Въпроси към модераторите и администраторите

• 1 957 206
  • 19 781
  •   1
Отговори
# 450
Нещо стана объркване. Аз лично нямам никакви забележки към участието на Адри в която и да е тема, напротив - тя е пример за ненатрапчиво присъствие и съобразяване с "ранга"; преди да стане член на модераторската група, влизаше много по-остро, участваше активно в щекотливи теми, изказвала е спорни и/или провокативни тези.

Забележката ми е към арогантното поведение на потребител Линдичка. Едва ли някой може да оспори, че и най-нестандартното мнение може да бъде изказано без да звучи обидно, заядливо и снизходително.
Не си спомням някой от собствениците, администраторите и модераторите да си е позволявал такъв тон, както и умишлено да подклажда разпри в очевидно спорна тема.  

Ако няма нищо общо с модерацията на форума и администрацията на сайта, какъв точно е смисълът на ранг "BG-MAMMA Team Member"? Ако не се лъжа, идеята на ранговете е да се покаже именно кой кой е, и в качеството си на какъв се изявява.

# 451
  • Sofia
белла дона, не виждам кал и пехливански борби.
Мога да Ви изнамеря някоя от предишните теми по въпроса, да погледате наистина веселби и циркове, дори след модераторска намеса. Просто темата предполага изпадане в крайности.
Не мисля, че ако рангът им бе "Балерина" щеше да се случи нещо друго.
BirdsFlu, не водим диалог с Вас, а отговарям на въпросите на всички. Няма объркване.
BG-MAMMA Team Member значи точно това - член на екипа. Ако бе модератор, админ или овластен по друг начин, щеше да го пише. Членовете на екипа отговарят за собствените си действия като потребители и търпят санкции както всички други. Ако някой с ранг "БГ-Мамма поет" се скара с Вас в темата "От кога на гърне?" и ви нарече НЯКАК, това няма да го направи по-малко поет.
Все таки, аз също не мисля че участието на Линдичка е адекватно.

Последна редакция: вт, 09 юни 2015, 16:37 от Tatti

# 452
  • София
Искам да поднеса искрените си извинения, ако участието ми в темата е засегнало или обидило някого.
Активен потребител съм на форума от близо 7 години и дори и след поемането на модераторска длъжност не съм спирала да пиша в различни теми.

Участието ми никога не е било с уклон да защитавам или нападам някого и се надявам и този път да не е било прието по този начин. Както съм пила кафе с Линдичка, така съм го правила и с десетки други потребители на форума и бих го споменала, ако има връзка с темата, без оглед на ранг, лично отношение и пр.

# 453
  • ту тук, ту там
От известно време имам проблем в мобилната - самомаркират ми се като прочетени избрани теми, не всички в списъка! На заглавната страница ми свети напр. 3, в списъка с теми се появяват 2; или светят 3, появяват се 3, но докато прочета отговорите по някоя тема, някоя от останалите просто изчезва!
Понеже най-често съм видяла коя е, я намирам в съответния подфорум и там вече не свети "ново", т.е. отчита се като прочетена. Обаче! случва се и да свети все още надписът "ново", не откривам закономерност никаква обаче! И категорично не става въпрос за редактирани постове! Пропускала съм по цели страници така!
Преди секунди ми се случи с "Искам да кажа", сега отивам да я търся в Клюкарника!

# 454
  • ту тук, ту там
Нямам реакция дали сте прочели поста ми, виждам, че пускам следващ преди да е изтекло времето за редакция, ако трябва ги обединете, след като прочетете и този!
Нов пример за горния проблем: снощи се е заформила кратка дискусия в "Да се оплачем". След ноя пост на последната страница не съм получавала индикация за нов отговор, получих едва тази сутрин за поста, публикуван в 9:19 и съответно той се отвори като първи непрочетен! Ако не бях скролнала, нямаше да разбера изобщо, че е имало други коментари!
Започва да се случва много често, явно е само при мен, щом никой друг не споменава, но от какво може да е?
Влизам през Сафари.

# 455
  • Ямбол
Да потвърдя, че и при мен се получава понякога така. един или няколко поста понякога прескачам, защото "ново" ме праща на последния отговор, а преди него имало и други, нечетени от мен.

# 456
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Защо в "Свободно време и забавления" - "Потребителски групи" е закована тази тема - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=342027.0;topicrefid=19 ? Малко объркващо ми идва. Thinking newsm78

# 457
  • Sofia
Видно е, че е останала от предишната организация на форума.
Недейте да се обърквате излишно, ще поправим този пропуск.

# 458
  • ту тук, ту там
На мен бихте ли обърнали внимание, защото откакто Ви писах за проблема си, случаите осезаемо зачестиха! Днес ми е направо невъзможно да си следя темите!

# 459
  • Sofia
Обърнато Ви е внимание.
Проблемът е предаден за разглеждане, ще отнеме време.

# 460
  • ту тук, ту там
Благодаря, ще чакам с нетърпение!

# 461
При мен в мобилната версия има една много дразнеща реклама най-долу, която понякога заема до 1/4 от екрана. Случва се тази реклама, когато превъртам страницата надолу или нагоре, да се застопори по средата на екрана. Дали проблемът е само при мен?

# 462
  • София
При мен в мобилната версия има една много дразнеща реклама най-долу, която понякога заема до 1/4 от екрана. Случва се тази реклама, когато превъртам страницата надолу или нагоре, да се застопори по средата на екрана. Дали проблемът е само при мен?

Не, и при мен е така

# 463
  • ту тук, ту там
Да, рекламата долу определено увеличи размера си значително в сравнение с началото, когато беше съвсем ненатрапваща!

# 464
  • София
Здравейте, моля да ми кажете какво трябва да направя за да спра да получавам информация на e-meila за нови теми и отговори на потребителите в темите който следя.

Общи условия

Активация на акаунт