нито за изборите като цяло, а компютърът е личен, използван само от мен. Но да, не е приятно да има постоянно изскачащи политически реклами още повече в самия ден на избори, хубаво е че са предприети мерки.

# 3 333
Възможно е да си чела някакви новини и оттам да е връзката, не да си търсила точно този кандидат.

П.П. При мен излизат сайтове за козметика.

# 3 334
Има ли опция да не се виждат постове на определени потребители? Много търсих и не намирам.

# 3 335
  • Sofia
Не. Няма подобна опция.
Може да си забраните единствено личните съобщения от даден/и потребител/и.

# 3 336
Опцията се нарича: Самоконтрол!  Laughing

# 3 337
Здравейте,
Пуснала съм тема преди известно време и сега искам да въведа някакви корекции по нея - например да добавя линкове, снимки и други. От къде става това и по всяко време ли е възможно или след определено време не може? Темата е пусната на 28 октомври, ако има значение. Simple Smile
Благодаря за отговора! Simple Smile

# 3 338
  • Sofia
Здравейте,
Пуснала съм тема преди известно време и сега искам да въведа някакви корекции по нея - например да добавя линкове, снимки и други. От къде става това и по всяко време ли е възможно или след определено време не може? Темата е пусната на 28 октомври, ако има значение. Simple Smile
Благодаря за отговора! Simple Smile
Моля, пратете ми на лично съобщение желаните промени или публикацията в желания вид и ще внесем корекциите.

# 3 339
# 3 340
  • Телиш/Плевен
Flood.

# 3 341
# 3 342
  • София
Реклама на блог – http://www.bg-mamma.com/index.php?action=profile;u=251649;sa=showPosts

Преди малко, но след това нямах проблем:
Fatal error: Uncaught exception 'PDOException' with message 'SQLSTATE[08004]: Server rejected the connection: 1040 Too many connections' in /var/www/bg-mamma/public_html/vis/lib/DBH_BASE.ext.php:466 Stack trace: #0 /var/www/bg-mamma/public_html/vis/lib/DBH_BASE.ext.php(466): PDOStatement->execute(Array) #1 /var/www/bg-mamma/public_html/vis/lib/DBH_BASE.ext.php(320): DBHStatement->execute(Array) #2 /var/www/bg-mamma/public_html/vis/classes/GroupMembers.class.php(254): DBH_BASE::fetchColumns('\tSELECT \n\t\t\t\trg...', Array) #3 /var/www/bg-mamma/public_html/Sources/Load.php(593): Vis_GroupMembers->getGroupsIdsForMember('40709') #4 /var/www/bg-mamma/public_html/index.php(204): loadUserSettings() #5 /var/www/bg-mamma/public_html/index.php(176): smf_main() #6 {main} thrown in /var/www/bg-mamma/public_html/vis/lib/DBH_BASE.ext.php on line 466
Адрес – http://www.bg-mamma.com/index.php?action=home;indexfeedtype=2#indexfeed

Последна редакция: вт, 08 ное 2016, 15:30 от milenaka

# 3 343
  • В Космоса
Могат ли да се слагат директни изображения от Google Drive? Опитвах, но нещо не ми се получава, не е видимо от всички.

Скрит текст:

# 3 344
Могат ли да се слагат директни изображения от Google Drive?
Не. Адресите на изображения във форума трябва да започват с http:// и да завършват на .jpg .gif или .png

Този линк при клик дава греша. Тоест дори в браузер не може да се зареди изображение с този адрес.
Не е и коректен линк с адрес на изображение за форума.

Общи условия

Активация на акаунт