Въпроси към модераторите и администраторите

• 1 977 269
  • 19 781
  •   1
Отговори
# 3 345
  • В Космоса
Благодаря! bouquet

# 3 346
  • Варна
С мобилната версия написаното в скрит текст е бяло поле при мен. Снимките също не се визуализират.
Не мога и да премина към пълната версия.

# 3 347
Моля за посочване на конкретен адрес на тема, както и да укажете какво мобилно устройство ползвате и какъв браузер/версия.

# 3 348
  • Варна
Бялото поле в скрития текст и липсата на снимки и публикувани емотикони е навсякъде( клюкарник, животните -любители на котки,примерно) Телефона-самсунг.
ВЕрсия на андроид 4.2.2

# 3 349
Версията 4.2.2 на Андроид е изключително стара (2012 година) и няма как да възпроизведем проблема.

Тест от Самсунг, Андроид 6.0.1 - изображение, скрит текст, изображение в скрит текст зареждат безпроблемно.

Нито едно изображение ли не Ви се зарежда или само някои?

Виждате ли тази картинка?

А този скрит текст?
Скрит текст:
Тук е някакъв скрит текст

Последна редакция: ср, 09 ное 2016, 01:17 от Mamma

# 3 350
Много се извинявам. Embarassed Embarassed Embarassed
Преди малко използвах линк "информирай модератор" за да помоля да ми помогнете с проблема. Наистина се извинявам, не знаех как се процедира при такава ситуация:oops:
И сега попаднах на тази тема.

Проблемът е, че не мога да си влезна в профила (този го създадох току що за да мога да се свържа с администраторите - не съм наясно дали мога да го направя без да съм регистрирана).
Проблемът е, че тази сутрин при всеки опит да си влезна в профила ми изписва, че потребителското ми име не съществува! Знам как ми се пише потребителското име и не съм си забравила паролата. Последният ми коментар е от снощи и нямаше проблем с "несъществуващото ми потребителско име".
Бих ви била много благодарна ако можете да ми помогнете.

# 3 351
  • София
Преди малко използвах линк "информирай модератор" за да помоля да ми помогнете с проблема. Наистина се извинявам, не знаех как се процедира при такава ситуация:oops:

Проблемът е, че не мога да си влезна в профила (този го създадох току що за да мога да се свържа с администраторите - не съм наясно дали мога да го направя без да съм регистрирана).
Проблемът е, че тази сутрин при всеки опит да си влезна в профила ми изписва, че потребителското ми име не съществува! Знам как ми се пише потребителското име и не съм си забравила паролата. Последният ми коментар е от снощи и нямаше проблем с "несъществуващото ми потребителско име".
Видях доклада ви. Бъркате профил (потребителско име) и екранно име.
Малка подсказка - последната дума от "По принцип потребителскoтo ми име е..." (цитата е от доклада).
Няма проблем с профила ви. Ако изписвате името, което сте писали в доклада е нормално да се появи съобщение, че потребителското име не съществува.

# 3 352
  • Варна
Версията 4.2.2 на Андроид е изключително стара (2012 година) и няма как да възпроизведем проблема.

Тест от Самсунг, Андроид 6.0.1 - изображение, скрит текст, изображение в скрит текст зареждат безпроблемно.

Нито едно изображение ли не Ви се зарежда или само някои?

Виждате ли тази картинка?

А този скрит текст?
Скрит текст:
Тук е някакъв скрит текст
Mamma, днес виждам всичко!  Grinning И в скритите текстове, и изображенията на постнати снимки, и синият правоъгълник "покажи скритите изображения" го има. Емотиконите също виждам. И преминавам към пълната версия без проблем. Многократно тествах.

Всичките тези екстри ги нямаше поне няколко дни при мен. И друг път се е случвало. На първо време май трябва да заменя старата версия на андроида поне с петица.

# 3 353
  • Sofia

Видях доклада ви. Бъркате профил (потребителско име) и екранно име.
Малка подсказка - последната дума от "По принцип потребителскoтo ми име е..." (цитата е от доклада).
Няма проблем с профила ви. Ако изписвате името, което сте писали в доклада е нормално да се появи съобщение, че потребителското име не съществува.

ooooh!
Много благодаря!
Влезнах си с имейла вместо с потребителското име.
Така, в началото потребителското ми име и екранното бяха една и съща дума. По-късно си промених екранното. Затова пробвах да влезна и с двете, но не ставаше. Важното е че сега успях с имейла.

Другия акаунт - brin - можете да го изтриете.
Отново ви благодаря, че се отзовахте толкова бързо bouquet

# 3 354
# 3 355
Уж имам някакъв спомен да е обсъждано някога някъде във форума, но не откривам нищо с търсачката, и затова реших да попитам...

Смятате ли (модераторите и администраторите) че е допустимо да има тема за споделено финансиране (crowdfunding), в която потребители да споделят текущи кампании, които им се струват интересни и които искат да направят популярни? Все повече и повече български творци правят такива кампании, във всички области на културата, и би било добре да ги подкрепим.

Колебанията ми са основно в посока, че не мога да дефинирам за себе си, що за действие е това. От една страна, това е един вид реклама на инициатора, и не знам доколко е редно да се рекламира безплатно. От друга страна е форма на благотворителност - човек подкрепя финансово едно бъдещо начинание. От трета страна, си е  и вид търговска сделка - даваш пари, получаваш рекламен продукт...

Ако пускането на такава тема е допустимо, питам се също така кой би бил подходящият раздел за нея, при условие, че проектите са толкова разнородни - има за филми, за клипове, за танцови и театрални спектакли, за музика, за литература...

Аудиторията на бг-мамма е голяма, и доста творци биха били подпомогнати, ако прецените, че е допустимо.

# 3 356
  • Оптимист по принуда
Моля да заключите тема 352 за 90 Дн.Диета.

# 3 357
  • Sofia
Не мисля, че ще е удачно да допускаме подобни теми и кампании.
Възможностите за спекулации и израждане на идеята ми се струват прекалено много, а средствата за контрол и отчетност при реализацията, практически никакви.

Смятате ли (модераторите и администраторите) че е допустимо да има тема за споделено финансиране (crowdfunding), в която потребители да споделят текущи кампании, които им се струват интересни и които искат да направят популярни? Все повече и повече български творци правят такива кампании, във всички области на културата, и би било добре да ги подкрепим.

Колебанията ми са основно в посока, че не мога да дефинирам за себе си, що за действие е това. От една страна, това е един вид реклама на инициатора, и не знам доколко е редно да се рекламира безплатно. От друга страна е форма на благотворителност - човек подкрепя финансово едно бъдещо начинание. От трета страна, си е  и вид търговска сделка - даваш пари, получаваш рекламен продукт...

Ако пускането на такава тема е допустимо, питам се също така кой би бил подходящият раздел за нея, при условие, че проектите са толкова разнородни - има за филми, за клипове, за танцови и театрални спектакли, за музика, за литература...

Аудиторията на бг-мамма е голяма, и доста творци биха били подпомогнати, ако прецените, че е допустимо.

# 3 358
Не мисля, че ще е удачно да допускаме подобни теми и кампании.

Благодаря за отговора.  bowuu

# 3 359
  • София
Здравейте,
Имам нужда от малко разяснения и се надявам, да ми помогнете.
Ще съм ви благодаряна, ако ми отговорите, защо обява, която пускам във форума, бива изтрита или премахната. Не получавам съобщение, че е изтрита, а и не мисля, че по някакъв начин нарушавам правилата newsm78. Не я откривам и като преместена.
Става въпрос за темата "Благотворителност", което смятам, че е една добра инициатива, в която аз нямам възможност да се включа. 
Пубилкувах, че подарявам ***, но вече няма и следа от писаното от мен.
Моля ви за съдействие и отговор!
Хубав ден ви желая:)

Последна редакция: чт, 10 ное 2016, 11:38 от bubanka

Общи условия

Активация на акаунт