Въпроси към модераторите и администраторите

• 1 957 125
  • 19 781
  •   1
Отговори
# 465
  • София
Здравейте, моля да ми кажете какво трябва да направя за да спра да получавам информация на e-meila за нови теми и отговори на потребителите в темите който следя.
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=709121.0;topicrefid=19

# 466
  • София
Здравейте, моля да ми кажете какво трябва да направя за да спра да получавам информация на e-meila за нови теми и отговори на потребителите в темите който следя.
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=709121.0;topicrefid=19

Благодаря за информацията  bouquet

# 467
  • КиТ
При мен в мобилната версия има една много дразнеща реклама най-долу, която понякога заема до 1/4 от екрана. Случва се тази реклама, когато превъртам страницата надолу или нагоре, да се застопори по средата на екрана. Дали проблемът е само при мен?

Отдавна бях писала за това,но за сега няма промяна  Rolling Eyes

# 468
На мен бихте ли обърнали внимание, защото откакто Ви писах за проблема си, случаите осезаемо зачестиха! Днес ми е направо невъзможно да си следя темите!

Тази вечер ще бъде пусната функция за профилактика, преброяваща именно кой коя тема докъде е чел.
Прави се периодично. При нужда ще бъде коригирано периодът да е по-кратък и по-често да минава.

При мен в мобилната версия има една много дразнеща реклама най-долу, която понякога заема до 1/4 от екрана. Случва се тази реклама, когато превъртам страницата надолу или нагоре, да се застопори по средата на екрана.
Да, рекламата долу определено увеличи размера си значително в сравнение с началото, когато беше съвсем ненатрапваща!
Рекламата трябва да е със стандартен размер 300х50 или 320х50 пиксела и не е променяна от наша страна като код и размер откакто е пусната. Сега забелязах, че Гугъл показва и по-високи реклами. Ще бъде проверено и коригирано при възможност.

# 469
За втори път моля тази тема да бъде разчистена от безкрайните отклонения и върната към първоначалната й идея. Ако това е невъзможно, като нейн автор, моля да бъде заключена.

# 470
Здравейте!
Не съм сигурна дали въпросът ми е за тук, но ще се пробвам Grinning .
При четенето на някои теми днес в края на страницата излиза надпис "bobi-test no pb code":

Не изключвам възможността да е резултат от настройките на моя компютър.
Google ми дава резултати само за bg-mamma.

# 471
  • КиТ
И при мен е така сега погледнах  Peace

# 472
  • София
Благодарим за сигнала. Би трябвало проблемът да е вече отстранен.

# 473
Аз благодаря. Лека работа!

# 474
Защо ми преместихте темата "Детски лагер" в Извънкласните занимания? Лагерите и въобще летните развлечения нямат нищо общо с извънкласните занимания. Има такива тип "екскурзионно летуване", има такива с участие на родители или дори целите семейства. Извънкласните занимания са нещо, свързано с образованието на децата. Темата ми беше насочена към пътуващите хора и тези, чиито деца пътуват. Обърнете внимание, че в темите за лагерите, публикувани в "Извънкласни занимания", няма никакво реално движение и полезни отзиви, просто защото подфорумът е за друг тип аудитория и се следи от хора, интересуващи се от други неща.

# 475
Темите за детските лагери са в група "Извънкласни занимания".

Ето и ясно описанието на групата:
Група за обмяна на опит, мнения и впечатления, свързани с местата за извънкласни занимания на учениците: читалища, школи, спортни клубове, езикови центрове, лагери и др.

За разлика от група "Туризъм": Група за споделяне на информация за екскурзии, почивки, преходи, авиокомпании, туроператори, настаняване, забележителности и полезни подробности за различни дестинации в страната и чужбина.

В група "Туризъм", където първоначално бе публикувана темата, е оставена препратка към нея, така че сега тя е видима на две места и може да бъде забелязана от по-голяма част от потребителите.

# 476
# 477
Цял час грешка 500. Не само при мен.

# 478
И при мен тази грешка дълго време

# 479
И при мен тази грешка дълго време
Цял час грешка 500. Не само при мен.
  Уф,и при мен , #Cussing out

Общи условия

Активация на акаунт