Въпроси към модераторите и администраторите

• 1 977 537
  • 19 781
  •   1
Отговори
# 3 390
Здравейте,как мога да открия конкретна тема? Става въпрос за темата за пазар в Одрин.

# 3 391
# 3 392
Здравейте, как мога да си сменя паролата, ако имейлът, с който съм се регистрирала, вече не е активен,и нямам таен въпрос? Изтрих си кеша на браузъра на лаптопа, не си помня паролата, защото е запаметена на всички дивайси, от коити влизам във форума, а новата парола е изпратена на мейла, който се оказа неактивен. В момента съм логната само на телефона.

# 3 393
Ще Ви напиша лс.

# 3 394
  • София
Темата за Православни пости 2016 по всяка вероятност тези дни ще надмине лимита от 50 страници.

Моля по изключение, не я затварайте до края на Рождественските пости (24.12.2016 г.). След това ще открия направо нова тема за Православните пости 2017 година, тъй като първия такъв е на 05.01.2017 год.

Благодаря ви предварително за проявеното разбиране и съдействие!

# 3 395
  • Sofia
Ще се съобразим.
Благодаря.

# 3 396
Здравейте! Какво е станало с моята публикация с името "Йога - Враца"? Не я виждам! Писах си статия, не включих ничие име пряко там, просто статия, ама къде е тя? Защо не е видима? И на кого е попречила и с какво?

# 3 397
Виждам, че отново сте пуснала статиите. Премахнах линка и копирах текста от него в поста Ви.

Последна редакция: сб, 19 ное 2016, 10:12 от bubanka

# 3 398
Благодаря!

# 3 399
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=947410.new#new, тук мисля, че на Andariel не и е мястото, ако обичате почистете

# 3 400
Реклама на дюрсел, която се включва при преминаване на мишката през нея.

# 3 401
  • София
Днес няколко пъти ми излиза съобщение за проблем със сертификата за сигурност на сайта - в различни под форуми и теми. В мобилната версия.

# 3 402
  • Ænima/Albuquerque
Здравейте,

Имам нечовешки проблеми с форума и започвам да се чувствам, като в 99-та.

Непрекъснато рефрешвам страницата, защото ми изписва това при всяко кликване където и да е във форума:

Скрит текст:
This site can’t be reached

www.bg-mamma.com took too long to respond.
Try:
Checking the connection
Checking the proxy and the firewall
ERR_CONNECTION_TIMED_OUT

Check your Internet connection
Check any cables and reboot any routers, modems, or other network devices you may be using.
Allow Chrome to access the network in your firewall or antivirus settings.
If it is already listed as a program allowed to access the network, try removing it from the list and adding it again.
If you use a proxy server…
Check your proxy settings or contact your network administrator to make sure the proxy server is working. If you don't believe you should be using a proxy server: Go to the Chrome menu > Settings > Show advanced settings… > Change proxy settings… > LAN Settings and deselect "Use a proxy server for your LAN".

Преди малко тръгнах да пускам тема, и ми отне около 20 минути докато успея да я публикувам, и още 5 минути се мъчих да пусна линк в старата тема.

Преди няколко седмици преминах от едно устройство в мрежата на Макс Телеком, към друго, ако това има значение. С другия сайтове нямам проблеми. Ползвам Хром.

Благодаря предварително! (Ако успея да публикувам това мнение изобщо...)

# 3 403
Днес няколко пъти ми излиза съобщение за проблем със сертификата за сигурност на сайта - в различни под форуми и теми. В мобилната версия.
С какво устройство и браузер? Пробвахте ли да рестартирате браузера/устройството? Продължава ли да дава такова съобщение? Може ли да го цитирате точно, моля.

Имам нечовешки проблеми с форума...
След смяната на устройството ли започна проблемът?
Може ли в такъв момент, когато не Ви зарежда сайтът, да пробвате да проверите тук (външен тест за достъпността на сайта).
http://www.isitdownrightnow.com/bg-mamma.com.html

Може да проверите и скоростта на Вашата връзка към хостера на БГ-Мамма - Нетерра чрез този тест
http://87.120.201.2:81/bandwidth/index.html

# 3 404
  • ту тук, ту там
Тази вечер за поне час ми изписваше Invalid URL и съответнонямах достъп до сайта. Случва ми се често, но не за толкова продължителен период от време.
От мобилен телефон влизам само.

Общи условия

Активация на акаунт